Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Holky pomoc!!! Vy co balíte do čč do skladu třeba na draka…malej má pořád odřený stehýnka zavnitř. Zprvu jsem si myslela, že to má z těch fleecovejch separaček,tak jsem je nepoužívala, na chvilku to zmizelo a teď to má zase. Stalo se vám to někdy? Když mu je dám na rovno do PULek, tak se mi zdá, že to má zase odřený z těch PULek
fakt nevím kde je zakopanej pes. Má to od tý doby co si začal stoupat a pohybuje se po dvou ![]()
Jsem to napsala jak tatar…prostě mě dneska napadlo, že jak to má omotaný kolem nožiček, jestli mu to třeba moc neutahuju snapkou, nebo už nevím.Přes noc se mu to vždycky hezky zahojí ale v poledne to tam má zase.
Jó, Next z Anglie vyjde levněji.
Kamenné obchody jsou tak drahé, že mi jde z toho hlava kolem ![]()
Ale na MMB je hodně ženských, které Next zprostředkovávají. Člověk si u noch objedná zboží, ona mi ho pak pošle, kurz libry cca 36Kč (nyní, ale samo, že se to mění).
Pastelko, Maty taky mívá maličko „odřená“ stehýnka, nevím z čeho to je, ale nmá to furt a ani ho to nijak nebolí ![]()
Katy, promiň, včera jsme měli nějaký problémy doma.
Pořád se teď hádáme, ale to je kvůli té jeho debilní práci ![]()
Už to mám ale doma a odpoledne posílám ![]()
Cappy, on to taky právě nemívá pokaždý. Jen někdy a já prostě nedokážu vysledovat z čeho to je. Zkusím to tak neutahovat, nebo fakt nevím.
Štve mě to ![]()
Kdybych neutahovala, tak věčně jen peru vlňáky ![]()
Ptž by se mi prokadil až na ně, bóže, zrovna teď tlačí, jestli mi ohodí Longiesky, tak budu plakat ![]()
No tak to bych plakala taky
Norbík většinou kadí ráno, tak dostane PULky a pak hned vlňáky, je to otázka první půl hoďky po probuzení,ale taky se někdy zadaří, že i vícekráte děnně hodí kakoš a to je pak nemilé.
Kolikery longiesky máš? Pořád nevím jak to řešit, dneska je měl na sobě prvně, ale když je dám větrat, tak ho musím nacpat do tepláků a shortiesek. Máš dvoje?
cappy ježiš nic se neděje, vůbec s tím nespěchej.
No já jelikož dávám plenky teď na rovno, tak nic odřené nemá. Kadí mi teď pravidelně ráno po probuzení a pak už teda většinou ne a nebo jen ukákne. Když mám vlňáčky pokaděné, tak přeperu ono místi mýdle od Imse a normálně hodím na topení na ručník, vlastně jsem tak vlňáčky začala sušit všechny a v pohodě mi drží, poradila mi to Ivuška co šije plenky, prý to taky tak dělá a nějak vlňáčky netrpí. Jako mám fakt vyzkoušeno, že i když je suším tak nebo tak, tak drží naprosto stejně. ![]()
U nás je stolice velmi nepravidelná, včera třeba nic, tak čekám dneska ![]()
Ještě jsem k němu nečuchala, jím, tak až za chvilku, abych si nezkazila chuť ![]()
Longies mám jen jedny, ale v průběhu února jsem chtěla přibrat další.
Longies používám spíš na ven pok kombinézku do šátku, před chvílí jsme přišli z venku, tak je má ještě na sobě.
Já si je docela dost šetřím, ptž to zvíže by mi je zničilo ![]()
Dneska jsem celé dopoledne uklízela a kdybyste viděli, co Maty dokázal udělat za 10 minut ![]()
Právě to u nás vypadá, jako by se tady rok neuklízelo ![]()
Cappy a když je v šátku na tobě přilíplej, to mu neprovlhnou? Mě vlňáky vždycky v šátku protečou. A to máš pravdu, taky se bojím, že je zničí, když vidím jak dokáže zadělat tepláčky, tak mám strach. Ale dneska v nich byl fakt krásně teploučkej a to pořád leze po parketách. no uvidíme, jestli je bude rasit, nechám je na ven, nebo jako kamašky do kočáru.
Katy, tak tak suším vlňáky, vždycky je hodím na topení a je to.Po impregnaci by mi teď schly asi hoooodně dlouho, ale takhle je to cobydup ![]()
halucinka píše:
Proč začínám mít pocit, že ty longiesky taky musím mít…![]()
![]()
Proč? No protože jsou fakt skvělé.
Dokonce si je koupila i moje kamarádka, který má chlapečka rok a něco starého a taky si je pořídila místo obyč. kamaší. No dokonce začala i látkovat, ale to protože, že chce malého začít učit na nočník, tak koupila dvoje svrchní kalhotky a jede ve čč, zatím si to chváli, na to mu dává doma longies a je nesmírně spokojená. ![]()
halucinka píše:
Proč začínám mít pocit, že ty longiesky taky musím mít…![]()
![]()
To fakt nechapu. Treba protoze mas slabou vuli a nechavas se zmasirovat internetovymi diskuzemi? Takovym lidem fakt nerozumim ![]()
A manžel mi to říkal, že nemám vysedávat na emiminu. A měl pravdu.
Právě si říkám, že bych mu je dávala na doma, jak tu máme tu zimu na zemi. Ty pletené jsou spíše na ven…