Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2417
29.1.10 19:46

Jo a stejně tam mají skladovou dostupnost do 60 dnů…takže ehm to je jaksi na nic :-? No ale zase všichni víme, jak je to na Bráně se skladovou dostupností, žeeee :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
29.1.10 19:47

Nepouští…

Tak, my dnes jeli druhé fuzzi kolo (pak se pojedou plíny mrknout k Pastelce na druhej konec republiky) a nevím co to, ale dnes byl Mates nějakej celej zarudlej, tak nevím z čeho, neboť se mi povedlo i nechat ho dvakrát vyčůrat mimo, tudíž byl v suchu. Tak že by ten fleece? No mě picne. A úplně nejhorší věc je, že se mi nejvíc líbí ty fialový na něm…

Pak jsem ještě seděla, dnes ale fakt málo, na nějakých UK stránkách a našla Itti za 360,– bez pošty teda, tož mám děsný dilema.

A taky by mě zajímalo, vy jste tu už probíraly kalhotkový vlňáky teď někdy že jo? Viděla jsem jakýsi takový hodně pružný a tenký na Bráně, myslíte že by se to dalo dát i s plínou na rovno? Jakože kdyby bobek občas utek, to přežiju, ale co čůrání to by asi bylo mokrý co? Když mě totiž počůrně trochu Ittku, tak ta je pocitově v podstatě suchá. Já jen, že na to léto se mě do těch PULek nějk furt nechce…

No vymejšlím kraviny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
29.1.10 19:47

60 dnů? To je nějaký jarní pořadník na zlevněné Itti? 8-o Spíš tam někdo něco nevložil, když jsou v akci, tak by měli být k mání hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
29.1.10 19:51

Suvi, já chci potom, co doělám svoje úžasné pulky vhodné pro BKM, líné děti a stojící děti, co se nechtějí přebalovat a trénující na nočník, no zkrátka budete čučet na drát, zítra už snad bude hotová, tak chci zkusit vyrobit vlněnou SIO. Tak to ozkouším a kdyžtak přijímám objednávky. Musim přece nějak využít ty patentkovací kleště :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.1.10 19:52

suvi já teda normálně na denní nošení používám jednovelikostní vlňáčky Anevy a dávám do ní čč narovno v pohodě to hezky drží, no je ale fakt, že Eli není moc učůraná. :nevim: Jo a jsou to ty jednovelikostní na druky a musím říct, že druky zatím drží perfekntě, Iva to něčím podkládala a je to fakt dobrý. Jinak jsou fakt dobré, protože i rychle schnou. No že bych ti je poslala na zkoušku? Stačí říct, klidně zapůjčim, jen teda pokud ti nebude vadit že jsou rudě červené. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
29.1.10 19:53

Tak jsem byla V Bavlnce a nekoupila jsem žádnou plínu, jen ty bambusové vkládačky, jak jste mi tu o nich psali. A máte nějakou zkušenost s těma kupovanýma vlňákama - s různýma značkama? Já ty longies nevzala, měli tam více značek takových podobných, tak jsem si říkala, že se ještě poptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
29.1.10 19:54
čičinka píše:
60 dnů? To je nějaký jarní pořadník na zlevněné Itti? 8-o Spíš tam někdo něco nevložil, když jsou v akci, tak by měli být k mání hned.

Ha, to jsem si ani nevšimla! Zkusím tam zavolat, co mi k tomu řeknou:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
29.1.10 19:54

Suviku, jsem na tom stejně. PULky dávám fakt jen v nouzi. Dneska je měl v kočáře a pak v nich lítal doma a když ho manža svlíkal na koupání, tak se o Thirstieskách vyjádřil jako..no co to má za hrůzu na sobě? Dyť je to děsný, proč mu to dáváš??? A řekl ať mu objednám ještě jedny longisky :pankac: teda řekl objednej mu ty co stály tu hrůzu peněz :lol:
Je ale fakt, že mu vůbec neseděj a jsou mu hrozně velký a to má Thirsties eMka. Ten sucháč se mu otáčí k pupíku, takže kdyby měl někdo o ně zájem, jsou třikrát nošený, odprodám za výhodnou cenu.
Jo a mám koupit ještě ty jahůdkový(Itti) ty se mu taky líběj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
29.1.10 19:55

Katy, nejdřív mi je musíš ukázat, ještě neposílej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
29.1.10 20:07

Katy a kolik tě ta plína stála? Ta vlněná na patentky.

Jinak Bum hugger tam mají za 270,–, to je dobrá cena ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.1.10 20:11

No stála mě 450kč, ale jsem s nimi fakt strašně spokojená, fakt perfektně drží čč na rovno a jsou hlavně jednovelikostní.
 http://www.sijemdetem.cz/…ll/oboje.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
29.1.10 20:15

To zní dobře Katy náhodou. Tamty by vyšly taky na 450,–, ale vůbec je neznám… Na Bráně mají takovýhle typy od 500,– nahoru. Možná bych i ráda prubla, když nabízíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.1.10 20:17

suvi ok, já je teda nejdříve ukážu Halu a pak bych ti je poslala, ju? My stejně pojedeme do lázní a tam je ted asi brát nebudu, tam spíš pojedeme v Pulkách.

Halu a ty je chceš teda vidět jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
29.1.10 20:20

Katy já si počkám :wink: Chceš taky čokoládu jako Baba nebo je libo nějaká jiná pochutina? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.1.10 20:28

No příští týden k Halucince nejdu, jede do Prahy, tak že až ten další, to snad už kopretikny u ní budou, no a pak bych ti je hned poslala.
Co budu chtít? Já určitě nic, tlustá jsem až až. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí