Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Jo a stejně tam mají skladovou dostupnost do 60 dnů…takže ehm to je jaksi na nic
No ale zase všichni víme, jak je to na Bráně se skladovou dostupností, žeeee ![]()
Nepouští…
Tak, my dnes jeli druhé fuzzi kolo (pak se pojedou plíny mrknout k Pastelce na druhej konec republiky) a nevím co to, ale dnes byl Mates nějakej celej zarudlej, tak nevím z čeho, neboť se mi povedlo i nechat ho dvakrát vyčůrat mimo, tudíž byl v suchu. Tak že by ten fleece? No mě picne. A úplně nejhorší věc je, že se mi nejvíc líbí ty fialový na něm…
Pak jsem ještě seděla, dnes ale fakt málo, na nějakých UK stránkách a našla Itti za 360,– bez pošty teda, tož mám děsný dilema.
A taky by mě zajímalo, vy jste tu už probíraly kalhotkový vlňáky teď někdy že jo? Viděla jsem jakýsi takový hodně pružný a tenký na Bráně, myslíte že by se to dalo dát i s plínou na rovno? Jakože kdyby bobek občas utek, to přežiju, ale co čůrání to by asi bylo mokrý co? Když mě totiž počůrně trochu Ittku, tak ta je pocitově v podstatě suchá. Já jen, že na to léto se mě do těch PULek nějk furt nechce…
No vymejšlím kraviny…
60 dnů? To je nějaký jarní pořadník na zlevněné Itti?
Spíš tam někdo něco nevložil, když jsou v akci, tak by měli být k mání hned.
Suvi, já chci potom, co doělám svoje úžasné pulky vhodné pro BKM, líné děti a stojící děti, co se nechtějí přebalovat a trénující na nočník, no zkrátka budete čučet na drát, zítra už snad bude hotová, tak chci zkusit vyrobit vlněnou SIO. Tak to ozkouším a kdyžtak přijímám objednávky. Musim přece nějak využít ty patentkovací kleště ![]()
suvi já teda normálně na denní nošení používám jednovelikostní vlňáčky Anevy a dávám do ní čč narovno v pohodě to hezky drží, no je ale fakt, že Eli není moc učůraná.
Jo a jsou to ty jednovelikostní na druky a musím říct, že druky zatím drží perfekntě, Iva to něčím podkládala a je to fakt dobrý. Jinak jsou fakt dobré, protože i rychle schnou. No že bych ti je poslala na zkoušku? Stačí říct, klidně zapůjčim, jen teda pokud ti nebude vadit že jsou rudě červené. ![]()
Tak jsem byla V Bavlnce a nekoupila jsem žádnou plínu, jen ty bambusové vkládačky, jak jste mi tu o nich psali. A máte nějakou zkušenost s těma kupovanýma vlňákama - s různýma značkama? Já ty longies nevzala, měli tam více značek takových podobných, tak jsem si říkala, že se ještě poptám.
čičinka píše:
60 dnů? To je nějaký jarní pořadník na zlevněné Itti?Spíš tam někdo něco nevložil, když jsou v akci, tak by měli být k mání hned.
Ha, to jsem si ani nevšimla! Zkusím tam zavolat, co mi k tomu řeknou:)
Suviku, jsem na tom stejně. PULky dávám fakt jen v nouzi. Dneska je měl v kočáře a pak v nich lítal doma a když ho manža svlíkal na koupání, tak se o Thirstieskách vyjádřil jako..no co to má za hrůzu na sobě? Dyť je to děsný, proč mu to dáváš??? A řekl ať mu objednám ještě jedny longisky
teda řekl objednej mu ty co stály tu hrůzu peněz ![]()
Je ale fakt, že mu vůbec neseděj a jsou mu hrozně velký a to má Thirsties eMka. Ten sucháč se mu otáčí k pupíku, takže kdyby měl někdo o ně zájem, jsou třikrát nošený, odprodám za výhodnou cenu.
Jo a mám koupit ještě ty jahůdkový(Itti) ty se mu taky líběj ![]()
Katy a kolik tě ta plína stála? Ta vlněná na patentky.
Jinak Bum hugger tam mají za 270,–, to je dobrá cena ne?
No stála mě 450kč, ale jsem s nimi fakt strašně spokojená, fakt perfektně drží čč na rovno a jsou hlavně jednovelikostní.
http://www.sijemdetem.cz/…ll/oboje.JPG
To zní dobře Katy náhodou. Tamty by vyšly taky na 450,–, ale vůbec je neznám… Na Bráně mají takovýhle typy od 500,– nahoru. Možná bych i ráda prubla, když nabízíš?
suvi ok, já je teda nejdříve ukážu Halu a pak bych ti je poslala, ju? My stejně pojedeme do lázní a tam je ted asi brát nebudu, tam spíš pojedeme v Pulkách.
Halu a ty je chceš teda vidět jo?
Katy já si počkám
Chceš taky čokoládu jako Baba nebo je libo nějaká jiná pochutina? ![]()
No příští týden k Halucince nejdu, jede do Prahy, tak že až ten další, to snad už kopretikny u ní budou, no a pak bych ti je hned poslala.
Co budu chtít? Já určitě nic, tlustá jsem až až. ![]()