Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Tak super, Miky nebude sám metrosexuál. ![]()
Suvi, ale že píšeš L lepší, tak uvažuju, jestli jsem je měla objednávat z té Anglie. No zkusím ještě před vypráním a kdyžtak bych je snad prodala. Ale Mates je těžší, že? Kolik váží? Miky teď bude mít asi lehce přes 8 kg.
Halu, jestli budes emka prodavat, vis na koho se obratit ![]()
Suvi, nasla si tu gumicku kolem pasu? Ja asi az za tejden
do te doby sem nastavovala jen ty kolem nozicek.
Suvik - to jsou super plíny? jaký to má „princip“ já teda poctivě nakukuju, ale zatím se nějak nechytám
![]()
Á, tak koukám, že tady mi něco těžce uteklo
Kopretinové plínky jsou parádní
Hernajs, nebude druhé kolo objednávek??
monda píše:
Suvik - to jsou super plíny? jaký to má „princip“ já teda poctivě nakukuju, ale zatím se nějak nechytám![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mondi, to jsou naprosto dokonaly bozi uzasny zuzovy kapsovy pleny, pokud ji nevlastnis, si v teto komunite prakticky spolecensky znemoznena ![]()
Příspěvek upraven 27.01.10 v 13:27
Novire píše: Á, tak koukám, že tady mi něco těžce utekloKopretinové plínky jsou parádní
Hernajs, nebude druhé kolo objednávek??
To si mela zimni spanek, ci co? Prijde mi, ze kopretiny se tu resi uz vecnost… ![]()
Za zimní spánek bych dala snad pravou ruku
Naše madam bohužel není spací typ, takže tak tak vykonávam činnosti nezbytné k přežití ![]()
Asi jsem vždycky rozklikla stránku bez kopretin nebo nevím ![]()
Katy2 píše:
Jo holky, chtěla jsem se zeptat, máte některá mýdlo na skvrny od IMse vimse? Já si včera u kámošky vyzvedla ty objednané věci a je fakt boží. Normálně jsem měla flek od hovňousů na vlňáčcích, nevypraný a jen jsem to přemáchla v tom mýdle a flek je pryč.
Katy, Cappy opravdu je tak skvělé na fleky
? Jestli ano, tak to musím taky vyzkoušet, protože mě ty „barevné“ plíny štvou
.
Suviku, Matýsek je fakt BOŽAN
.
Suvi, paráda, pana Matese jsem teda odhadla správně na větší velikost. akorát mi přijde, že má v tom L málo zapnuté nožičky, já donedávna dávala na ten první patentek odprostřed, teď jsem o jednu posunula, ale nějak se mi včera pročural, tak to budu ještě zapínat, aby to měl na fest, přeci jen kapsovka musí sedět.
Mondo, to jsou kapsovky, ta plena je jakoby ušitá ze dvou vrstev, jedna svrchní pul a k tomu separační vrstva. Mezitím vznikne kapsa, kam nacpeš cokoli, dávají k nim jednu vkládačku, ale můžeš tam dát svoje vkládačky, složené čtvercovky, vícevrstvé, zkrátka cokoli. Vznikne tím dojem pleny vše v jednom (AIO), ale snadno rozložitelné na prvočástice, tudíž podstatně nižší doby schnutí
Katy, mám ho, šetřím si ho a asi mi brzo vyschne
Zatím jsem vše řešila žlučákem v kostce z DM, ale vlňáky jsem kvůli kakanci ještě neprala. vlatsně jsem ho použila na pochcanou ovčí kůži, vypralo ji moc hezky.
jo a pes žárlí až teď, protože teprve teď Mates ovládl prostor, předtím mu stačila ohrádka. a pak jsme mysleli, že to dělá malej - Píďa, páč to je taková mrcha malá poťouchlá, ale dělá to kupodivu velkej - Eliáš. a Píďa dostal několikrát vylágoš chudák malej a přitom to nebyl on
Nevím, co s ním, říkala jsem manželovi, že mu musí každý den věnovat chvilku, kdy ho bude mít jen pro sebe, ale teď mají přijet tchánovci, tak si ho vezmou na prázdniny.
Co to vidím za kopretinovou plenu? Odkud to je a jak se to jmenuje
?
(zrovna dneska jsem si pochvalovala že jsem na druhé dítě ještě nekoupila ani jednu plenu…
)
Díky.
Vím, že tím před vámi klesnu na dno samé společnosti
, ale: Kde se dají sehnat takový parádní plínky? Vaši diskuzi jsem bohužel nesledovala. Já používám obyčejný čtvercovky, jednu složenou na novorozeňák, druhou na obdélník, na to separačku, sepnutý snappkou a PUL kalhotkama Popolini.
Halu má 9,5 kg. Musím to promyslet, nevím který, jestli L nebo Onesize.
Gumku kolem pasu? Tak tu jsem nenašla ještě
.
Mondo je to kapsovka, venitř je kapsa, tam je insert, ale dá se dát i obyč čtvercovka apod.
Tu ještě obrázek: M-ko, Itti L-ko, L-ko