Batole snědlo sušenky pro psy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14974
25.10.14 23:38

:mrgreen: pro.in, ale tomuhle se neda nezasmat :mrgreen: nase holky miluji granule a jsou v pohode, susenek bych se nebala. Mne jednou segra (dospela s vysokoskolskym vzdelanim :mrgreen:) psala sms, ze mi dekuje za výborné bonbony. Uz si nedocetla podnadpis PRO HLODAVCE a snedla cely pytlik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
25.10.14 23:41

@Nicolink tak lepší než ta část co se strká do pusy no, ale stejně chuťovka. já si doteď pamatuju, jak jsme někdy ve 4.třídě byli někde na výletě, učitelka měla s s bou svého asi 3 letého syna, a ten v metru v nepozorovené chvíli na zemi sebral žvýkačku, vyžvýkanou, a šup s ní do pusy :poblion: ale nic vážného mu tehdy taky nebylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
25.10.14 23:41
@LadyTommy píše: :mrgreen: pro.in, ale tomuhle se neda nezasmat :mrgreen: nase holky miluji granule a jsou v pohode, susenek bych se nebala. Mne jednou segra (dospela s vysokoskolskym vzdelanim :mrgreen:) psala sms, ze mi dekuje za výborné bonbony. Uz si nedocetla podnadpis PRO HLODAVCE a snedla cely pytlik :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
25.10.14 23:44

Ono už ani není co řešit, jestli to bylo včera či dokonce předevčírem.
Nicméně chápu, že ten pocit je sžíravej.
Kdyby v té domácnosti nežil a toho psa nikdy neměl… pro sebe si jistě psí jídlo nikdy nespletl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.10.14 23:48
@kuti píše:
@Eveelin taky nemám slov, jak si může nevšimnout, že jsou pro psa, když je pes namalovaný i na obalu toho sáčku :zed: :zed: fakt nechápu!
Jsem na něj naštvavá…myslím, že do toho psům semelou kde co (kosti, šlachy, kůže…) :poblion:

Tak na Brumíkovi je třeba medvěd a taky to není pro medvědy, že jo :mrgreen:

Střední plemeno je boží! My jsme teda měli desetikilového jezevčíka, tak kdoví, jestli prcek nesnědl nad limit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6980

Prý dát mu konzervu „pro vašeho miláčka“ :mrgreen: :mrgreen:
mě prostřední kluk minulý týden na zahradě něco se zájmem sebral a po chvilce zkoumání to zahodil se slovy „je to ho.no“ :cert: :cert: a též to přežil - sice jsem mu tu ruku vydrbala málem doztracena a měla sto chutí ho vzít savem, ale evidentně ta děcka přežijí setkání s kdejakym hnusem. A možná že je štěstí že o spoustě věcí, které sní nebo prozkoumají, tak že o nich nevíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink

@slavuska1 je to mazec, vyrvala jsem ji to hned z pusy..ale i tak že…no snad to přežije…ono není moc vážných nemocí co se přenášejí slinami ne :think: zas aby vážně nemocný člověk měl chut chodit po obchodáku :nevim: :mrgreen: uvidíme no…možná to tam leželo dlouo a všechny bakterie na tom pochcípaly :mrgreen:…no mi se v tom obchodáku zrovna dneska přilepila žvejka na boty :lol: ale fakt jsem ji nezkoušela :lol:

• Citovat
  • Upravit
4624
26.10.14 00:13

@LadyTommy Představa masokostní moučky ze zdechlých zvířat mě optimismem zrovna moc nenaplňuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13762
26.10.14 00:18

@LadyLada tak optimismem ne, ale zdravotně závadného na tom není nic ;)

A jinak manželovi bych ty granule pro velká plemena klidně koupila a na talíř mu je nasypala, zcela vážně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
26.10.14 00:28

Vas tatinek me dostal :mrgreen: tim ze dal decku suchary pro psiska i tou obhajobou ;) mala ji obcas granule a uz jsem ji jednou pristihla, jak si je labuznicky macha ve vedlejsi misce s vodou :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
26.10.14 00:28

@AnastazieB A co třeba BSE ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
26.10.14 00:52

Dcera taky pojídala granule, jednu pes, jednu holka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
26.10.14 01:08

Dcera taky jako mala snedla par granuli pro psa.Ze srandy rikam ze od te doby ma tak krasne vlasy:-).byla bych v klidu. Pokud toho nesnedla vagon, tak se ji nic nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
26.10.14 01:17
@LadyLada píše:
@LadyTommy Představa masokostní moučky ze zdechlých zvířat mě optimismem zrovna moc nenaplňuje…

Tak ty máš představu, že do psího žrádla semelou zdechliny, které někde najdou, to je těžké :roll: A jaké BSE? Proboha, kdes to vzala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
26.10.14 02:03
@Anonymní píše:
@kuti no tak mi přijde, že u Vás manžel nebude jediný cvok v rodině:-), pže selským rozumem lze snadno odvodit, že i kdyby mu nasypal misku plnou granulí, že se z toho maximálně jenom po..re:-)…omyl stane se…řešila bych až pokud by mu to dával pravidelně:-).

Zalozila jsem diskuzi pod svym nickem. Byla jsem na manzela nastvana a zbytecne poplasena, uznavam. Muzes svuj nazor vyjadrit, ale nerozumim, proc me anonymne urazis :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí