Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2417
28.1.10 12:05

No nabrat tam víc ok :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
28.1.10 12:07

To jsem babičce říkala taky, ale ona se ptá, jak to udělat, aby to nahoře mohla sešít a pasovalo to i kolem nožiček na sebe… No já fakt nevím, nepletu a neumím jí na to odpovědět. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
28.1.10 12:15

No když je nabere, tak by to mělo být jen širší a ne delší :think: no nepletla jsem asi tak 12 let. Teď si to neumím představit :think: Záleží taky jestli je plete jako ty první, nebo dělá klín mezi nožičkama jako mají třeba longiesky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
28.1.10 12:20

Pastelko, já se děsím, až se postaví, máme kuchyňský stůl s úložným prostorem, jako je lavice ve škole. A je v tom samozřejmě spousta krámů. Budu ho pak muset vyklidit, fakt nevím, kam s tím :roll:

Halu, já koukala na ty natahovací vlňáky, co jsem ti půjčovala a zkrátka je ten zadní díl větší než přední a je to celé dost pružné. A prostor na plínu přeci vzniká tí, že jsou ty nohavičky nasazené na předním díle a ne na předělu předního a zadního…Jinak nevím, kdyžtak zkus na BC v Látkovkách je diskuze, kde si holky samy šijí plíny, chodí tam i Ivuška, tak třeba tam budou vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
28.1.10 12:23

Čiči, to znám :roll: Musela jsem všechny kytky odstěhovat na chodbu a taky stojánky s CD a tak. Teď přišel na to, že může do kuchyňský linky a jsou tam teda doooost zajímavý věci!!!! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
28.1.10 12:51

Zdar,

itti jsou bokový, mě to taky vyhovuje, právě naopak mi vadí plínky, co jsou moc nahoru. Jak byl malej a měl PULky od Imse, ještě ten sucháč, no tvrdý kolem bříška, to jsem neměla ráda, taky jsem je hned prodala. A na noc jo? No to si neumím představit.

Včera dostal plínu od Baby, tu noční Cuddle, dala jsem mu tam navíc jen HHL, schválně jak vydrží a pojala vše, mokrej přes vlňáky nebyl, ale byl mokrej kolem boků a hned se zaprudil. Tudíž zůstanu u svého megabalení, bohužel. Líbilo se mi, že je to takový malý (takový normální), ale nedá se nic dělat…

S pletením neporadím, ještě bych to popletla…

Co jste to ještě? No zas se mi včera o plínách zdálo, už jako stačilo teda.

Jo a měli jsme debatu s mužem, co teda koupíme, on se normálně účastní, dokonce měl dost dobrý názory, koukala jsem na něj jak puk. Ten kdyby se sem nacpal pod přezdívkou, tak to ani nepoznáme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
28.1.10 12:51

Holky,otvory jsou na předním díle, ale stejně je toho vzadu málo. Babička už to asi třikrát celé párala, každý večer plete do 10, já už to asi vzdám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
28.1.10 12:56

Halu no nevím co poradit, jelda vydržet a až k tobě přijedu pro ty plenky, tak bych vzala ty pletené vlňáčky co máme my, myslím že podle nich by se to dalo uplést, jen by se hodilo více ok v předu a i více v zadu a tím pádem by byly větší, ale střih by byl stejný. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
28.1.10 12:56

Halu, ještě jukni sem , je to přímo diskuze o doma pletených vlňácích

suvi, veeelmi závidím zainteresovaného manžela, ten můj pomalu neumí nasadit ani papírovku, nepřebaloval ani nepamatuju :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
28.1.10 13:04

Holky dík, tu diskuzi už jsem přečetla celou, ale nejsem z toho moudrá. Já jsem na pletení antitalent a vůbec to neumím babičce tlumočit. Plete podle těchto:
 http://www.strihplinky.xf.cz/…vlnacky.html

• ale nesedí to. To jsem z toho jelen. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
28.1.10 13:05

No on prý třeba…„já myslím, že zas ale na léto by bylo lepší mít nějaký ty vlňáky, líp to dýchá.“ a takový vály on na mě. Jako přebaluje a tak, ale že by se v tom nějak vyznal teda jsem netušila. Říkala jsem mu i o těch flipech, no prý že radši ty fuzzi :mrgreen: , že je tam ta látka, fakt jsem nechápala. :lol:

Jo Katy letadlo dělá náš Mates, ještě pořád. V tom věku tvé malé to prý je normální, on už je velkej, tak by to dělat neměl. Ale zas on je docela pozadu (podle tabulek), tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
28.1.10 13:07

suvi díky, no já si to popletla s čičinkou, tak tímto se jí omlouvám. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
28.1.10 13:10

jo Katy nepopletla, taky mám letce :mrgreen:

Halu, podle těch zlatíček by to plíst nešlo? Nebo to byly ty, co velikostně naprosto neodpovídali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
28.1.10 13:27

Jo,na Zlatíčku to byl podobný návod, ale právě to bylo úplně pidi, musela bych to celé zvětšovat a já bych to asi neodhadla, kolik ok, když nemám zkušenosti s pletením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
28.1.10 14:08

Katy, puvodne studium, ale to uz je let, si skoro ani nepamatuju.Jinak tak pendluju sem a tam.

Kdy prosimte jedes do tech lazni? Ty Flipky by se ti asi sikly, vid.

Me pred chvili dorazily Fuzzi M-ka, to moje nebozatko je ma skoro az do podpazi, budu teda muset vyckat az do nich doroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure