Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
17.2.11 18:27
careynka píše:
a mne se strasne libi tahle http://www.sijemdetem.cz/…IMG_1113.JPG

To je můj horký favorit! :palec:

• Citovat
  • Upravit
16492
17.2.11 18:30
Mahja píše:
Eli prý už není na kapačkách, a v pondělí je snad už pustí domů.
Jsem si myslela, že jsou ve Frýdku a oni jsou tady ne Fifejdách.

TO je dobře!! Už aby holky byly doma a zdravé :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
Mahja píše:
Eli prý už není na kapačkách, a v pondělí je snad už pustí domů.
Jsem si myslela, že jsou ve Frýdku a oni jsou tady ne Fifejdách.

Tak to je dobre :) A byl to ten zanet ledvin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid

Careynka: Tak Tebe to s tou prací nepřešlo?
Já bych malou doma nenechala. Ještě jsem ji nikomu na hlídání nesvěřila a ani nechci. Představa, že bych za měsíc a půl ji měla nechat celý den samotnou - dej mi pokoj…

• Citovat
  • Upravit
29730
17.2.11 18:32

Car a ty asi nekojis, nebo jo? Ja bych toho taky nebyla schopna, zvlast proto, ze jsem plne kojila do roka :mrgreen: Ale kdyz bude hlidat babicka, tak je to v poho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
17.2.11 18:33
Brunifid píše:
Já bych malou doma nenechala. Ještě jsem ji nikomu na hlídání nesvěřila a ani nechci. Představa, že bych za měsíc a půl ji měla nechat celý den samotnou - dej mi pokoj…

no, za tech podminek co mi nabidli tak jo… jinak bych se nemela ani kam vratit a slapat chodnik dve denni a dve nocni nebudu :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
17.2.11 18:33

jj, zánět ledvin, boračisko malé, nemají tam návštěvy, tak za nima nemůžu ani vlítnout. Ale je na pokoji aspoň taky s jednou maminou, která tam je s 9-ti měsíčním mimim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.2.11 18:37
careynka píše:
Brunifid píše:
Já bych malou doma nenechala. Ještě jsem ji nikomu na hlídání nesvěřila a ani nechci. Představa, že bych za měsíc a půl ji měla nechat celý den samotnou - dej mi pokoj…
no, za tech podminek co mi nabidli tak jo… jinak bych se nemela ani kam vratit a slapat chodnik dve denni a dve nocni nebudu :poblion:

Jak to? Ja myslela, ze ti misto musi drzet…i pozici urcitou dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
17.2.11 18:37
careynka píše:
Brunifid píše:
no, za tech podminek co mi nabidli tak jo… jinak bych se nemela ani kam vratit a slapat chodnik dve denni a dve nocni nebudu :poblion:

A Ty myslíš, že mně budou hlídat místečko tři roky? Nebudou. A že vím, kam se jednou vrátím? To netuším. Já bych ale od půlročního miminka do práce nechtěla, když to není životně nutné, mám to postavené jinak. Však už jsme to probraly. :wink:

• Citovat
  • Upravit
19494
17.2.11 18:38
asha píše:
Car a ty asi nekojis, nebo jo? Ja bych toho taky nebyla schopna, zvlast proto, ze jsem plne kojila do roka :mrgreen: Ale kdyz bude hlidat babicka, tak je to v poho :palec:

Kojim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
17.2.11 18:39
asha píše:
Jak to? Ja myslela, ze ti misto musi drzet…i pozici urcitou dobu.

Pozici Ti drží tuším půl roku, zaměstnat Tě stejný zaměstnavatel musí do tří let, ale klidně na jiné pozici.

• Citovat
  • Upravit
19494
17.2.11 18:39
Brunifid píše:
careynka píše:
Brunifid píše:
A Ty myslíš, že mně budou hlídat místečko tři roky? Nebudou. A že vím, kam se jednou vrátím? To netuším. Já bych ale od půlročního miminka do práce nechtěla, když to není životně nutné, mám to postavené jinak. Však už jsme to probraly. :wink:

Jj, probraly, jenze vy uz mate aspon kde bydlet :-( ja vystacim s dvaceti tisici, s dvanacti ne a kdyz chceme bydlet tak si nemuzu dovolit o praci prijit :-( to vis ze se mi nechce, a byla jsem rozhodnuta, ze nepujdu, ale po tom, co mi rekli, jaky budu mit sluzby, jsem nevahala, to bych byla blazen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
17.2.11 18:40
Brunifid píše:
asha píše:
Pozici Ti drží tuším půl roku, zaměstnat Tě stejný zaměstnavatel musí do tří let, ale klidně na jiné pozici.

no a o tom mluvim, ze bych pak delala ctyri 12 a 4 dny volna … tady to mam variabilni a muzu kdykoli domu zajet a nikdo to neresi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.2.11 18:52
Brunifid píše:
asha píše:

Ty jo, jsem netusila, ze to takhle osekali :evil: To je fakt k vzteku, ta podpora materstvi je u nas teda neskutecna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
17.2.11 18:53
M-a-j-a píše:
Jo a dneska jssem urazila kus rohu u udi v kuchyni, tak jsem to volala manželovi a říkám mu: „Představ si co se stalo?“ a on mi odpoví: „Co jsi zase objednala?“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí