Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
mahjo, já už přestávám nákupy hlásit a tajím
a teď jsem prodala pár plínek, tak to mu hrdě hlásím, že jako se nám ty peníze trochu vrací zpět a můžu zas utrácet ![]()
mimochodem, nechcete někdo itti bitti tutto či merinostar bambusovou aio v Lku?
Mahja píše:zuzanecka81 píše:Jako v jedné objednávce?
maji, já taky dávám na noc papírovku. ale mám menší pačku, takže kolikrát mám problém to tam narvatmahjo, já už naobjednala: 10 kalhotkovek, 2 na snappku, 2 vícevrstvý, 4 aio, podložku a flísáčky. a to nemluvím o vložkách a nové kosmetice…![]()
![]()
to nééé, ale dohromady
jsem oblíbený stálý zákazník ![]()
zuzanecka81 píše:Mahja píše:to nééé, ale dohromadyzuzanecka81 píše:Jako v jedné objednávce?
maji, já taky dávám na noc papírovku. ale mám menší pačku, takže kolikrát mám problém to tam narvatmahjo, já už naobjednala: 10 kalhotkovek, 2 na snappku, 2 vícevrstvý, 4 aio, podložku a flísáčky. a to nemluvím o vložkách a nové kosmetice…![]()
![]()
jsem oblíbený stálý zákazník
Moje výbava Anav…
11 nebo 12 kalhotovek na patentky, už přesně nevím ![]()
1 bamb. vícevrstvá
1 AIO
2 flísáky
1 vlňáky
1 podložka
a kolik jich mám objednaných teď? Počet nevím, koukala jsem na sumy…
holky, kdo máte zářijové mimča, taky už se vaši mimískové pokouší plazit na bříšku? Mareček dělá housenku ![]()
No, tak odložených jich tam mám 7!!!!!
jo, a ještě mám 1 vložku…
Ivushka mě zrujnuje!!!
Mahja píše:zuzanecka81 píše:Mahja píše:to nééé, ale dohromadyzuzanecka81 píše:Jako v jedné objednávce?
![]()
jsem oblíbený stálý zákazník
Moje výbava Anav…
a kolik jich mám objednaných teď? Počet nevím, koukala jsem na sumy…
11 nebo 12 kalhotovek na patentky, už přesně nevím
1 bamb. vícevrstvá
1 AIO
2 flísáky
1 vlňáky
1 podložka
slušný!!! ![]()
holky co máte sušičky, hodíte sem jaké máte? a podle čeho sušičku vybírat? vůbec tomu nerozumím…
Jo, no vidíš, zapoměla jsem, ještě mám 2 na snapku!
Při takovém množství ztrácím přehled.
Zuzi tak to mi věšení prádla nevadí. Ráda na ty plíny koukám
No a žehlit se přeci nesmí ne? TEda awspoň ty kalhotovky? Bylo to u nich i napsáno, tak to nedělám ![]()
Mahjo tak to můj muž to fakt nepozná, ale já blbá se mu vždycky přiznám
Mám vždycky z každé plínky strašnou radost ![]()
Jo a dneska jssem urazila kus rohu u udi v kuchyni, tak jsem to volala manželovi a říkám mu: „Představ si co se stalo?“ a on mi odpoví: „Co jsi zase objednala?“
![]()
Já mu totiž vždycky všechno předem volám, ať se s tím dokáže vyrovnat v kamionu aa když přijede, tak už není naštvaný
![]()
Jo a dneska jssem urazila kus rohu u udi v kuchyni, tak jsem to volala manželovi a říkám mu: „Představ si co se stalo?“ a on mi odpoví: „Co jsi zase objednala?“![]()
![]()
Tak to je dobré.
![]()
zuzko, sušičku vyber především podle energetický náročnosti, protože jsou to velký žrouti a rozdíl v třídě je dost znát
Mahja píše:Jo a dneska jssem urazila kus rohu u udi v kuchyni, tak jsem to volala manželovi a říkám mu: „Představ si co se stalo?“ a on mi odpoví: „Co jsi zase objednala?“Tak to je dobré.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
M-a-j-a píše:
Zuzi tak to mi věšení prádla nevadí. Ráda na ty plíny koukámNo a žehlit se přeci nesmí ne? TEda awspoň ty kalhotovky? Bylo to u nich i napsáno, tak to nedělám
maji, já nesnáším věšení a žehlení prádla - ne plín! plíny taky věším ráda, se kochám ![]()
Já teda nesnáším žehlení. To je pro mě trest, ale věšení mi nevadí.
M-a-j-a píše:
Já teda nesnáším žehlení. To je pro mě trest, ale věšení mi nevadí.
no vidíš, tak máš taky důvod k pořízení sušičky! ![]()
Ahoj holky, zeptám se právě jsem narazila na plenky Sketch AIO, máte s ními některá zkušenosti???