Hrozné kručení v bříšku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Hrozné kručení v bříšku
Ahoj maminky. Mám 3 měsíčního chlapečka a asi 14 dní mu hrozně během kojení ( kojím z prsu ) a asi půl hodinku po tom kručí v bříšku, má tam takové převody. Na prdíky dáváme espumisan. Jinak Kojím co 2 hodky z obou prsou. Když odstříkam vytahnu z obou prsou i 120 ml. A má teď i častěji stolici takovou řidší, asi 4 x za den. Plen má počuraných dost. Byla jsem s tim u mudr, v podstatě mi moc nepomohla chodíme jen na kontrolu na převážení co týden, na radu mudr jsme vysadili i všechny vytamíny jako vigantolal a železo, ale žádné zlepšení. Kultivace na stolici byla v pořádku. Přibral málo jen 110 g za týden, ale jinak je to cvalda ma 6 kg a 2 měsíce 21 dní s přibíránim to bylo až do teď v pořádku. Je veselý nepláče. Mám říct mudr o jiná vyšetření třeba sono?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Není to z toho jak je hladový? A pak když si vezme milicko tak žaludek to zpracovává? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že to bude jen jak tráví, pokud jste byli u doktora a vše je v pohodě, dítě je spokojený, tak to bude O. K. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávala jsem mu několikrát zasebou pít i z lahvičky abych zjistila jestli mu to nedělá z hladu a pokaždé vypil těch 125 ml, víc jsem do něj nedostala a kručelo mi tam i tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@baibr Malému to dělalo taky, byl to fakt rachot, že to šlo málem slyšet přes zavřené dveře, není to kručení, ale trávení, časem to přešlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit