Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8297
27.1.10 20:28

Já myslím, že nákupní vlna odezní :mrgreen: dojdou nám totiž prachy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
27.1.10 20:39

Tak mne uz dosly. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
27.1.10 20:44

Predstavte si, ja dneska v mistnim Baby clubu potkala prvni matku latkarku. Akorat skoda, ze mela celou vybavu od TotsBots, od narozeni az po nocnik. Desne si medila jak je to fajn, ze nemusi uz nic resit. Chapete, ze se nekdo dobrovolne vzda tak prijemne masirky jako je prikupovani novych plen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
27.1.10 20:48
NeNa píše:
Predstavte si, ja dneska v mistnim Baby clubu potkala prvni matku latkarku. Akorat skoda, ze mela celou vybavu od TotsBots, od narozeni az po nocnik. Desne si medila jak je to fajn, ze nemusi uz nic resit. Chapete, ze se nekdo dobrovolne vzda tak prijemne masirky jako je prikupovani novych plen?

Jj, začátečnická chyba - kupit vše od jedné značky 8-)
Ale člověk je vždy s něčím spokojený, dokud nemá možnost srovnání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
27.1.10 20:56

Jo tak mužovi se líbí víc bezkopretinový, koukal i na galerku dobrý ne? :wink: :lol: . Budem muset udělat nějakej kompromis. V Améru mají jen kopretiny že? Krucinál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
27.1.10 21:03

Teda holky já se teda vůbec nechytám…

No musím říct, že i já jsem udělal tu velikou chybu a nakoupila si téměř celou výbavu od popoliny ale teď jsem si objednala 3 plenky Itti Bitti a ještě bych chtěla zkusit něco… poradíte mi co???

Ještě mám jeden dotaz, daj se vlňáčky udělat doma? Říkala jsem si, že by mi ja mamča upletla nemáte někdo na to návod?
Nebo bych prosila o radu jaký jsou nejlepší, že bych do nich teda inevstovala a nějaký koupila aby se daly použít na ty popoliny :think: :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
27.1.10 21:09

Mondo, mi plete babička, návody jsou třeba na www.zlaticko.cz. Ovšem babička pletla podle návodu (gramáž, jehlice, řádky) a byly z toho vlňáky na pidipanenku, tak teď párá. :-)
Já se teda na ty mýdlové ořechy asi vyprdnu, máme nějaký ten fleese, třeba Bumhugger. Tak teď zase nevím…
Už už jsem chtěla kouknou na ty americké stránky, jsem blb. Dneska jsem si slíbila, že už nic nekupuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
27.1.10 21:12

Holky, snad se nepletu, ale mýdlové ořechy snad na flees nevadí, né?
Sice se to jmenuje mýdlové ořechy, ale s mýdlem to moc společného nemá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
27.1.10 21:14

Jo? Já myslela, že ta látka je tam podobná, tak že by ne? Tak mě poučte, kdo tomu rozumí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
27.1.10 21:18

Mýdlové ořechy jsou plody nějakého stromu (nebo keře, teď nevím přesně) zbavené černého jádra.
Ve vodě uvolňují přírodní saponiny.
To není průmyslově vyráběné mýdlo, ale přírodní produkt.
A kdyby k nám nebyly dovážena takovu dálku, tak by byly ořechy i 100% eko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
27.1.10 21:20

Zatímco mýdlo - vyráběné, je směs rostlinných nebo živočišných tuků, které za pomoci louhu zreagují do podoby, jakou vidíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
27.1.10 21:21

Takže ten fleese ničí ty umělé přísady? A nějaká ta mýdla IV, co jste tu dneska dávaly odkazy? Taky špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
27.1.10 21:23

Já bych řekla, že na ten flees se „nalepí“ ty mastné složky z mýdla (podobný efekt jako lanolin u vlňáků - odpozuje to vodu).

Ale to je jen moje teorie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
27.1.10 21:25

Ovšem, zní to logicky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
27.1.10 21:28

Tak to asi nebude pravda, protože já logicky myslet neumím :roll: :lol:

Podle mé chytré knihy na výrobu mýdel je vlastně každé mýdlo vyrobeno z tuků a olejů.
Kvalitní mýdla z kvalitních olejů a nekvalitní z různých s*aček. Čím větší šmejd, tím ví to ucpává póry, takže fleec asi taky no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure