Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
233
27.1.10 14:46

Určitě to tu už někde zaznělo, ale jaksi nevím kde :think: . Tak se zeptám :oops: .

Holky, které si děláte doma vlhčené ubrousky, co ještě jiného, krom celulózových separaček, používáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
27.1.10 14:48

čiči, sliz můžeš dělat z jakéhokoliv mýdla na praní.

Pájo, někdo na ubrousky kupuje Perlan, někdo si nastříhá čč, dají se použít jakékoliv žínky (klidně i handmade z čehokoliv vystřihlé)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
27.1.10 14:48

Halu diky, takze suchace nenene, sice je budeme mit jen na spani, ale preci jen se i v te posteli hyba dost a nechci aby byl sedretej. :wink:

Cappy aha takze asi vezmu co najdu v nasi velikosti, no o vikendu budu slamenka, tak jak bude drak spat, budu mit cas to resit.
BE ok jdu do tech patentu…mmch kolik ma vas prcek, nas prdoch mel na 18m 13kg a tusim 86cm, takze drobecek to opravdu neni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
27.1.10 14:55

Quinny, Máťa má na 14m 11,25kg a má je dobré, dlouhý je taky, jen neznám přesné údaje v cm.
S těma vlňákama na patentky to bude fakt boj, protože pokud je někde najdeš, tak mají většinou poslední kusy v malých velikostech, přeji hodně štěstí při hledání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
27.1.10 14:59
PájaD píše:
Určitě to tu už někde zaznělo, ale jaksi nevím kde :think: . Tak se zeptám :oops: .Holky, které si děláte doma vlhčené ubrousky, co ještě jiného, krom celulózových separaček, používáte?

Já používám ty jednorázový (kupuji babylove), použiji je v domácnosti (na boty, kliky, dveře…), vyperu a pak je používám na zadeček. Jdou vyprat tak 3-4×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
27.1.10 15:01
PájaD píše:
Určitě to tu už někde zaznělo, ale jaksi nevím kde :think: . Tak se zeptám :oops: .Holky, které si děláte doma vlhčené ubrousky, co ještě jiného, krom celulózových separaček, používáte?

Já stříhám perlan (dá se prát, dobře saje, připadá mi lepší než separačky). A kdysi mi kamarádky přinesly jako dárek asi pět balíků vlhčených ubrousků, tak jsem poděkovala, postupně je vyprala a taky používala. Byla z nich nejdřív po prvním praní trochu cítit ta jejich původní „vůně“, ale nepovažovala jsem to za problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
27.1.10 15:02

Achdarek: jsem pomalá:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
27.1.10 15:03

To si děláte srandu? Já si jen odskočím s ELiškou na očkování a pak nestíhám dočítat. 8-o
No ale plenky teda úúúžasnéééééé, náhodou mě se ty fialkové moc líbi i na chlapečkovi, nevím co furt proti té barvě máte. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
27.1.10 15:04

Já vás vůbec nestíhám číst. :-(

Tak kamarádka mi kopretinky nepřiveze :cry: :cry: :cry: Tak jdu řešit, kde jinde je mám koupit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
27.1.10 15:05
Cappy píše:
Pájo, někdo na ubrousky kupuje Perlan, někdo si nastříhá čč, dají se použít jakékoliv žínky (klidně i handmade z čehokoliv vystřihlé)

Jémine, já jsem ale trdloň :zed: , vždyť tu mám froté osujdu. Původně jsem z ní chtěla ušít vkládačky, na to nějak nedošlo - nákupy byly rychlejší :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
27.1.10 15:06

Suvik - MAtesovi kopretinky moc sluší :potlesk: A ty žlutý jsou taky nádherný :potlesk:

Já je chciiiiii. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
27.1.10 15:16

Devcata - objednano. Snad to do patku dorazi tak to pak obrtlem preposlu. Kdyz teda budu vedet kam, ze jo.

Suvik - zluta je bomba, jinak mojemu metersexualovi se ve fialovy,zda se, libi.

Zlucove mydlo - pouzivam to z DM. To je v tom takovy rozdil?

Ubrousky - taktez striham perlan. Mam ho takovy plachty ze zdravotnickejch potreb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
27.1.10 15:25

Ä ten perlan je ekologicky odbouratelný? Něco jako viskóza nebo celulóza? V tomto ohledu jsem trochu out :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
27.1.10 15:26
PájaD píše: Ä ten perlan je ekologicky odbouratelný? Něco jako viskóza nebo celulóza? V tomto ohledu jsem trochu out :oops: .

Sem to hledala jak blba a mela by to byt viskoza. Ale radsi to nesplachuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
27.1.10 15:27

Perlan je taky tuším viskozový, dá se koupit ve zdravotnických potřebách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat