Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Náhradní díly - my jsme v lednu kupovali nový vysavač. Sice jsme zjistila, že koncová hadice se k našemu vysavači sehnat dá, ale ta cena. Raději jsme koupili nový vysavač. Vyšlo to nastejno. Ale jen obyč zanussi.
caccorka píše:ivuska.h píše:Ivuš a hlásilas to na bráně či rose.cz ??? Jestli o tom ví?
Potah na golfky super!A mrkejte na toto – http://www.plenaroku.cz/Netuším, odkdy je to hacknuté, ale teda moc lidí si teď asi nezahlasuje
Jojo, hned, jak jsem to zjistila, kamarádka, co pracuje v Bráně, už volá Lucce H., je prý zrovna na dovolené, tak nic moc situace…
caccorka píše:asha píše:no zkus to se poptat, ale jestli trváš na novém, tak se neptej a doma se prostě řekne „jinak to nejde“ nutně potřebuju novejcaccorka píše:No tak to bude asi dyl, uz pred par lety jsem ho nenasla nikde v nabidce.Kupovali jsme ho v r. 99.
ASHA: asi 3 roky po ukončení výroby jsou povinni dodávat náhradní díly
Ja prave novy nechci, nesnasim to vybirani..a taky chci stejny funkce, ale tolik prachu do toho uz investovat nehodlam, prve to byl svatebni dar ![]()
A co trouba, ta hori! Teda ne doslova, dokonce i ta pizza nakonec byla, ale odesel horkovzduch a zahrivala se pul hodiny. Ta to ma spocitany
A je vestavna a tu varnou desku potrebujem teda taky.
když jsme u vybírání… mě teď čeká vybírat kuchyň
já chuděra váha váhavá
doporučíte nějakou firmu? či co nebrat? jsem zatím totááál mimo!
díky za pochvalu vložky
mám z ní radost, paní jí šila dle mého měření. takže jsem hrdá, jak ovládám práci s metrem ![]()
ten náš zelmer nás stál asi 4700,– s el.hubicí. Teď už je o něco levnější, ale kdybys jej kupovala, tak si dávej pozor, jestli ho prodávají s elektro hubicí, nebo bez ní. Ta cena se pak liší a kdybys ji musela dokupovat, tak by se ti to prodražilo. Jinak v nějakém testu dopadl jako druhý po miele.
zuzanecka81 píše:
když jsme u vybírání… mě teď čeká vybírat kuchyňjá chuděra váha váhavá
doporučíte nějakou firmu? či co nebrat? jsem zatím totááál mimo!díky za pochvalu vložky
mám z ní radost, paní jí šila dle mého měření. takže jsem hrdá, jak ovládám práci s metrem
Zuzi vložka je perfetní
![]()
Jo a zkus prosím kvůli mě to couvání
ať vím jestli mám reklamovat nebo ne
![]()
couvání nejde! jakoby to drhne či co. jsem to kvůli tobě už zkoušela
prázdný cajk, s nákladem drhne ![]()
jo a vložka je oboustranná, z druhé strany mám toto ![]()
http://i.mimibazar.cz/…44642062.jpg
zuzanecka81 píše:
couvání nejde! jakoby to drhne či co. jsem to kvůli tobě už zkoušelaprázdný cajk, s nákladem drhne
Děkuji
Tak to mám úplně stejně. Ony se ty kolečka jakoby rozjíždějí. Jo a ty přední jsou trochu jakoby do sebe?
Ta vložka je luxusní
kolik stála?
maji, já ty kola nijak neštudovala, hlavně, že se točí ![]()
stála 510. ale já si vymýšlela - mám tam ten igelit a dva různé návleky na madlo, sucháče na přidělání na záda, dvoje otvory na zádech… základ by jinak stál 260
já musela mít ale exklusive
teď mi ale zas neva, když mi to robě ![]()
To já studuju vždycky všechno
![]()
Jo a levé přední kolečko začalo neskutečně vrzat
Nevím jestli ho můžu namazat a nebo reklamovat ![]()
Ale vypadá fakt moc hezky ![]()
Zuzko ta je fakt bombácká…a ty máš golfky nebo sporťák?? mi to nějak uniklo…
ja mám sporťák a nevím jestli bych tam taky měla mít vložku nebo jestli je to šumák ![]()
bych tam kápla olej. marita mi taky vrže, jak když jedou cikáni do sběrnýho dvora… tak jí taky pořád mažem ![]()