Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10170
4.5.11 21:08

Náhradní díly - my jsme v lednu kupovali nový vysavač. Sice jsme zjistila, že koncová hadice se k našemu vysavači sehnat dá, ale ta cena. Raději jsme koupili nový vysavač. Vyšlo to nastejno. Ale jen obyč zanussi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
4.5.11 21:08
caccorka píše:
ivuska.h píše:
Potah na golfky super!A mrkejte na toto – http://www.plenaroku.cz/ 8-o Netuším, odkdy je to hacknuté, ale teda moc lidí si teď asi nezahlasuje :think:
Ivuš a hlásilas to na bráně či rose.cz ??? Jestli o tom ví?

Jojo, hned, jak jsem to zjistila, kamarádka, co pracuje v Bráně, už volá Lucce H., je prý zrovna na dovolené, tak nic moc situace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.5.11 21:11
caccorka píše:
asha píše:
caccorka píše:
ASHA: asi 3 roky po ukončení výroby jsou povinni dodávat náhradní díly
No tak to bude asi dyl, uz pred par lety jsem ho nenasla nikde v nabidce.Kupovali jsme ho v r. 99.
no zkus to se poptat, ale jestli trváš na novém, tak se neptej a doma se prostě řekne „jinak to nejde“ nutně potřebuju novej :pankac:

Ja prave novy nechci, nesnasim to vybirani..a taky chci stejny funkce, ale tolik prachu do toho uz investovat nehodlam, prve to byl svatebni dar :palec:

A co trouba, ta hori! Teda ne doslova, dokonce i ta pizza nakonec byla, ale odesel horkovzduch a zahrivala se pul hodiny. Ta to ma spocitany :zed: A je vestavna a tu varnou desku potrebujem teda taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
4.5.11 21:18

když jsme u vybírání… mě teď čeká vybírat kuchyň :zed: já chuděra váha váhavá :zed: doporučíte nějakou firmu? či co nebrat? jsem zatím totááál mimo!

díky za pochvalu vložky :mrgreen: mám z ní radost, paní jí šila dle mého měření. takže jsem hrdá, jak ovládám práci s metrem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
4.5.11 21:18

ten náš zelmer nás stál asi 4700,– s el.hubicí. Teď už je o něco levnější, ale kdybys jej kupovala, tak si dávej pozor, jestli ho prodávají s elektro hubicí, nebo bez ní. Ta cena se pak liší a kdybys ji musela dokupovat, tak by se ti to prodražilo. Jinak v nějakém testu dopadl jako druhý po miele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
4.5.11 21:19
zuzanecka81 píše:
když jsme u vybírání… mě teď čeká vybírat kuchyň :zed: já chuděra váha váhavá :zed: doporučíte nějakou firmu? či co nebrat? jsem zatím totááál mimo!díky za pochvalu vložky :mrgreen: mám z ní radost, paní jí šila dle mého měření. takže jsem hrdá, jak ovládám práci s metrem :lol:

Zuzi vložka je perfetní :palec: :palec:
Jo a zkus prosím kvůli mě to couvání :oops: :oops: ať vím jestli mám reklamovat nebo ne :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
4.5.11 21:24

couvání nejde! jakoby to drhne či co. jsem to kvůli tobě už zkoušela :mrgreen: prázdný cajk, s nákladem drhne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
4.5.11 21:25

jo a vložka je oboustranná, z druhé strany mám toto :mrgreen:
 http://i.mimibazar.cz/…44642062.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
4.5.11 21:29
zuzanecka81 píše:
couvání nejde! jakoby to drhne či co. jsem to kvůli tobě už zkoušela :mrgreen: prázdný cajk, s nákladem drhne :mrgreen:

Děkuji :hug: Tak to mám úplně stejně. Ony se ty kolečka jakoby rozjíždějí. Jo a ty přední jsou trochu jakoby do sebe?
Ta vložka je luxusní :palec: kolik stála?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
4.5.11 21:33

Zuzanečko ta je krásná :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
4.5.11 21:33

maji, já ty kola nijak neštudovala, hlavně, že se točí :mrgreen:
stála 510. ale já si vymýšlela - mám tam ten igelit a dva různé návleky na madlo, sucháče na přidělání na záda, dvoje otvory na zádech… základ by jinak stál 260 :mrgreen: já musela mít ale exklusive :lol: teď mi ale zas neva, když mi to robě :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
4.5.11 21:36

To já studuju vždycky všechno :-) :-)
Jo a levé přední kolečko začalo neskutečně vrzat :cert: Nevím jestli ho můžu namazat a nebo reklamovat :nevim:
Ale vypadá fakt moc hezky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
4.5.11 21:37

Zuzko ta je fakt bombácká…a ty máš golfky nebo sporťák?? mi to nějak uniklo…
ja mám sporťák a nevím jestli bych tam taky měla mít vložku nebo jestli je to šumák :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
4.5.11 21:38

bych tam kápla olej. marita mi taky vrže, jak když jedou cikáni do sběrnýho dvora… tak jí taky pořád mažem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14108
4.5.11 21:39

Zuzko: To je parádní. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat