Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahojky,tak jsme byli dopo na vazeni a mala uz je konecne na stejne care a neklesla
,takze prikrmovat jeste nemusime a mame pokracovat tak jak doted… Vaha 7,18kg a 64 cm ![]()
Bramburko krasna fotecka
a to je jednovelikostni anavka? Mne to prijde prave jako novorozenecka…
Mirii píše:
Ahojky,tak jsme byli dopo na vazeni a mala uz je konecne na stejne care a neklesla,takze prikrmovat jeste nemusime a mame pokracovat tak jak doted… Vaha 7,18kg a 64 cm
Bramburko krasna fotecka
a to je jednovelikostni anavka? Mne to prijde prave jako novorozenecka…
gratulace
![]()
zuzanecka81 píše:
aha, tak vydrž, až ji vypereš tak 5*, bude už schopná nacucat víc a pak už ti neproteče
to je krásný miminečko malinký
Potvrzuji, taky jsem byla zklamaná, když mi moje krásná muchomůrková Anavka provlhla a dvě nové bambusové Mahja plenky provlhly přes noc přes vlňáčky až skrz oblečení.
Ale vlňáčky už měly nějakou dobu po lanolinové lázni, tak jsem je ponořila znovu do kapaliny, plenky ještě několikrát vyprala (mezitím jsem je dávala na kratší dobu) a už je to fajn ![]()
Mirii píše:
Ahojky,tak jsme byli dopo na vazeni a mala uz je konecne na stejne care a neklesla,takze prikrmovat jeste nemusime a mame pokracovat tak jak doted… Vaha 7,18kg a 64 cm
Super, gratuluju! ![]()
Na to, že je Izabelka cca o 14 dní starší, tak jsem ráda, že nebydlíme s vámi na ostrově, neb by nás tamní doktoři evidentně hnali do ozdravovny. Pavlínka má o kilo a dost k tomu nižší váhu ![]()
Ale už si s tím dělám čím dál menší hlavu, byly jsme u kamarádky a ta má taky malého chlapečka, je mu přes rok, nepamatuju si přesně váhu, ale myslím, že ani 9kg nemá. A jak je hezkej a šikovnej! To byla návštěva, která mi v mnoha ohledech zvedla náladu ![]()
Kdo máte ŠD plenky?
Tuhle asi nemají, co? Nevidím ji v té rozklikávací nabídce ![]()
http://www.sijemdetem.cz/…IMG_0031.JPG
Tak asi vezmu toho druhého horkého favorita ![]()
Mahjo aby te ty anavky nezruinovaly,tak mi muzes prenechat treba tuuuut
![]()
Brunifid píše:zuzanecka81 píše:Potvrzuji, taky jsem byla zklamaná, když mi moje krásná muchomůrková Anavka provlhla a dvě nové bambusové Mahja plenky provlhly přes noc přes vlňáčky až skrz oblečení.
aha, tak vydrž, až ji vypereš tak 5*, bude už schopná nacucat víc a pak už ti neproteče
to je krásný miminečko malinkýAle vlňáčky už měly nějakou dobu po lanolinové lázni, tak jsem je ponořila znovu do kapaliny, plenky ještě několikrát vyprala (mezitím jsem je dávala na kratší dobu) a už je to fajn
zato ten muj milacek se dneska pochlapil
rano ho prevlikam na posteli a sundam mu plinku a jeste se s nim muchluju a najednou takovy prijemny teplo na noze a koukam a on zvysoka cura primo do postele
tak jsem kaluz zachranila od nejhorsiho a rikam mu Tak ted jsi se vycural, tak dostanes Anavku, at ti vydrzi…zabalim ho, trochu blbneme a ja si sahnu a ma ji vlhkou…
chcanda chcanda chcanda ![]()
Brunifid píše:Mirii píše:Super, gratuluju!
Na to, že je Izabelka cca o 14 dní starší, tak jsem ráda, že nebydlíme s vámi na ostrově, neb by nás tamní doktoři evidentně hnali do ozdravovny. Pavlínka má o kilo a dost k tomu nižší váhu
Ale už si s tím dělám čím dál menší hlavu, byly jsme u kamarádky a ta má taky malého chlapečka, je mu přes rok, nepamatuju si přesně váhu, ale myslím, že ani 9kg nemá. A jak je hezkej a šikovnej! To byla návštěva, která mi v mnoha ohledech zvedla náladu
v klidu, mam tu sousedku a ma triletou holcicku a ma jedenact kilo, vedle Vojtiska ma jen delsi ruce a nohy a mluvi ![]()
Bruni tuhle presne mam ja
chtela jsem ti hodit odkaz a kouka,ze ji ani nemam nafocenou na modelce ![]()
Druha rada zprava
nejde tam teda moc videt.....
a mne se strasne libi tahle http://www.sijemdetem.cz/…IMG_1113.JPG
Mirii: Vždyť Izabelka váží a měří krásně. Koukám, že je o necelé dva týdny starší jak ta moje a váží ti o kilo víc. ![]()
ivusko: Chm, tak to škoda. Tak budu číhat na ten druhý maskáč.
Maji: Tak to já i kdybych plíny nehlásila, tak si Pavel všimne, protože přebaluje.
A já skladuju taky na sucho. Jo a nemám plíny tvrdé a to je neperu ani v aviváži ani nežehlím. ![]()
Mahjo. Nejsi žádný troškař, že?:-D Hlavně pak fotky fotky, páč já nestihla web, když tam byly nové. ![]()
Holky, normálně mě svrbí ruka na další Anavy. Chlap by mě ale zabil.
Deniska taky mela sotva 9 kg v roce, Iza je o malinko tezsi,ale myslim,ze tech devet bude taky mit az v roce. Bruni tady maj tabulky na ty anglicky vyzranky
,pac je futrujou UM mlekem od mala a kolikrat jim davaji porad plne davky i s plnyma prikrmama
,takze pak se nejde divit,ze se tam malem nevlezem
,kecam ted jsme krasne v pulce a vypada to,ze si to takhle mala hodla drzet dal ![]()
careynka píše:
a mne se strasne libi tahle http://www.sijemdetem.cz/…IMG_1113.JPG
Tu mam na ceste od Laufi z fleru,akorat se svetlejsim vnitrkem
http://www.fler.cz/…95953702.jpg
Mirii…
ja ted objednala ty Anavky, tak budu muset pockat do dalsiho mesice
AALEE az se na jare vratim do prace a k tomu rodicak…tak si koupim nejhezci plinky na svete ![]()
Holky ja vim,ze je jeji vaha ok a jsem za ni rada,tady byl problem,ze proste z tech jejich tabulek najednou spadla o polovinu dolu…tak se cekalo zda spadla na vahu kterou si chce drzet,nebo je nekde chyba ![]()