Batole snědlo sušenky pro psy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Batole snědlo sušenky pro psy
Byla jsem večer se starším dítkem pryč a manžel dal 13ti měsíčnímu Pedigree biscrok. Zjistila jsem to jen díky tomu, že jedna sušenka zůstala se spoustou drobečků ležet na pultíku dětské židličky. Vyjela jsem na něj, jak to děcku mohl dát a on, že prý byly jen 2 (jistotu nemám) a že si nevšiml, že jsou pro psy ![]()
Studovala jsem složení nepíší tam nic závadného, ale nic extra to asi nebude, když uvádí na obalu že jezevčíci max. 1 denně, střední plemena max 2 denně. Prcek má 10kg. Podle manžela je to OK, že je jako střední plemeno a limit je jen aby netloustly. ![]()
Taky myslíte, že je to OK a nemusím to řešit nebo byste raději volali doktorce?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@kuti manžel je borec! Něco takové jsem ještě neslyšela. Osobně si myslím, že by mělo dítě průjem nebo zvracelo, kdyby tam bylo něco závadného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bud uplne v klidu.. muj syn sni venku na zahrade takovy veci, ze jedna psi susenka je proti tomu uplne v pohode. Fakt mu z toho nic nemuze byt. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě napadlo to samé - 10kg je jak střední plemeno
a dr bych nevolala - maximálně až když dostane průjem, tak budeš vědět po čem ![]()
a nejsi v tom sama - můj měl včera za úkol chvilku pohlídat nejmladšího kluka - tak mu nacpal albert leták, aby si s tim šustil
to, že to samozřejmě rozžvýkal si vůbec nevšiml, protože už čuměl do svojich novin a lebedil si, jak je to snadné to hlídání děti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eveelin taky nemám slov, jak si může nevšimnout, že jsou pro psa, když je pes namalovaný i na obalu toho sáčku
fakt nechápu!
Jsem na něj naštvavá…myslím, že do toho psům semelou kde co (kosti, šlachy, kůže…) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle manžela je to OK, že je jako střední plemeno
Tak to mě rozesmálo
Manžel je borec. Jinak bych se toho taky nebála, pokud nezvrací ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Omlouvám se, ale pobavilo mě to
ne, určitě se mu nic nestane. ten limit je tam bych tipla taky, že kvůli tomu tloutnutí, a asi i obsahu cukru, tkerý je pro zvířata ještě míň vhodný než pro lidi. ale jedovatý to fakt není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky vám za uklidnění
…děsí mě, že nemám jistotu, kolik jich prcek snědl. Trochu jsem to nezvládla, jak jsem na chlapa vyjela a teď si myslím, že 2 řekl, jen aby mě uklidnil a nenadávala jsem.. ![]()
Ony jsou totiž docela velké. Jsou ve tvaru kosti (další proč nechápu, že to chlapa netrklo) a o něco větší, než třeba piškot..ale snad vše bude OK
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jé já se nasmála, díky. Střední plemeno ![]()
Vážně bych byla úplně v klidu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na co doktorce? Tak si dal sušenku no. To psí žrádlo má kolikrát lepší složení jak to lidský ![]()
- Citovat
- Upravit
@kuti třeba bys mohla koupit granule pro velké plemeno a dávat to manželovi na večeři, aby si také šmáknul…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RadkaCh píše:
Na co doktorce? Tak si dal sušenku no. To psí žrádlo má kolikrát lepší složení jak to lidský
Přesně tohle jsem chtěla napsat taky.
A střední plemeno mě fakt rozsekalo. http://www.gify.nou.cz/…ory/z244.gif
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebo manzelovi k veceri psi konzervicku
je to frajer ![]()
Neresila bych to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kuti no tak mi přijde, že u Vás manžel nebude jediný cvok v rodině:-), pže selským rozumem lze snadno odvodit, že i kdyby mu nasypal misku plnou granulí, že se z toho maximálně jenom po..re:-)…omyl stane se…řešila bych až pokud by mu to dával pravidelně:-).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit