Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ano, tak se to nabídne, ale při výběru barvy a velikosti to napíše, že nejsou. Já jsem hledala i na jiných webech (u sousedů na BC i zahraničních) a tam si je taky chválí. Tak bych to asi zkusila. Ještě někdo?
včera mi konečně přišel balíček se snapkou. Takže jsem zkoušela skládat na draka nebo novosklad. Oboje mi vyhovuje. ![]()
jsem blbaaaa
![]()
jasne nejde to, no jsem zvykla, ze kdyz je to v nabidce ze to jde.
Ale za ten peniz beru i suchac ![]()
jen nevim s barvou, nejvic se mi libi modra, tak tu samo nemaji, ale maji nejakou periwinkle??? jak to asi vypada
![]()
jj snapku bych taky brala, ale jaksi jeste nebyla prilezitost ji s necim objednat
Hmm, tak já bych je asi taky brala.....ježiš už zase nakupuji. Jo a jaké tam jsou velikosti?
Katy - mají všechny velikosti
Zkopírováno z Brány:
S - 3,6 kg - 7,3 kg. Rozměry: pas - 25-51 cm, nožička - 10-28 cm, výška plenky - 39 cm.
M- 5,5 kg - 11,4 kg. Rozměry: pas - 28-56 cm, nožička - 13-30 cm, výška plenky - 43 cm.
L - 10 kg d-18,2 kg. Rozměry: pas - 30-61 cm, nožička - 15-38 cm, výška plenky - 48 cm
Quinny - já taky musela dlouho vymýšlet, co objednat. ![]()
Tak jsem teda na ten odkaz koukala a brala bych teda vel L už, ať nám vydrží. Jo a barvu asi tu zelenkavou.....holky myslíte že by se hodily na noc?
No ono je to jedno i tak je cena krásná.
Tak že pokud se budou hromadně objednávat tak já taky prosím jedny. ![]()
Periwinkle je brčálová, ale spíš to bude do modra
POdle jiných stránek je periwinkle taková modrá - viz přiložený obr.
Katy - já si je objednám. Tak si tě píšu - 1×L, zelenkavé
Achdarek taky nemuzou napsat blue kdyz u obrazku maji blue, jdu do nich taky samo. To risknu s tou barvou, a taky Lka siiim. Kuju ![]()
Katy myslim ze pokud ti pokrejou nocni plinu, coz u vas ted Lko by mohlo, tak po par kurach v lanolinu bych je na noc klidne dala ![]()
Děkuji Katy za upozornění že objednáváte vlňáčky
![]()
Jestli můžu tak já bych taky brala velikost L a té barvě co je na obrázku (pochopila jsem dobře, že jsou pak jen ty přírodní a zelenkavé???) díííííííííííííky
Tak super, už jsme 4.
JJ Mondi pochopila jsi to dobře, jsou buď v té modré, přírodní a nebo zelenkavé. ![]()
Tak devcata, JE TO TU! cekam az se prcek vzbudi a klusem na postu. Snad to stihnem.Tesite se?
Já bych chtěla ty vlňáčky taky!!
Už dávno jsem se na ně na Bráně dívala, ale věčně je neměli skladem .
Takže se taky hlásím ![]()
Takže pokud možno připsat na seznam
"Cappy - zelenkavé - L "
Dííky ![]()
Katy, tak jsem to dneska zvládla, včera to zase nevyšlo ![]()
Ale dneska UŽ KONEČNĚ jo ![]()