Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Takže děvčata!!!! Vy mě naprosto děsíte!!!
Nemám vůbec čas reagovat.Sotva jsem dala to dočíst
Včera mi konečně dorazily longiesky a Thirstiesky. Uf, byl docela šrumec je sehnat v L(ty longiesky) momentálně se imregnujou, tak se těším až je malýmu navlíknu. Thirsties dobrý, ale jsou mu nějak velký
a to jsou M.
Přidala bych se k hromadný objednávce Fuzzy ste mě nakazili
asi teda OS, abych je měla ještě na další mimčo.
Itti Bitti jsou super,ale dnes v nich byl mlaďas 2 hodiny a teda protekly. Asi to bylo fakt dlouho. Jinak je teda každej obdivuje
a jsou super. Jen mám rozpačitej pocit z toho jak jsou bokový
Jak vám seděj holky na dětech?
No ja nevim, podle me v tech oresich budou nejake rostline tuky, tudiz to na ten fleece asi nebude idealni. Asi jich tam nebude moc, ale na pravidelne prani to neni.
A ulrich je na bazi mydla, Suvi? To jsi me nepotesila, ja ho mam objednany, chtela jsem v nem prat. A to ten Ecover asi taky bude obdobne slozeni. Kurnik, tak v cem prat ekologicky fleece?
Myslite, ze by hambacum uskodil ten miofresh? Ze bych je do toho vzdy namocila, kdyz nejsou pokadeny a nedavala je do pracky? Jezis to by byl vopruz, ale nechci poskodit ten fleece, musi jeste hodne vydrzet.
No já taky nevím, tak poraďte, v čem teda prát? Zítra se chci stavit do Bavlnky, tak že bych pořídila. U mě teda nehrozí, že bych prala v ruce - mám na prstech ekzém.
Takže potřebuju něco do pračky, na všechny plíny, i ty fleesové.
Halucinko, jen dodám, že saponiny z mýdlových ořechů údajně slouží i k léčbě ekzémů ![]()
To si mám v nich máchat ruce? No proč ne… Ale stejně, v čem prát ten fleece?
Tak jsem zabrousila opět do mých chytrých knih.
o mýdlových ořeších je tam jen zmínka, že fungují podobně jako mýdlo.
Celý ten článek jsem pochopila tak, že jsou OK a nejsou mastné (nezacpávají) jako to mýdlo.
Ale ruku do ohne za to samo nedám ![]()
Ahojte..Vy teda jedete ![]()
Ale Katy dyť se nezlob, já to nemyslela že jste špatné, jen mě to takhle prostě nechytlo, tož já totiž řeším kroužky a jiné drahší věci, tak do plín se nehrnu..
Halucinko ty ořechy jsou dobré i na fleec, neboj, jsou fakt supr už to máme vyzkoušené i na vlasy místo šamponu. Někde jsem četla, že to i neutralizuje postřiky na zelenině a ovoci..ale to fakt nedělám, Jinak mám ještě gel od Ulricha.. No a k tomu sůl na skvrny.. (je to perkarbonát sodný…soda obohacená kyslíkem) Je to drahé, ale já mám kg za 30,– Tak jestli chceš..
Čiči na stránkách sijemdetem je snapp servis, nevím kde bydlíš, tam je psané kdo a odkud je do toho zapojen, takže si nemusíš kupovat kleště, ale jen si je za poplatek půjčíš u někoho..
Perlan je 100% odbouratelný čistá viskóza, krom toho co je potažený ![]()
Mondi dají se udělat doma vlňáky návody mám, tak se můžeme domluvit přes SZ, bo tady toho je hodně a tudíž to nechci zahlcovat ještě návody… ![]()
Pastelko ahoj, dlouho jsem Tě neviděla ![]()
Holky co dáváte klukům ráno k snídani? Ten můj hladoš je furt „žravý“… tato otázka patří Suviku, Čiči, Pastelce…
Tak doboru
Potrebovala sem se ujistit, ze nejsem uplny jelito, tak sem stravila prijemnou pulhodinku na omlazeni.cz a po dikuzich o kabelkach za desetisice, o sbaleni VIP a nakupech v Parizsky, mi prijde tech par stovek za pliny fakt v pohode. Asi na omlazeni poslu svou drahou polovicku, at vidi, ze mohl dopadnout daleko hur.
Jo a pliny me konecne dohnaly ke zrizeni Paypal. To zas bude…
A orechu na fleece bych se opravdu nebala, ale ani bych je na pliny nepouzivala, to uz tam nemusim davat nic.
Dobré ránko!!!
Tak dnes se tady nenakupuje?
Jinak my dnes jedeme jen v čč, tak jsem zvědavá jaká bude spotřeba, jsem totiž rozhodnutá v láznich jet v čč, dva dny je budu když tak prát ručně a v sobotu doma v pračce a nebo mi je vezme domů kamarádka co tam pracuje, jen ona má směny tak nějak divně, tak nevím zda to bude vycházet, no ale bydlí asi 3km od lázní, tak že bych jí je tam mohla i zavést, nechat vyprat a zpátky si je stáhnout.
Tak že určítě si půjdu koupit tem Mio fresh či jak se to jmenuje. ![]()
Pastelka píše:My je máme teď čerstvě a dnešní noc byla zatěžkávací, zkusila jsem kolik toho vydrží
Itti Bitti jsou super,ale dnes v nich byl mlaďas 2 hodiny a teda protekly. Asi to bylo fakt dlouho. Jinak je teda každej obdivujea jsou super. Jen mám rozpačitej pocit z toho jak jsou bokový
Jak vám seděj holky na dětech?
Dajma píše:
Mondi dají se udělat doma vlňáky návody mám, tak se můžeme domluvit přes SZ, bo tady toho je hodně a tudíž to nechci zahlcovat ještě návody…
Jé, mohla bych taky poprosit
? Teď jsem se pustila do prvních, tak jsem zvědavá, jaký bude výsledek
. Zatím čerpám z www.zlaticko.cz
Holky, poraďtě, které balení je nejlepší - nejúžší na lezení. Chodíme na rehabky, protože Miky se moc nepohybuje, neplazí se, neleze. Sestřička nám ukazuje, jak mu musím dávat nožky pod sebe, což v některých látkovkách jde, ale sám toho nedosáhne. Kdežto na těch rehabkách v papíru ano. Čtverce?
Kdyby bylo léto, dám jen něco málo nebo nechám bez plíny, ale bydlíme v přízemí a na zemi máme dost zimu. Já se na to vyprdnu, tak se mi to s tím látkováním nějak zkomplikovalo, mám z toho teď blbý pocit, abych ho nějak nebrzdila ve vývoji… ![]()
Tedy Babo, samo jsem se hned musela kouknout, kamze to lezes…a hned si prijdu vcelku normalni!
Odbocim, jak jste tu resily to prani. Peru vsecko pradlo v Ecoveru,pliny OK, ale zda se mi,ze treba cejchy jsou po tech nekolika letech s Ecoverem takovy zasudlany. Nemohly byste mi poradit co s tim?
Halu no myslím že nejlepší budou asi čč narovno a složit na na půl a pak na třikrát, tuším že je to na dvanáctiny, že? Já tak dávám Eli jednu plenku, přebaluji sice často, ale to mi nevadí.