Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
17.2.11 15:10

Ahojky,tak jsme byli dopo na vazeni a mala uz je konecne na stejne care a neklesla :dance: ,takze prikrmovat jeste nemusime a mame pokracovat tak jak doted… Vaha 7,18kg a 64 cm :dance:

Bramburko krasna fotecka :hug: a to je jednovelikostni anavka? Mne to prijde prave jako novorozenecka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
17.2.11 15:12
Mirii píše:
Ahojky,tak jsme byli dopo na vazeni a mala uz je konecne na stejne care a neklesla :dance: ,takze prikrmovat jeste nemusime a mame pokracovat tak jak doted… Vaha 7,18kg a 64 cm :dance:Bramburko krasna fotecka :hug: a to je jednovelikostni anavka? Mne to prijde prave jako novorozenecka…

gratulace :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
17.2.11 15:18
zuzanecka81 píše:
aha, tak vydrž, až ji vypereš tak 5*, bude už schopná nacucat víc a pak už ti neproteče :palec:
to je krásný miminečko malinký :huban:

Potvrzuji, taky jsem byla zklamaná, když mi moje krásná muchomůrková Anavka provlhla a dvě nové bambusové Mahja plenky provlhly přes noc přes vlňáčky až skrz oblečení. :cry: Ale vlňáčky už měly nějakou dobu po lanolinové lázni, tak jsem je ponořila znovu do kapaliny, plenky ještě několikrát vyprala (mezitím jsem je dávala na kratší dobu) a už je to fajn :dance:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
17.2.11 15:22
Mirii píše:
Ahojky,tak jsme byli dopo na vazeni a mala uz je konecne na stejne care a neklesla :dance: ,takze prikrmovat jeste nemusime a mame pokracovat tak jak doted… Vaha 7,18kg a 64 cm :dance:

Super, gratuluju! :palec:
Na to, že je Izabelka cca o 14 dní starší, tak jsem ráda, že nebydlíme s vámi na ostrově, neb by nás tamní doktoři evidentně hnali do ozdravovny. Pavlínka má o kilo a dost k tomu nižší váhu :oops:
Ale už si s tím dělám čím dál menší hlavu, byly jsme u kamarádky a ta má taky malého chlapečka, je mu přes rok, nepamatuju si přesně váhu, ale myslím, že ani 9kg nemá. A jak je hezkej a šikovnej! To byla návštěva, která mi v mnoha ohledech zvedla náladu :dance:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
17.2.11 15:24

Kdo máte ŠD plenky?
Tuhle asi nemají, co? Nevidím ji v té rozklikávací nabídce :-(
http://www.sijemdetem.cz/…IMG_0031.JPG
Tak asi vezmu toho druhého horkého favorita :oops:

• Citovat
  • Upravit
22590
17.2.11 15:28

Mahjo aby te ty anavky nezruinovaly,tak mi muzes prenechat treba tuuuut :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
17.2.11 15:30
Brunifid píše:
zuzanecka81 píše:
aha, tak vydrž, až ji vypereš tak 5*, bude už schopná nacucat víc a pak už ti neproteče :palec:
to je krásný miminečko malinký :huban:
Potvrzuji, taky jsem byla zklamaná, když mi moje krásná muchomůrková Anavka provlhla a dvě nové bambusové Mahja plenky provlhly přes noc přes vlňáčky až skrz oblečení. :cry: Ale vlňáčky už měly nějakou dobu po lanolinové lázni, tak jsem je ponořila znovu do kapaliny, plenky ještě několikrát vyprala (mezitím jsem je dávala na kratší dobu) a už je to fajn :dance:

zato ten muj milacek se dneska pochlapil :-D rano ho prevlikam na posteli a sundam mu plinku a jeste se s nim muchluju a najednou takovy prijemny teplo na noze a koukam a on zvysoka cura primo do postele :-D tak jsem kaluz zachranila od nejhorsiho a rikam mu Tak ted jsi se vycural, tak dostanes Anavku, at ti vydrzi…zabalim ho, trochu blbneme a ja si sahnu a ma ji vlhkou… 8-o chcanda chcanda chcanda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
17.2.11 15:32
Brunifid píše:
Mirii píše:
Ahojky,tak jsme byli dopo na vazeni a mala uz je konecne na stejne care a neklesla :dance: ,takze prikrmovat jeste nemusime a mame pokracovat tak jak doted… Vaha 7,18kg a 64 cm :dance:
Super, gratuluju! :palec:
Na to, že je Izabelka cca o 14 dní starší, tak jsem ráda, že nebydlíme s vámi na ostrově, neb by nás tamní doktoři evidentně hnali do ozdravovny. Pavlínka má o kilo a dost k tomu nižší váhu :oops:
Ale už si s tím dělám čím dál menší hlavu, byly jsme u kamarádky a ta má taky malého chlapečka, je mu přes rok, nepamatuju si přesně váhu, ale myslím, že ani 9kg nemá. A jak je hezkej a šikovnej! To byla návštěva, která mi v mnoha ohledech zvedla náladu :dance:

v klidu, mam tu sousedku a ma triletou holcicku a ma jedenact kilo, vedle Vojtiska ma jen delsi ruce a nohy a mluvi :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
17.2.11 15:32

Bruni tuhle presne mam ja :-))) chtela jsem ti hodit odkaz a kouka,ze ji ani nemam nafocenou na modelce :lol:

Druha rada zprava :-))) nejde tam teda moc videt..... 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
17.2.11 15:35

a mne se strasne libi tahle http://www.sijemdetem.cz/…IMG_1113.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
17.2.11 15:36

Mirii: Vždyť Izabelka váží a měří krásně. Koukám, že je o necelé dva týdny starší jak ta moje a váží ti o kilo víc. :palec:

ivusko: Chm, tak to škoda. Tak budu číhat na ten druhý maskáč.

Maji: Tak to já i kdybych plíny nehlásila, tak si Pavel všimne, protože přebaluje. :-) A já skladuju taky na sucho. Jo a nemám plíny tvrdé a to je neperu ani v aviváži ani nežehlím. :think:

Mahjo. Nejsi žádný troškař, že?:-D Hlavně pak fotky fotky, páč já nestihla web, když tam byly nové. :-)

Holky, normálně mě svrbí ruka na další Anavy. Chlap by mě ale zabil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
17.2.11 15:36

Deniska taky mela sotva 9 kg v roce, Iza je o malinko tezsi,ale myslim,ze tech devet bude taky mit az v roce. Bruni tady maj tabulky na ty anglicky vyzranky :lol: ,pac je futrujou UM mlekem od mala a kolikrat jim davaji porad plne davky i s plnyma prikrmama :zed: ,takze pak se nejde divit,ze se tam malem nevlezem :mrgreen: ,kecam ted jsme krasne v pulce a vypada to,ze si to takhle mala hodla drzet dal :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
17.2.11 15:39
careynka píše:
a mne se strasne libi tahle http://www.sijemdetem.cz/…IMG_1113.JPG

Tu mam na ceste od Laufi z fleru,akorat se svetlejsim vnitrkem
 http://www.fler.cz/…95953702.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
17.2.11 15:41

Mirii… :-((( ja ted objednala ty Anavky, tak budu muset pockat do dalsiho mesice :dance: AALEE az se na jare vratim do prace a k tomu rodicak…tak si koupim nejhezci plinky na svete :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
17.2.11 15:41

Holky ja vim,ze je jeji vaha ok a jsem za ni rada,tady byl problem,ze proste z tech jejich tabulek najednou spadla o polovinu dolu…tak se cekalo zda spadla na vahu kterou si chce drzet,nebo je nekde chyba :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure