Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Já zkusím zkontaktovat ještě PájuD, jestli by taky neměla zájem ![]()
Katy, vzhledem k tomu, ze zrovna v tomhle okamziku vim, co to je pevna vule, nevyrazis ze mne asi slovo! ![]()
NeNa píše:
Katy, vzhledem k tomu, ze zrovna v tomhle okamziku vim, co to je pevna vule, nevyrazis ze mne asi slovo!
http://content.sweetim.com/…00020461.gif http://content.sweetim.com/…00020461.gif http://content.sweetim.com/…00020461.gif
Tak prosím aspoň foto jak vypadají na malošovi.
Tak už jsem tady, jsme u našich a já původně ani nechtěla lézt na počítač… ![]()
Takže si pište: L - zelenkavé (nebo přírodní). ![]()
halucinka píše:
Tak už jsem tady, jsme u našich a já původně ani nechtěla lézt na počítač…
Takže si pište: L - zelenkavé (nebo přírodní).
Achdarku, prosím, prosím, vlítla jsem sem teprve teď.
Jedna L - přírodní (když nebudou tak zelenkavé).
Takže rekapitulace:
Katy – 1× L sage (zelenkavé)
Baba – 1× L sage, 1× L natural pro kamarádku
Cappy – 1 x L sage
Quinny – 1 x L periwinkle(modrá)
MOnda – 1× L periwinkle
Suvik – 1× L sage (když nebude, tak cokoliv) čičinka – 1× L (sage nebo natural)
Halucinka - 1×L sage
PájaD - 1×L natural
Achdarek - 1×M sage
Až uspím Poli, tak jdu objednávat.
Tak koukám že jsem se tady ještě ani pořádně nerozkoukala a už objednávám a to jsem tady teprve chviličku… už je mi jasný jak to tady chodí
![]()
monda píše:
Tak koukám že jsem se tady ještě ani pořádně nerozkoukala a už objednávám a to jsem tady teprve chviličku… už je mi jasný jak to tady chodí![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mondi ne ne, ono se to tak zvrtlo až poslední dobou, před tím jsme tady byla fakt skoro všechny normální, to až teď je tady nějaká nakupovaí mááánie.
![]()
Pastelka píše:
Tak holky já se taky přidávámbrala bych L-přírodní nebo jekoukoliv jinou barvu, která bude. Díky moc
Jak jste vůbec přišli na tu velikost? Nebude to moc velký?
Jo a barva periwinkle je prý barvínek, to je taková modrá kytička
Achdááááááááááárku zapoměla jsi na Pastelku tak chce taky, tak snad jsi je ještě neobjednala.
Katy2 píše:monda píše:Mondi ne ne, ono se to tak zvrtlo až poslední dobou, před tím jsme tady byla fakt skoro všechny normální, to až teď je tady nějaká nakupovaí mááánie.
Tak koukám že jsem se tady ještě ani pořádně nerozkoukala a už objednávám a to jsem tady teprve chviličku… už je mi jasný jak to tady chodí![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Takže jsem se přidala v nejlepší dobu co
… No co chlap si nakupuje návnady na ryby, vlasce a podobný blbosti tak já si musí taky najít něco za co utratím nějaký koruny ne…
![]()
monda píše:Katy2 píše:Takže jsem se přidala v nejlepší dobu comonda píše:Mondi ne ne, ono se to tak zvrtlo až poslední dobou, před tím jsme tady byla fakt skoro všechny normální, to až teď je tady nějaká nakupovaí mááánie.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
… No co chlap si nakupuje návnady na ryby, vlasce a podobný blbosti tak já si musí taky najít něco za co utratím nějaký koruny ne…
![]()
![]()
![]()
![]()
Jo jo přesně tak Mondi.
![]()
Katy2 píše:Pastelka píše:Achdááááááááááárku zapoměla jsi na Pastelku tak chce taky, tak snad jsi je ještě neobjednala.
Tak holky já se taky přidávámbrala bych L-přírodní nebo jekoukoliv jinou barvu, která bude. Díky moc
Jak jste vůbec přišli na tu velikost? Nebude to moc velký?
Jo a barva periwinkle je prý barvínek, to je taková modrá kytička
Katy díky. ![]()
Pastelko, promin, už mám poznamenáno.
No holky, mám trošku strach aby to eLko nebylo na čtverce narovno moc velký
Jsem to chtěla na teď a na léto, to bude mít max.tak 10 kg(teď má jen 8,5) Já tam nikde nevidím popis velikostí…
Pastelko,
tady je popis:
S - 3,6 kg - 7,3 kg. Rozměry: pas - 25-51 cm, nožička - 10-28 cm, výška plenky - 39 cm.
M- 5,5 kg - 11,4 kg. Rozměry: pas - 28-56 cm, nožička - 13-30 cm, výška plenky - 43 cm.
L - 10 kg d-18,2 kg. Rozměry: pas - 30-61 cm, nožička - 15-38 cm, výška plenky - 48 cm