Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6093
30.1.10 17:34

Já zkusím zkontaktovat ještě PájuD, jestli by taky neměla zájem ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
30.1.10 17:56

Katy, vzhledem k tomu, ze zrovna v tomhle okamziku vim, co to je pevna vule, nevyrazis ze mne asi slovo! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.1.10 18:18
NeNa píše:
Katy, vzhledem k tomu, ze zrovna v tomhle okamziku vim, co to je pevna vule, nevyrazis ze mne asi slovo! :lol:

http://content.sweetim.com/…00020461.gif http://content.sweetim.com/…00020461.gif http://content.sweetim.com/…00020461.gif
Tak prosím aspoň foto jak vypadají na malošovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
30.1.10 18:45

Tak už jsem tady, jsme u našich a já původně ani nechtěla lézt na počítač… :zed:
Takže si pište: L - zelenkavé (nebo přírodní). :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.1.10 18:48
halucinka píše:
Tak už jsem tady, jsme u našich a já původně ani nechtěla lézt na počítač… :zed:
Takže si pište: L - zelenkavé (nebo přírodní). :mavam:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No jsem fakt zvědavá zda jich tam tolik pro nás bude. :lol:
Achdarku myslím teda, že už by jsi je mohla objednat. :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
30.1.10 19:37

Achdarku, prosím, prosím, vlítla jsem sem teprve teď.
Jedna L - přírodní (když nebudou tak zelenkavé).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
30.1.10 20:00

Takže rekapitulace:
Katy – 1× L sage (zelenkavé)
Baba – 1× L sage, 1× L natural pro kamarádku
Cappy – 1 x L sage
Quinny – 1 x L periwinkle(modrá)
MOnda – 1× L periwinkle
Suvik – 1× L sage (když nebude, tak cokoliv) čičinka – 1× L (sage nebo natural)
Halucinka - 1×L sage
PájaD - 1×L natural
Achdarek - 1×M sage

Až uspím Poli, tak jdu objednávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
30.1.10 20:20

Tak koukám že jsem se tady ještě ani pořádně nerozkoukala a už objednávám a to jsem tady teprve chviličku… už je mi jasný jak to tady chodí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.1.10 20:21
monda píše:
Tak koukám že jsem se tady ještě ani pořádně nerozkoukala a už objednávám a to jsem tady teprve chviličku… už je mi jasný jak to tady chodí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mondi ne ne, ono se to tak zvrtlo až poslední dobou, před tím jsme tady byla fakt skoro všechny normální, to až teď je tady nějaká nakupovaí mááánie. :mrgreen: :lol: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.1.10 20:33
Pastelka píše:
Tak holky já se taky přidávám :mrgreen: brala bych L-přírodní nebo jekoukoliv jinou barvu, která bude. Díky moc :mrgreen: Jak jste vůbec přišli na tu velikost? Nebude to moc velký?
Jo a barva periwinkle je prý barvínek, to je taková modrá kytička 8-)

Achdááááááááááárku zapoměla jsi na Pastelku tak chce taky, tak snad jsi je ještě neobjednala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
30.1.10 20:39
Katy2 píše:
monda píše:
Tak koukám že jsem se tady ještě ani pořádně nerozkoukala a už objednávám a to jsem tady teprve chviličku… už je mi jasný jak to tady chodí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mondi ne ne, ono se to tak zvrtlo až poslední dobou, před tím jsme tady byla fakt skoro všechny normální, to až teď je tady nějaká nakupovaí mááánie. :mrgreen: :lol: :lol: :mrgreen:

Takže jsem se přidala v nejlepší dobu co :?: :lol: :lol: :lol: … No co chlap si nakupuje návnady na ryby, vlasce a podobný blbosti tak já si musí taky najít něco za co utratím nějaký koruny ne… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.1.10 20:47
monda píše:
Katy2 píše:
monda píše:
Mondi ne ne, ono se to tak zvrtlo až poslední dobou, před tím jsme tady byla fakt skoro všechny normální, to až teď je tady nějaká nakupovaí mááánie. :mrgreen: :lol: :lol: :mrgreen:
Takže jsem se přidala v nejlepší dobu co :?: :lol: :lol: :lol: … No co chlap si nakupuje návnady na ryby, vlasce a podobný blbosti tak já si musí taky najít něco za co utratím nějaký koruny ne… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jo jo přesně tak Mondi. :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
30.1.10 20:53
Katy2 píše:
Pastelka píše:
Tak holky já se taky přidávám :mrgreen: brala bych L-přírodní nebo jekoukoliv jinou barvu, která bude. Díky moc :mrgreen: Jak jste vůbec přišli na tu velikost? Nebude to moc velký?
Jo a barva periwinkle je prý barvínek, to je taková modrá kytička 8-)
Achdááááááááááárku zapoměla jsi na Pastelku tak chce taky, tak snad jsi je ještě neobjednala.

Katy díky. :-)

Pastelko, promin, už mám poznamenáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
30.1.10 20:55

No holky, mám trošku strach aby to eLko nebylo na čtverce narovno moc velký 8-o Jsem to chtěla na teď a na léto, to bude mít max.tak 10 kg(teď má jen 8,5) Já tam nikde nevidím popis velikostí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
30.1.10 20:58

Pastelko,

tady je popis:
S - 3,6 kg - 7,3 kg. Rozměry: pas - 25-51 cm, nožička - 10-28 cm, výška plenky - 39 cm.

M- 5,5 kg - 11,4 kg. Rozměry: pas - 28-56 cm, nožička - 13-30 cm, výška plenky - 43 cm.

L - 10 kg d-18,2 kg. Rozměry: pas - 30-61 cm, nožička - 15-38 cm, výška plenky - 48 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure