Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Holky a kdo perete tím mýdlem, tak některé pleny takhle a fleesové v něčem jiném? To jsem z toho trochu mimo, kolikrát denně perete? ![]()
Co se týče fleecu a mýdla. Toto je zkopírované z článku na bráně:
Na flísové pleny není dobré používat mýdlo (tudíž ani mýdlový sliz) - opět ztrácí svou sací schopnost a mohly by začít provlhat (zejména kapsové pleny).
Já chtěla začít prát v ořeších. No ale přece nebudu prát ty fleesové zvlášť, to bych nedělala nic jiného a navíc ta energie.
Tak jak to teda děláte?
Halu, ja peru v ecoveru, predtim v prasku, takze to je v pohode, separacky jsem mydlila, kapsovky ne, jen v nejhorsim, kdyz tam namydlim skvrnu jednou za tri ctyri prani, tak se snad tolik nedeje. Zadek kdyz mazu, tak davam separacku.
Suvi, objednala jsem tento , prijde mi dobry i na malou prdku, do toho ikeackyho zatim zapadava.
Odkaz:
http://cgi.ebay.com/…BayISAPI.dll?…
Poštovné je 40 dolarů.
halucinka píše:
Odkaz:
http://cgi.ebay.com/…BayISAPI.dll?…
Poštovné je 40 dolarů.
Diky, tak to asi nic, pochybuju, ze by jich kamaradka chtela 12 a rozprodavat se to asi nebude chtit ani ji ani me.
Hele Babo peru v Ulrichovi, to je prý na bázi rostlinného mýdla, to taky vadí? Nic fleecovýho v podstatě nemám, jen separačky, ale ty nepoužívám.
Suvi a neni to jenom neco malo z mydlice? To by snad nevadilo.
No asi to nebude vadit, ty separačky jsem prala několikrát a jsou normální.
Normálně su zvědavá co řekne muž na ty plíny, básnim mu o tom už dva dny. A on zas když je něco hezký, tak to ocení (i plíny)
.
Dokonce mi tuhle říká, že prý se mu líbí ten systém Itti a dovnitř čtvercovka nebo vv, protože se nerad oblíká s vlňákama
. Takže určitě bude pro kup nových plen. Nicméně stejně bych ráda prodala nejdřív ty Popolini, aby to bylo „něco za něco“.
suvik píše:
Dokonce mi tuhle říká, že prý se mu líbí ten systém Itti a dovnitř čtvercovka nebo vv, protože se nerad oblíká s vlňákama.
Tak to by se mu ty Flip urcite moooooc libily ![]()
Hele a nechcete někdo se mnou objednat z ofiko stránek? Tam je poštovné 27$ ![]()
No jestli tam budes fakt objednavat, tak se urcite rada pridam.
27 doláčů za jakej pakl plín? Jsem jedno ucho…
Já dávám čtvercovku i do těch fuzzi…
Novire že ty seš z Brna? POkud seš ta Novire z Nošení dětí teda ![]()