Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Syn zase hrabal, kde nemá, získal pro sebe korektor a v nestřežených deseti vteřinách si s ním napatlal pusu. Hned jsem ho umyla, ale na korektoru je obrázek, že se to nejí, nevíte, jestli mám nějak řešit? Je to na bázi vody, ale co je v tom dalšího, nevím. Je to ten klasický korektor se štětečkem.
Neřešila bych, děti kolikrát sní horší věci než kapku korektoru…
@eva valoi
určitě dobré.. bude fešák
neboj, nic mu nebude, max kopřivka.. jinak já jsem např vypila kokosové tělové mléko - večer jsem ze spánku hrábla jinam.. nic se mi nestalo, jen od té doby nesnesu nic kokosového ![]()
Neboj, tohle se stane každé mámě, moje dítě ve zdraví přežilo
Dělala si mejkap sudokrémem ![]()
Syn si v roce ukousl kus tuheho deodorantu a to jsou větší svinstva…nespolkl to ale řval dost protože to asi moc velká dobrota nebyla..noc se mu nestalo ![]()
„Batole na Kolínsku si propíchlo krk grilovací jehlou.“ Tohle dítě pro změnu nechala starostlivá matka, aby si udělalo piercing. ![]()
Naše ujíždí na cucání (jak kdyby měla pixli Pikaa) různých krémů na opruzeniny ![]()
Neboj, moje malá si pravidelně maluje pusu pánským deodorantem. Sice nevím, co se jí na tom tak líbí, ale pokaždé to vezme poctivě od hlavy až k patě. Make-up ze sudocremu u nás proběhl taky, s tim, že to vzala i přes vlasy ![]()