9měsíční nechce pít z lahvičky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
nechce pit z lahvicky
Dobrý den, mám na vas maminky dotaz, mám 9ti měsíční holčičku, od te doby, co papa příkrým lžičkou přestala pit uměle mlicko z lahvičky, ale s tím už jsme se smířili, ale horší je to, ze nechce z lahvičky pit ani cajik. Vyzkoušely jsme různé Savicky a nic, trápim se tím. Když ji dávám cajik z lzicky, zakuckava se mi u toho, takový problém mela už i kdysi u savicky jak papala mlicko, tak jsme ho zahustovaly nutrilonem nutritonem. Ale ted jsi vážně nevím rady jak s tím cajikem. Dětská doktorka nám řadí at to porad zkousime, ale stačí par lzicek a Kucka..nevím, propadá mi, jak by mi ani nevěřila, ze se mi takhle porad zakaslava, říkala mi, ze se ji nezdá, ze by to ještě delala, ze už je velká. Včera mi od přítele mamka poradila nějakou lahvičku s brckem, ze by při z ni mohla pit, tak to chci zkusit, ale chci se i vas zeptat jestli vase miminko melo s tím problém a jak jste ho vyresili. Dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@en.bee Čaj z lahve nepil nikdy. Zkus nějaký učící hrnek nebo obyčejnou pet lahev se sportovním uzávěrem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit