Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
teda vy jedete s kopretinama, to ani nestiham cist
![]()
ja mam ted s kapsovkama a AIO na chvili utrum, ale prisla jsem si pro jinsi radu, tak snad nebude vadit chvilku opustit kopretiny a poradit nestastnici, ktera tomu propadla az po usi, tak trochu i vasi vinou
![]()
1/prob./ chtela bych vlnacky na denni noseni, ale aby udrzely i ctvercovku, takze nejlepe na patentky, koukala jsem zatim na tyhle SWB
nebo tyhle Little Beetle
nebo cenove pekny jsou i tyhle BBH
a nebo tu nekdo psal o tech one/size na patentky od Anavy, Katy nebylas to ty jestli se nepletu. Na kolik prijdou u Ivusky priblizne? diky moc za vsechny rady.
Longiesky jsou samo v poradi, ale ted resim spis neco na ty ctverce
2/problemek se tyka nocni pleny…z hambacu uz nejsem moc nadsena, spise vyhovuji BE od babyidea, tak kdyz nic jineho tak ty vezmu urcite, jen mam dotaz, jaky kdo mate?? je lepsi suchy zip nebo patentky. Obecne preferuju na vsem patentky, ale nekde jsem cetla, ze ta patentkova je mensi nez ta suchacova, coz my nemuzeme potrebovat
a suchace pry dost hrubnou, ale to by snad na noc nemuselo tolik vadit.
hodne jsem taky cetla chvalu na BBH bambus, ale nemuzu je nikde najit ani na brane uz nejsou, a i tam myslim psaly, ze cele plenkove obdobi asi nevydrzi.
dik za kazdou radu ![]()
Pájo, je to mýdlo s citrusovým extraktem (voní krásně) a údajně bělí skvrny od stolice, za mě říkám, že je hodně dobré, není 100%, ale já jsem s ním spokojená. ![]()
Fuzzi Bunz - já teda nebudu mít kopretiny, ptž se mi sice líbí, ale na holčičce, čekám na žluté ![]()
Já to nestíhám číst… Čiči možný to je, teď je má na sobě (ty L), tak uvidím. Z M-ka měl otlačenou nohu.
Měkký jsou bezvadně teda. A hrozně hezký.
suvik teda ty fotky, jako vy me znicite s tema fuzzi, ja snad taky jednu koupim nebo co
![]()
mmch co v tom je za vkladacku????? ![]()
Qiunny, já mám se sucháčem a je teda děsně tvrdý, tuhý, no uvažuju, že ho odpárám. Na spaní se to ještě dá, ale při jakémkoliv pohybu by to malého muselo tlačit.
Quinny, co se týče vlňáčků, tak máme dvoje TYTO sehnat je ale ve velikosti L je skoro nadlidský úkol, to samé se týká těch SWB - ty jsem mimojiné chtěla taky zkusit, ale už je nikde neměli v takové barvě, jakou chci.
BE jsou super, mám na patentky a do sucháčů bych nešla, Maty není žádný drobek a ta největší velikost je nám fajn ![]()
Quinny, tak BE mám na patentky, sucháč jsem nechtěla, aby ho netlačil.
Patentky u vlňáků, nó já mám od BI, jeden se mi začal vytrhávat, tak je teď rozepínám extra jemně, ona ta vlněná látka dost pruží a ty patentky mají tendence se vytahovat.
vkládačka do fuzzi, jakési mikrovlákno
separační vrstva, píšou fleece, ale takový jiný, jemnější, myslím, že i lépe propouští, vypadá zkrátka jinak než třeba fleece na hambáčích. podle mě lepší
Tak už si píšu do nákupního seznamu
1 mýdlo Imse Vimse
.
Tak co ještě by se nám mohlo hodit
?
Suvik, bomba žluťásci
.
PájaD píše:
Tak už si píšu do nákupního seznamu1 mýdlo Imse Vimse
.
Tak co ještě by se nám mohlo hodit?Suvik, bomba žluťásci
.
Zkus vzít i to Marseillské olivové (taky od IV) - to je fakt kvalitka a na sliz naprosto dokonalé ![]()
Jde udělat sliz i ze žlučáku? Mě nebaví mydlit těma zbytkama kostek, se to pak láme, tak že bych ty zbytečky dávala stranou a pak z nich udělala sliz a předpírala v tom…