Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Určitě to tu už někde zaznělo, ale jaksi nevím kde
. Tak se zeptám
.
Holky, které si děláte doma vlhčené ubrousky, co ještě jiného, krom celulózových separaček, používáte?
čiči, sliz můžeš dělat z jakéhokoliv mýdla na praní.
Pájo, někdo na ubrousky kupuje Perlan, někdo si nastříhá čč, dají se použít jakékoliv žínky (klidně i handmade z čehokoliv vystřihlé)
Halu diky, takze suchace nenene, sice je budeme mit jen na spani, ale preci jen se i v te posteli hyba dost a nechci aby byl sedretej. ![]()
Cappy aha takze asi vezmu co najdu v nasi velikosti, no o vikendu budu slamenka, tak jak bude drak spat, budu mit cas to resit.
BE ok jdu do tech patentu…mmch kolik ma vas prcek, nas prdoch mel na 18m 13kg a tusim 86cm, takze drobecek to opravdu neni ![]()
Quinny, Máťa má na 14m 11,25kg a má je dobré, dlouhý je taky, jen neznám přesné údaje v cm.
S těma vlňákama na patentky to bude fakt boj, protože pokud je někde najdeš, tak mají většinou poslední kusy v malých velikostech, přeji hodně štěstí při hledání
PájaD píše:
Určitě to tu už někde zaznělo, ale jaksi nevím kde. Tak se zeptám
.Holky, které si děláte doma vlhčené ubrousky, co ještě jiného, krom celulózových separaček, používáte?
Já používám ty jednorázový (kupuji babylove), použiji je v domácnosti (na boty, kliky, dveře…), vyperu a pak je používám na zadeček. Jdou vyprat tak 3-4×.
PájaD píše:
Určitě to tu už někde zaznělo, ale jaksi nevím kde. Tak se zeptám
.Holky, které si děláte doma vlhčené ubrousky, co ještě jiného, krom celulózových separaček, používáte?
Já stříhám perlan (dá se prát, dobře saje, připadá mi lepší než separačky). A kdysi mi kamarádky přinesly jako dárek asi pět balíků vlhčených ubrousků, tak jsem poděkovala, postupně je vyprala a taky používala. Byla z nich nejdřív po prvním praní trochu cítit ta jejich původní „vůně“, ale nepovažovala jsem to za problém.
To si děláte srandu? Já si jen odskočím s ELiškou na očkování a pak nestíhám dočítat. ![]()
No ale plenky teda úúúžasnéééééé, náhodou mě se ty fialkové moc líbi i na chlapečkovi, nevím co furt proti té barvě máte. ![]()
Já vás vůbec nestíhám číst. ![]()
Tak kamarádka mi kopretinky nepřiveze
Tak jdu řešit, kde jinde je mám koupit. ![]()
Cappy píše:
Pájo, někdo na ubrousky kupuje Perlan, někdo si nastříhá čč, dají se použít jakékoliv žínky (klidně i handmade z čehokoliv vystřihlé)
Jémine, já jsem ale trdloň
, vždyť tu mám froté osujdu. Původně jsem z ní chtěla ušít vkládačky, na to nějak nedošlo - nákupy byly rychlejší
.
Suvik - MAtesovi kopretinky moc sluší
A ty žlutý jsou taky nádherný ![]()
Já je chciiiiii. ![]()
Devcata - objednano. Snad to do patku dorazi tak to pak obrtlem preposlu. Kdyz teda budu vedet kam, ze jo.
Suvik - zluta je bomba, jinak mojemu metersexualovi se ve fialovy,zda se, libi.
Zlucove mydlo - pouzivam to z DM. To je v tom takovy rozdil?
Ubrousky - taktez striham perlan. Mam ho takovy plachty ze zdravotnickejch potreb.
Ä ten perlan je ekologicky odbouratelný? Něco jako viskóza nebo celulóza? V tomto ohledu jsem trochu out
.
PájaD píše: Ä ten perlan je ekologicky odbouratelný? Něco jako viskóza nebo celulóza? V tomto ohledu jsem trochu out.
Sem to hledala jak blba a mela by to byt viskoza. Ale radsi to nesplachuju.
Perlan je taky tuším viskozový, dá se koupit ve zdravotnických potřebách