Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28294
29.1.10 20:37

Hele a leží ti malá hodně na břichu? Jestli jako máš ozkoušený provlhání, když se tlačí na počůraný místo. To je u nás kritický :think: Koukala jsem, že ušití trvá 3 týdny, tak abych je možná i rovnou objednám, já vlňáky totiž jinak miluju.

Pastelko, jsme na tom hodně stejně koukám, tak že zdravím Norbíka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.1.10 20:42

Suvi no malá mi zatím na břichu moc neležíl, se jí tam moc nelíbí. :nevim:
No možná by jsi Ivušce mohla napsat email jako to vidí s dodací lhutou, tuším že v únoru má termín porodu, tak teda nevím nevím. :nevim: Ale zase objednat je a pak by vám třeb nesedly tak nevím, ale říkám mě se moc líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
29.1.10 20:57

Jo jo, ráda bych viděla, Katy. Ale jestli máš dvoje?
Holky a jakou máte vlastně značku těch longies?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
29.1.10 20:58

Katy už jsem jí napsala, tak uvidím podle ní, co odpoví.

Halu jsou to od Babyidea.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.1.10 21:00

suvi Iva ti udělá tuším jakékoliv, dokonce je dělala na zakázku i na suchý zip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
29.1.10 21:27

Halu - Babyidea.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
29.1.10 21:28

Jo od Babyidea, ty tam měli žluté. Ještě jsem na netu viděla od MaM, tak jsem nevěděla, které myslíte. V Bavlnce pak ještě měli merino Disana a Bundle of Joy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.1.10 21:31

Halu ty Bundle of Joy mě lákaly, ale teda mám teď vlňáčky čtverty, tak to mi snad stačí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
29.1.10 21:40

Ahoj,máte někdo zkušenost s vlňáčky swaddlebees? Lezu na stránky, kam nemám. :-) Ve výprodeji v USA (http://www.swaddlebees.com/Clearance) je mají za $12. Akorát mají jen na suchý zip , ne patentky. Což je asi 220 kč, ve Bráně stoji 650. POštovné se mění podle počtu kusů. Takže např. pro 5 ks je poštovné 33$. To pak vyjdou jedny cca na 350,–Kč. POKud by byly dobrý, tak by to možná stálo za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
29.1.10 21:50

Halu - myslim, ze Babyidea a MaM je jedna firma. Jsou nekde na netu k videni ty Bundle of Joy? Nejak to nemuzu najit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
29.1.10 21:58

Tak nevím, jestli to jsou tyhle…
http://www.bundles.cz/…erino&page=2
Aha, tak to je vážně to samé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
29.1.10 22:04

Aha, tak ty Bundle, vypada to, nemaji takovy ten klin mezi nohama jako Babyidea. Halu, kdyz si otevres www.babyidea.fi tak ti to tam pak vyhodi MaM design, usuzuju teda ze to je totez. At atk ci tak, jsou fakt dobry a kvalitne udelany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
30.1.10 07:50
Achdarek píše:
Ahoj,máte někdo zkušenost s vlňáčky swaddlebees? Lezu na stránky, kam nemám. :-) Ve výprodeji v USA (http://www.swaddlebees.com/Clearance) je mají za $12. Akorát mají jen na suchý zip , ne patentky. Což je asi 220 kč, ve Bráně stoji 650. POštovné se mění podle počtu kusů. Takže např. pro 5 ks je poštovné 33$. To pak vyjdou jedny cca na 350,–Kč. POKud by byly dobrý, tak by to možná stálo za to.

Zkusenost nemam, ale pokud se rozhodnes, sla bych do toho s tebou :palec: Na brane si je chvali a za tu cenu by to jiste za vyzkouseni stalo, stejne jsem se na ne chystala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
30.1.10 08:00

Suvi, ale u holcicky myslim to provlhani nebude ani na brise takove jako u kluka, preci jen kazdy cura jinam.

Dejte pokoj s vlnaky, ty zatim vynechavam, v pul je mu myslim dobre, hlavne kdyz jsou pleny na rovno, tak to tam vetra podle me dost.

Jsem vcera zmrsila jeden ctverec pul materialu, jsem strihla, kam jsem nemela a uz to bylov pr… Jeste ze neni moc drahy. A alespon priste budu mit duvod objednat dalsi pul, maji ruzne obrazkove.

MaM, ManyMonths, to je podle me vsechno Baby Idea.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
30.1.10 09:05

jeste Achdarku proc myslis ze nejsou na patentky, me to nabizi
" tady":http://www.swaddlebees.com/…overs/s802_2
fastener: snap (coz jsem si myslela ze by mohli byt patentky nebo ne?) a pak hook&loop (suchy zip). Nejsem moc dobrej anglictinar tak se spis ptam. diky za info :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure