Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Achdarek píše:Jinak my mame za sebou paradni noc, Tyna v noci horela, laryngitida jak prase…vstavala jsem k ni kazdou hodinu, protoze brecela…do toho Ben. No vstavala jsem s Benem az v pul 1!!! Mela jsem ho na prsu a kdyz jevil znamky uniku, jen jsem na nej zarvala a on SE VRATIL A ZAS NAPOJIL!!! Normalne nechapu, ale zachranil mi zivotAsho - no musela být noc. Tak se dejte brzy do kupy.A ted uz kocicka jen pokaslava. Mates kvuli ni nesel do skoly, protoze by mi ho nemel kdo vyzvednout, ale stejne jeste kasle…
Den jak vino, druhy den se vsema…
Dik
Ted tu radi jak besove. U Tyny ma ta laryngitida aspon rychly prubeh, ale teda celou noc jsem se modlila.
Hoj holky,
tak to ja doma uz jsem tech SEST LET
![]()
A SMLOUVA MI SKONCLA BEHEM PRVNI MATERSKE TEHDY… ![]()
A doma jsme s manzelem uz rok oba dva,strasne si to spolu uzivame-akorat teda jsme tak financne vystaveni,ze si manzel MUSI UZ NEJAKOU TU PRACI SEHNAT,ASPON na castecnak
A tady se taaak neco spatne hleda-uz zkousi a NIC
Car a jakeze ti daji sluzby? Jsem se v tom nejak zamotala.....holky ja bych sla do prace hned,ale ne na plnej uvazek…bohuzel to nejde,pac ja tady nedelala a i kdybych byla zpet v Praze,tak by mi nemel kdo hlidat
ale jako magorim solidne… ![]()
Asho ja zrovna dnes premyslela s kamoskou jak to je u vetsihompoctu deti nez dve…jsem si rikala,ze to proste musi byt porad nejake dite nemocne
At je vam brzo lepe ![]()
Mirii píše:
Car a jakeze ti daji sluzby? Jsem se v tom nejak zamotala.....holky ja bych sla do prace hned,ale ne na plnej uvazek…bohuzel to nejde,pac ja tady nedelala a i kdybych byla zpet v Praze,tak by mi nemel kdo hlidatale jako magorim solidne…
Asho ja zrovna dnes premyslela s kamoskou jak to je u vetsihompoctu deti nez dve…jsem si rikala,ze to proste musi byt porad nejake dite nemocne
At je vam brzo lepe
Ale tak porad ne, oni se drzeli v podstate do prosince. Ted je to tak na stridacku, ale znam rodiny, kde se to sype furt a poporade, to je teprv na masli ![]()
Jinak ja jsem doma v podstate 8 let. To jsem zabalila brigadu, udelala statnici a pak odjela za DH do Nemecka. A tam jsme si konecne upletli Matyse. A do prace se mi teda fakt nechce, nastesti zatim nemusim… za ty leta jsem si nasla spoustu veci, takze se nemam cas nudit…a s tema detma uz vubec ne. No uvidime, jak bude, pokud si DH najde v lete lepsi praci, tak pujdu jeste do skoly ![]()
asha píše:Mirii píše:
Car a jakeze ti daji sluzby? Jsem se v tom nejak zamotala.....holky ja bych sla do prace hned,ale ne na plnej uvazek…bohuzel to nejde,pac ja tady nedelala a i kdybych byla zpet v Praze,tak by mi nemel kdo hlidatale jako magorim solidne…
At je vam brzo lepe
Ale tak porad ne, oni se drzeli v podstate do prosince. Ted je to tak na stridacku, ale znam rodiny, kde se to sype furt a poporade, to je teprv na masli
Jinak ja jsem doma v podstate 8 let. To jsem zabalila brigadu, udelala statnici a pak odjela za DH do Nemecka. A tam jsme si konecne upletli Matyse. A do prace se mi teda fakt nechce, nastesti zatim nemusim… za ty leta jsem si nasla spoustu veci, takze se nemam cas nudit…a s tema detma uz vubec ne. No uvidime, jak bude, pokud si DH najde v lete lepsi praci, tak pujdu jeste do skoly
Asho,cusek-co/kdo je to DH
![]()
DH = dear husband neboli drahy manzel
Takova sikovna zkratka, na zdrobneliny mne neuzije a slovo manzel pouzivam jen kdyz neni uniku ![]()
asha píše:DH = dear husband neboli drahy manzel
Takova sikovna zkratka, na zdrobneliny mne neuzije a slovo manzel pouzivam jen kdyz neni uniku
Taky jsem přemýšlela, co to je za zkratku. Jako chlap mě napadl, ale takhle teda ne. ![]()
Já kdysi říkala svému BE = blue eyes.
Má velké modré oči.
asha píše:DH = dear husband neboli drahy manzel
Takova sikovna zkratka, na zdrobneliny mne neuzije a slovo manzel pouzivam jen kdyz neni uniku
aHA,
tak to ja mam ‚PEPU‘ ![]()
Mirii píše:
Bramburko krasna foteckaa to je jednovelikostni anavka? Mne to prijde prave jako novorozenecka…
Je to jednovelikostní, on náš chlapeček už bude mít skoro 5 kilo
.
Holky, mate nektera tyhle vlozky?
http://tulenik.cz/index.php?…
lenholka píše:
tak ja to mam jednoduchy, me skoncila prac. smlouva kdyz jsem byla na matersky tkz se nemam ani kam hnata do prace se klidne vratim za 6 i vice let, ono to zdravotnictvi jde ted tak do kytek ze jenom doufam, ze za tech X let to bude snad lepsi…
jé taky jsi dělala ve zdravotnoctví
a kdepak jestli to není tajný
![]()
tak se jdu zase chlubit
Dvoje nové flísáčky a jedna kalhotovka (foceno zezadu)
Asho - taky jsem po nich pokukovala, ale nakonec jsem koupila Fuzzi bunz a imse vimse.
Achdarek píše:
tak se jdu zase chlubitDvoje nové flísáčky a jedna kalhotovka (foceno zezadu)Asho - taky jsem po nich pokukovala, ale nakonec jsem koupila Fuzzi bunz a imse vimse.
Na ty IV jsem taky koukala…ale ja nechci bily ani jinak barevny, chci cerveny nebo oranzovy. A mam kalich, takze staci ty mini, jiny znacky maji jen normal, nebo slipovky…no zatim se rozkoukavam.