Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4533
28.1.10 22:05

Suvik - nase psice taky desne chrape, jak starej dedek, nekdy dokonce tak nahlas, ze ji to samotnou probudi. Mne to ale dela radost, vim ze je s nama spokojena. Ta Vase jezevcice ale musela bejt vtipna.

Achdarek - ten obchod v Naplavni je nejak cerstve otevrenej nebo uz je tam dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
28.1.10 22:31

Katy - snaží ho se takhle nosit :-) Ale on si to moc nenechá líbit:-)

Neno - Od kdy je tam prodejna nevím, já s terpve začala :-) Ale každopádně je rp omne nejdostupnější.

Čici - je docela dost velký. :-) Ale naštěstí už neporoste. Když jsme ho dostali, tak byl velký jako dlaň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
28.1.10 22:36

Nejsem Achdarek, nicmene, obchod v naplavni je otevreny od rijna, mozna od konce zari, byla jsem tam hned zkraje, jak otvirali. Je to kdyz si clovek stoupne v Myslikove celem k Manesu, tak vlevo, prvni ulice rovnobezna s nabrezim, je to hned snad druhy dum, je to videt uz z rohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
28.1.10 23:02

Achdarek - pokud jde o vlnaky, nasemu prckovi jsou tri mesice a od narozeni skoro nic jinaciho nenosi. Kdyz byl uplny miminko tak je mel jako svrchnaky pres ctverce, ale jak jsme rozsirili plenkovou vybavu, tak je pouzivam spis jako kamase. Longiese na ven, shortiese na doma, a nebo jak to proste vyjde. Za sebe rikam, investice je to nemala, ale vzhledem k tomu ze nic jineho nenosi, tak se mi to bohate oplatilo. Vypadaj furt jako novy, supr se oblikaj a desne mu slusej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
28.1.10 23:13

Neno, díky. Musím si tu investici nějak zdůvodnit. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.1.10 08:12

Dobré ránko!!!

Teda Achdarku, takový malé to bylo? 8-o

No jsem na ty Fuzzi fakt zvědavá. :mrgreen:

Jo holky jak jsem tady psala o tom mýdle od Imse na skvrny, to citrusové, tak představte si, že i nááádherně vypralo zaschlou mrkev na punčocháčích. :pankac: Tak že jááá ho vřele doporučuji na skvrny. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
29.1.10 09:00

Ahojky,

koukám že řešíte domáci mazlíčky, tak my máme fenku leonbergera s PP a je to fakt velkej mazel… až Leošek trochu vyroste tak bych chtěla rošířit naši smečku o dalšího mazlíka…

Holky prosím mám dotaz našla jsem na MMB tyhle plíny, protože jsem zpětně nedočítala co jste tady psaly tak nevím jestli už jste je tady neřešily tak se chci zeptat jestli s nima nemáte nějakou zkušenost??? Díííííky

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.1.10 09:03

MOndi, tak já s touto plenkou zkušenost teda nemám, vypadá sice hezky, ale těch peněz co za ní chcou. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
29.1.10 09:07

Já právě přemýšlím že bych nějakou frajerskou plínu malýmu koupila, dostali jsem od prababi nějaký penízky tak přemýšlím co za ně i když je pravda že tahle je teda drahá :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.1.10 09:27

Mondi no já ti nevím, co vím tak je na truhu jen chviličku, tak teda zda má někdo zkušenost nějakou fakt nevím. Jedině že by jsi napsala na baby-cafe, tak chodí přeci jen více látkařek, tak že možná už některá odzkoušeno má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
29.1.10 09:36

:mrgreen: Mondi, tak to sem rada, zes tu plinu vytahla, ja na to po kopretinove smrsti nemela odvahu :mrgreen:
A cestne pionyrske, ze ji objednanou nemam. Ani jednu. :andel: I kdyz o nich vim uz dlouho a jsou fakt krasny.
(cekam na pochvalu :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.1.10 09:39
Baba píše: :mrgreen: Mondi, tak to sem rada, zes tu plinu vytahla, ja na to po kopretinove smrsti nemela odvahu :mrgreen:
A cestne pionyrske, ze ji objednanou nemam. Ani jednu. :andel: I kdyz o nich vim uz dlouho a jsou fakt krasny.
(cekam na pochvalu :mrgreen: )

Jo tak ty už na ní taky koukala? No já se musím přiznat, že jsem jí už taky někde potkala, jen teda nevím kde, jooooooooo na baby cafe jak tam prodávají plenky, tak tam paní psala a nabízela je jako novinku v ČR. No vypadají fatk hezky, ale ze ty prachy si myslím, že teda neeeeeeeeeeeee. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
29.1.10 10:05

Teda Mondi, toto je pro mne novinka! Lacina teda ale neni. Nasla jsem k ni toto http://jabulanappies.co.uk/index.php?…

ale to cloveku asi moc nerekne, ze. Nicmene jsem diky tomuto zjistila, ze je jeste mnoho plen, o kterych jsem jaktezivo nslysela, BABO??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.1.10 10:09

Kuš s těmi hezkými plenkami, to fakt bude u nás vypadat za chvíli tak, že já budu mít na prdeli kopretinky, táta taky a zbydou i krásně plenky na Elišku. :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
29.1.10 10:26
NeNa píše:
Teda Mondi, toto je pro mne novinka! Lacina teda ale neni. Nasla jsem k ni toto http://jabulanappies.co.uk/index.php?…ale to cloveku asi moc nerekne, ze. Nicmene jsem diky tomuto zjistila, ze je jeste mnoho plen, o kterych jsem jaktezivo nslysela, BABO??

ZDE :mavam:

Copa? Ja uz sem nic nedavam, nic nezkousim, nekupuju. :andel:
Prispevky, kde zahlidnu slova - objednavka, novinka, nakup, prodej, budu preskakovat :andel:
A na zadny odkaz v tehle nebezpecne diskuzi uz neklikam :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí