Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28294
27.1.10 10:47

Jinak už se mi o tom i zdálo, že došel ooobrovskej balík od Baby plnej plín, byly tam i síťky na separačky různých barev, žlutej například, růžovej apod. Nějak se mi začíná zapínat v mozku zejména jen plenková oblast sakra… Pak se divím, že jsem zapomněla kadeřnici poslat peníze na účet za stříhání (už podruhý). Není prostě místo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
27.1.10 11:04

Hmm tu se furt řeší plínky a s takovu když budu furt něco nakupovat, tak mi nezbyde na kapsu na nošení. Apropoooo stále jsem se nerozhodla jakoku pořídit. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
27.1.10 11:04

suvik máš fakt krásnéééééé sny. :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
27.1.10 11:11
suvik píše:
Jinak už se mi o tom i zdálo, že došel ooobrovskej balík od Baby plnej plín, byly tam i síťky na separačky různých barev, žlutej například, růžovej apod. Nějak se mi začíná zapínat v mozku zejména jen plenková oblast sakra… Pak se divím, že jsem zapomněla kadeřnici poslat peníze na účet za stříhání (už podruhý). Není prostě místo…

No to sem rada, ze uz Te strasim i ve spani. :twisted:
Co to ma jako byt s tou kadernici? Viskolik by za to bylo plin? :mrgreen:

No ty Flip mi prave prijdou taky takovy umely, ale zas kdyz se to vycpe, tak ten kontakt bude minimalni a pulky obecne mi nevadi. (a za tu cenu sem ochotna to risknout) Mam teda rada prirodni materialy, ale kdyz jdu na cundr, tak si taky radsi vezmu funkcni umely pradlo nez bavlneny triko, tak si rikam, proc se tomu u Koblihy branit. Fuzzi jsou taky cely umely a davam ji je radsi nez bambusovy, prijde mi, ze je vic v suchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
27.1.10 11:20

Ha už jsou tu! Ty žlutý jsou krááááásný! A ty zelený kopretiny taky. Fialkový jsou teda dost holčičí. Mates spí, jak vstane, hend mu je jdu oblíct. Nebo možná počkám, až se potento, ještě dnes netento. I na tu velikost jsem zvědavá, ty Onesize vypadají sice na první pohled i menší než M-ka, ale mají lepší střih. Ty L-ka se mi zdají dost velký. Tyjo, jsou boží!

Joooo, mě spíš jde o to, že to je jak když si sednu na kožen(kov)ou pohovku v létě nebo na látkovou, ta látková je příjemnější. Zas moc tam toho není, jen kolem nohou a pak v pase něco, cena je ovšem famózní, to zas jo.

Ježiš ty žlutý jsou masakr!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
27.1.10 12:20

Jo holky, chtěla jsem se zeptat, máte některá mýdlo na skvrny od IMse vimse? Já si včera u kámošky vyzvedla ty objednané věci a je fakt boží. Normálně jsem měla flek od hovňousů na vlňáčcích, nevypraný a jen jsem to přemáchla v tom mýdle a flek je pryč. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
27.1.10 12:22

Katy, jaké mýdlo más na mysli?
Je jedno bílé s citrusovou vůní a druhé je olivové, obě dvě jsou moje oblíbené a dělám z nich sliz :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
27.1.10 12:25

cappy mám na mysli tady todle http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
27.1.10 12:29

Suvik objevila fuzzi, no to je super, že se ti tak líbí, že jsou lehounký? A bez sucháče nikde nic netlačí…

Nestíhám, řeším chčijícího psa (žárlí), smrdí to u nás jak ve zvěřinci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
27.1.10 12:30

hmm, chčijící pes to je divné, začal až teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
27.1.10 12:35

Katy, je ještě jedno - hnědozelenkavé a obě dvě jsou výborné, já z jiných mýdel už ani sliz nedělám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
27.1.10 12:37
Baba píše:
Viking píše:
já se tady vždycky nasměju…
Cizi nestesti vzdycky potesi, vid? :twisted:

No, taky jsem v tom neutopila málo:) Zvlášť těsně před porodem, a to jsem plánovala bezplenkovku. Máma se mě vždycky opatrně ptala, k čemu bude to bezplenkový dítě potřebovat tolik plen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
27.1.10 12:38
suvik píše:
Ježiš ty žlutý jsou masakr!

Na pocest Matesa ma Koblih taky momentalne zlutou prdel, ze zdravime a dobre zazivani i jine pochody prejeme :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
27.1.10 12:51

Hmmm, je to fakt zajímavý, připadám si, jak kdybych vyráběla Krakatit. Už měl na sobě všechny, jednu už stihl počůrat a zatím můj dojem tento:

M-ka jsou mu tak akorát, takže s UK mi to může být šumák, neboť ty bych asi nebrala.

L-ka lepší.

Onesize nejlepší, ten střih mu vyhovuje nejvíc (super, takže ty nejdražší). Jsou podobný tím vykrojením Itti, ty jsou sice na první pohled mnohem menší, ale jak jsou hodně vykrojený, tak mají velkou vůli kolem nožek, i když se zapnou na patentky ne úplně krajní.

No ještě uvidím co ty L-ka.

Jinak je to tak, že na dolní řadu patentků se zapíná dolní patentek a na horní řadu horní že jo? U těch žlutejch to má totiž na posledním, víc leda hodit jen horní patnetky a spodní nezapínat, to by asi ještě šlo, zkusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
27.1.10 12:56

Tak L-ka hele: Že je krásnej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat