Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
17.2.11 20:04
Achdarek píše:
Jinak my mame za sebou paradni noc, Tyna v noci horela, laryngitida jak prase…vstavala jsem k ni kazdou hodinu, protoze brecela…do toho Ben. No vstavala jsem s Benem az v pul 1!!! Mela jsem ho na prsu a kdyz jevil znamky uniku, jen jsem na nej zarvala a on SE VRATIL A ZAS NAPOJIL!!! Normalne nechapu, ale zachranil mi zivot :mrgreen: A ted uz kocicka jen pokaslava. Mates kvuli ni nesel do skoly, protoze by mi ho nemel kdo vyzvednout, ale stejne jeste kasle…
Den jak vino, druhy den se vsema…
Asho - no musela být noc. Tak se dejte brzy do kupy. :kytka:

Dik :) Ted tu radi jak besove. U Tyny ma ta laryngitida aspon rychly prubeh, ale teda celou noc jsem se modlila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
17.2.11 20:29

Hoj holky,
tak to ja doma uz jsem tech SEST LET :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A SMLOUVA MI SKONCLA BEHEM PRVNI MATERSKE TEHDY… :nevim:

A doma jsme s manzelem uz rok oba dva,strasne si to spolu uzivame-akorat teda jsme tak financne vystaveni,ze si manzel MUSI UZ NEJAKOU TU PRACI SEHNAT,ASPON na castecnak :think: :think: :think:A tady se taaak neco spatne hleda-uz zkousi a NIC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
17.2.11 20:34

Car a jakeze ti daji sluzby? Jsem se v tom nejak zamotala.....holky ja bych sla do prace hned,ale ne na plnej uvazek…bohuzel to nejde,pac ja tady nedelala a i kdybych byla zpet v Praze,tak by mi nemel kdo hlidat :nevim: ale jako magorim solidne… :cry:

Asho ja zrovna dnes premyslela s kamoskou jak to je u vetsihompoctu deti nez dve…jsem si rikala,ze to proste musi byt porad nejake dite nemocne :zed: At je vam brzo lepe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.2.11 20:40
Mirii píše:
Car a jakeze ti daji sluzby? Jsem se v tom nejak zamotala.....holky ja bych sla do prace hned,ale ne na plnej uvazek…bohuzel to nejde,pac ja tady nedelala a i kdybych byla zpet v Praze,tak by mi nemel kdo hlidat :nevim: ale jako magorim solidne… :cry:Asho ja zrovna dnes premyslela s kamoskou jak to je u vetsihompoctu deti nez dve…jsem si rikala,ze to proste musi byt porad nejake dite nemocne :zed: At je vam brzo lepe :kytka:

Ale tak porad ne, oni se drzeli v podstate do prosince. Ted je to tak na stridacku, ale znam rodiny, kde se to sype furt a poporade, to je teprv na masli :jazyk:

Jinak ja jsem doma v podstate 8 let. To jsem zabalila brigadu, udelala statnici a pak odjela za DH do Nemecka. A tam jsme si konecne upletli Matyse. A do prace se mi teda fakt nechce, nastesti zatim nemusim… za ty leta jsem si nasla spoustu veci, takze se nemam cas nudit…a s tema detma uz vubec ne. No uvidime, jak bude, pokud si DH najde v lete lepsi praci, tak pujdu jeste do skoly :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
17.2.11 20:42
asha píše:
Mirii píše:
Car a jakeze ti daji sluzby? Jsem se v tom nejak zamotala.....holky ja bych sla do prace hned,ale ne na plnej uvazek…bohuzel to nejde,pac ja tady nedelala a i kdybych byla zpet v Praze,tak by mi nemel kdo hlidat :nevim: ale jako magorim solidne… :cry:Asho ja zrovna dnes premyslela s kamoskou jak to je u vetsihompoctu deti nez dve…jsem si rikala,ze to proste musi byt porad nejake dite nemocne :zed: At je vam brzo lepe :kytka:

Ale tak porad ne, oni se drzeli v podstate do prosince. Ted je to tak na stridacku, ale znam rodiny, kde se to sype furt a poporade, to je teprv na masli :jazyk:

Jinak ja jsem doma v podstate 8 let. To jsem zabalila brigadu, udelala statnici a pak odjela za DH do Nemecka. A tam jsme si konecne upletli Matyse. A do prace se mi teda fakt nechce, nastesti zatim nemusim… za ty leta jsem si nasla spoustu veci, takze se nemam cas nudit…a s tema detma uz vubec ne. No uvidime, jak bude, pokud si DH najde v lete lepsi praci, tak pujdu jeste do skoly :palec:

Asho,cusek-co/kdo je to DH :mrgreen: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.2.11 20:46

:mrgreen: DH = dear husband neboli drahy manzel :mrgreen: Takova sikovna zkratka, na zdrobneliny mne neuzije a slovo manzel pouzivam jen kdyz neni uniku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
17.2.11 20:48
asha píše: :mrgreen: DH = dear husband neboli drahy manzel :mrgreen: Takova sikovna zkratka, na zdrobneliny mne neuzije a slovo manzel pouzivam jen kdyz neni uniku :mrgreen:
:lol: :mrgreen: :lol:
Ja si rikala co to je za zkratku :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
17.2.11 20:55

Taky jsem přemýšlela, co to je za zkratku. Jako chlap mě napadl, ale takhle teda ne. :-D

Já kdysi říkala svému BE = blue eyes. :-D Má velké modré oči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
17.2.11 20:55
asha píše: :mrgreen: DH = dear husband neboli drahy manzel :mrgreen: Takova sikovna zkratka, na zdrobneliny mne neuzije a slovo manzel pouzivam jen kdyz neni uniku :mrgreen:

aHA,
tak to ja mam ‚PEPU‘ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
17.2.11 21:32
Mirii píše:
Bramburko krasna fotecka :hug: a to je jednovelikostni anavka? Mne to prijde prave jako novorozenecka…

Je to jednovelikostní, on náš chlapeček už bude mít skoro 5 kilo :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.2.11 21:53

Holky, mate nektera tyhle vlozky?
http://tulenik.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
17.2.11 21:58
lenholka píše:
tak ja to mam jednoduchy, me skoncila prac. smlouva kdyz jsem byla na matersky tkz se nemam ani kam hnat :-D a do prace se klidne vratim za 6 i vice let, ono to zdravotnictvi jde ted tak do kytek ze jenom doufam, ze za tech X let to bude snad lepsi…

jé taky jsi dělala ve zdravotnoctví :-D a kdepak jestli to není tajný :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
17.2.11 22:56

tak se jdu zase chlubit :oops: Dvoje nové flísáčky a jedna kalhotovka (foceno zezadu)

Asho - taky jsem po nich pokukovala, ale nakonec jsem koupila Fuzzi bunz a imse vimse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
17.2.11 22:57

A ještě by bylo dobré přidat tu fotku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.2.11 23:25
Achdarek píše:
tak se jdu zase chlubit :oops: Dvoje nové flísáčky a jedna kalhotovka (foceno zezadu)Asho - taky jsem po nich pokukovala, ale nakonec jsem koupila Fuzzi bunz a imse vimse.

Na ty IV jsem taky koukala…ale ja nechci bily ani jinak barevny, chci cerveny nebo oranzovy. A mam kalich, takze staci ty mini, jiny znacky maji jen normal, nebo slipovky…no zatim se rozkoukavam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure