Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16365
30.1.10 14:21
Baba píše:
8:00
čičinka píše:

Dejte pokoj s vlnaky, ty zatim vynechavam, v pul je mu myslim dobre, hlavne kdyz jsou pleny na rovno, tak to tam vetra podle me dost.

13:04

čičinka píše:čičinka - 1× L (sage nebo natural)
:andel:

jen 5 hodin stacilo k prozreni :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
30.1.10 14:23

Při 8 plenách to dělalo 37$.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
30.1.10 14:46
quinny píše:
Baba píše:
čičinka píše:

Dejte pokoj s vlnaky, ty zatim vynechavam, v pul je mu myslim dobre, hlavne kdyz jsou pleny na rovno, tak to tam vetra podle me dost.

:lol: No to byla ta chyba, že když jsem viděla, že si všechny objednáváte, tak jsem chtěla vědět co, tak jsem klikla na odkaz… A snap systém můžu přidělat i na ně, akorát nebudu muset šít vlňáky a kupovat si materiál 750,–/m, takže vlastně ušetřím :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
30.1.10 14:48

Hahaha, to je zase smrst!

Postu jsme stihli, pocitam ze do konce pristiho tydne nejpozdeji je to u Vas. Baba bude mit doma dvoji prusvih, na vine je mistni posta, nebyl balici material adekvatni velikosti, tak to jede nadvakrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
30.1.10 15:00
čičinka píše:
quinny píše:
Baba píše:
čičinka píše:

:lol: No to byla ta chyba, že když jsem viděla, že si všechny objednáváte, tak jsem chtěla vědět co, tak jsem klikla na odkaz… A snap systém můžu přidělat i na ně, akorát nebudu muset šít vlňáky a kupovat si materiál 750,–/m, takže vlastně ušetřím :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: dulezity je umet si to zduvodnit, ale uznavam ze za ty prachy to tak tezky neni :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
30.1.10 15:01
NeNa píše:
Hahaha, to je zase smrst!Postu jsme stihli, pocitam ze do konce pristiho tydne nejpozdeji je to u Vas. Baba bude mit doma dvoji prusvih, na vine je mistni posta, nebyl balici material adekvatni velikosti, tak to jede nadvakrat.

copak jsem to prosvihla, to jsou urcite zase nejaky kopretinky cooooo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
30.1.10 15:09

Quinny, kopretinek uz bylo dost, tohle jsou BumGenius Flip.

Komentare k plenam se ovsem zatim zdrzuji, pockam si, az to budete mit v ruce, a ocekavam fundovanou diskuzi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
30.1.10 15:10

Koukam, jak jsem to divne napsala, tim TO samozrejme myslim pleny. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
30.1.10 15:17

Tak holky já se taky přidávám :mrgreen: brala bych L-přírodní nebo jekoukoliv jinou barvu, která bude. Díky moc :mrgreen: Jak jste vůbec přišli na tu velikost? Nebude to moc velký?
Jo a barva periwinkle je prý barvínek, to je taková modrá kytička 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
30.1.10 15:20
čičinka píše:A snap systém můžu přidělat i na ně, akorát nebudu muset šít vlňáky a kupovat si materiál 750,–/m, takže vlastně ušetřím :mrgreen:

Jojo, to uz je dalsi faze zavislosti - racionalizace :mrgreen:

My vime, Cici.....jasne, ze usetris…

NeNo, tak jo, tak az tamto ono budu mit v pazourech, teda spis Koblih na prdeli, tak muzeme fundovane podiskutovat, coz ovsem nedejboze muze mit v teto komunite nedozirne nasledky…
Mozna bysme si je mely vychvalovat v soukromych zpravach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.1.10 15:48

NeNa co teda na ně říkáš? Vypadají dobře? Kurnik kdo to má vydržet, tak něco hezkého o nich napiš. :mrgreen:

Tak už je to kolik vlňáčků? 9? Je aby jich pro nás měli dostatek. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
30.1.10 16:09
NeNa píše:
Quinny, kopretinek uz bylo dost, tohle jsou BumGenius Flip.Komentare k plenam se ovsem zatim zdrzuji, pockam si, az to budete mit v ruce, a ocekavam fundovanou diskuzi!

ahaa tak to je v pohode, kopretinek bych snad i litovala, ale bum genius snad preziju :lol:
tak se taky tesim na plodnou diskusi o TOm :mrgreen:

Pastel k velikosti - pro nas 13kg je Lko akorat, ale pokud to chces i na kapsovky a ne jen na pleny na rovno tak asi vetsi je lepsi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
30.1.10 16:40
Pastelka píše:
Tak holky já se taky přidávám :mrgreen: brala bych L-přírodní nebo jekoukoliv jinou barvu, která bude. Díky moc :mrgreen: Jak jste vůbec přišli na tu velikost? Nebude to moc velký?
Jo a barva periwinkle je prý barvínek, to je taková modrá kytička 8-)

Pastelko, beru na vědomí.

Barvínek? Já měla za to, že periwinkle je brčál. A tak to říká i Lingea. Úžasný, jak si člověk rozšíří slovní zásobu v AJ.

Mám čekat do nedělního večera nebo je objednat hned?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
30.1.10 16:41

jo já beru taky jakoukoliv barvu pokud nebude ta modrá :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.1.10 16:47

Achdarku ještě tu nebyla Halucinka, možná by taky chtěla, ale otázka je zda se tu ukáže, nevím kdy mají jet do té Prahy. Čiči nemáš náhodou na ni kontakt? Že by se jí písla SMS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure