Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
todle jsem našla na netu
Pervin/Perlan byl konce 70. let minulého století primárně pro použití ve zdravotnictví vyvinut, proto nepřekvapí, že i dnes polovina veškeré výroby Pervinu/Perlanu právě do zdravotnictví směřuje. Pro zdravotnické účely se jako ideální, v rámci poměru cena/kvalita, stala gramáž 45g/m2. Pervin/Perlan se pro zdravotnictví vyrábí jak v klasické verzi, tak ve verzi WP s nepropustnou vrstvou poddajného laminátu, který je umístěn na rubu textilie. Pervin/Perlan a Pervin/Perlan WP má atest pro přímý styk s pokožkou a má certifikát CE. Lze jej snadno sterilizovat a potisknout na reklamní účely speciálními odolnými barvami se zdravotním atestem.
My meli perlan nastrihanej v porodnici, na umejvani prdelek a tak mimin vubec.
Tak tu bojujem s vlňákama. Tak abychom návod pochopily - já nepletoucí a babička, která má 75, tak to je něco. Jedny už upletla, ale musí se upravit zadek, tak sháníme jiný návod…
Jinak jsem chtěla úplést nějaké ty zapínací - dají se zapnout třeba i snapkou?
Ještě vám můžu hodit odkaz na ty fialkové z USA - onesize za 316,–, kdybyste některá chtěla… ![]()
Suvi, to Mates je teda jiný macík, věřím, že nám M teda vydrží na delší dobu, Miky má něco přes 8 kg.
ty zluty fuzzi jsou jako dokonaly
![]()
me stvete jako, ted jsem koukala v kolika dokonalejch barvach se ta parada vyrabi..maji to vubec nekde v CR ty one size?? ![]()
ze ja sem lezla, uz jsou na seznamu nepostradatelnych plenek, to je davova psychoza tohleto.
Manza uz nechape, ale jako ted si me predchazi, tak mi vcera ve slaby chvilce povolil objednavku ze svyho uctu
![]()
quinny píše:
Manza uz nechape, ale jako ted si me predchazi, tak mi vcera ve slaby chvilce povolil objednavku ze svyho uctu![]()
Tak ja pevne doufam, ze moje draha polovicka sem nezabloudi, jinak bude takovy mensi pruser. ![]()
Preventivne - zdravim lasko
lovja
![]()
Hele vis jak dlouho sem si nekoupila nic na sebe? A vubec - chces svacinky do prace a ruzne jine sluzby? No tak ![]()
Quinny, Fuzzi OS najdeš na www.latkovky.cz
Já jsem vzala ty žlutý taky nazkoušku, ale použité, vyhmátla jsem je na MMb (takže první plínka, kterou neberu novou a jsem docela zvědavá, mírně v rozpacích, co že mi to vlastně přijde a v jakém stavu).
Baba píše:quinny píše:
Manza uz nechape, ale jako ted si me predchazi, tak mi vcera ve slaby chvilce povolil objednavku ze svyho uctu![]()
Tak ja pevne doufam, ze moje draha polovicka sem nezabloudi, jinak bude takovy mensi pruser.
Preventivne - zdravim lasko![]()
![]()
lovja
![]()
![]()
Hele vis jak dlouho sem si nekoupila nic na sebe? A vubec - chces svacinky do prace a ruzne jine sluzby? No tak
Ježiš Babo, co by tady jako tvoje polovička dělala? Určitě ho nenapadne lést na emimino. ![]()
Katy2 píše:
Ježiš Babo, co by tady jako tvoje polovička dělala? Určitě ho nenapadne lést na emimino.
No to ho neznas, a vi i muj nick. No on by me poznal i bez nicku, ze jo. On je potvora zvedava, na jinym foru taky smiroval, co tam blabolim, ale tam mi to bylo fuk, tam sem nevysilovala s plinama. ![]()
No nic, asi si par
pro jistotu frknu do podpisu ![]()
Smarja, fakt doufam, ze sem nekoukne.
Baba píše:Katy2 píše:No to ho neznas, a vi i muj nick. No on by me poznal i bez nicku, ze jo. On je potvora zvedava, na jinym foru taky smiroval, co tam blabolim, ale tam mi to bylo fuk, tam sem nevysilovala s plinama.
Ježiš Babo, co by tady jako tvoje polovička dělala? Určitě ho nenapadne lést na emimino.
No nic, asi si par![]()
![]()
pro jistotu frknu do podpisu
Smarja, fakt doufam, ze sem nekoukne.
No tak držím palce ať sem neleze. ![]()
Holky ale jestli některá chcete hodím vám sem odkaz na ty fialkové kopretinky z USA , je to onesize za 320,– i s poštovným. ![]()
halucinka píše:
Holky ale jestli některá chcete hodím vám sem odkaz na ty fialkové kopretinky z USA , je to onesize za 320,– i s poštovným.
Teda nevim Halucinko, ale s tema provokacema bys uz taky mohla prestat. Nebo si od Katy zjistim, kde bydlis ![]()
Babo, vždyť ty je přece máš o hodně levněji, bych si myslela, že takovýmto nabídkám lehce odoláš. ![]()
Baba píše:quinny píše:
Tak ja pevne doufam, ze moje draha polovicka sem nezabloudi, jinak bude takovy mensi pruser.
Preventivne - zdravim lasko![]()
![]()
lovja
![]()
![]()
Hele vis jak dlouho sem si nekoupila nic na sebe? A vubec - chces svacinky do prace a ruzne jine sluzby? No tak
obzvlaste na ty ruzne jine sluzby bys to tusim ukecala
![]()
A stejne by manzilci mohli byt jedine radi, ze nedelame jiny vylomeniny. Pleny jsou naprosto neskodny, navic slusivy, no az na ty ceny, ale nejakou radost si prece udelat musime ![]()
Cappy píše:
Quinny, Fuzzi OS najdeš na www.latkovky.cz
Já jsem vzala ty žlutý taky nazkoušku, ale použité, vyhmátla jsem je na MMb (takže první plínka, kterou neberu novou a jsem docela zvědavá, mírně v rozpacích, co že mi to vlastně přijde a v jakém stavu).
dikes koukam na ne, uz jste tam nekdo neco objednavaly? jaky tam maji sluzby vsechno ok?
ty mas ale stesti, ja posledni kup na MMB naprosta nadhera, jako vsechno lepsi nez na fotkach, jak novy, jsem skoro pani neverila, ze to nekdy pouzila.
halucinka píše:
Babo, vždyť ty je přece máš o hodně levněji, bych si myslela, že takovýmto nabídkám lehce odoláš.
No jo, ale A) levne mam jen emka a bez kopretinek a hlavne tedy za B) co se tyce plen, sem desne chamtiva. Az se sama divim. Ale si rikam, ze prece nemuzu byt porad skromnounka, ale ja fakt od malicka nikdy nic kupovat nechtela, nesnasim hromadeni veci, zato ted si to vynahrazuju.
A dyt co, zijem jen jednou, me to dela radost, uzitecne to je, na jidlo bude a jeste porad to je levnejsi nez hnusky. A jeste je sranda ![]()
Babo jak se perou? Na 60 můžu? Ať ti je nezmrvím…
Jo za jiné služby by se dalo pořídit určitě mnoho plen
![]()