Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
1.2.10 16:40

Hmm no krátka není, Eli teda měřila v 5ti a půl 70cm, ale teda i tak se mi zdá že je má Kobliha dost dlouhé, no možná se to jen tak jeví, kolikrát ji je dole zahýbáš? Já jednou a když je nechám neohrnuté tak má aspoň teplejší nožky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
1.2.10 16:42

JO zapoměla jsem napsat, že jsem dnes byla opět V bavlnce a samozřejmě že jsem tam musela aspoň něco koupit. No a jelikož se mi fakt zalíbily čč, tak jsem si koupila Kikko bambusové, máte je někdo? Jaké jsou?
jo a ještě Tee tree Oil jsem si vzala, nějak už došel, jsem posledně kapala do kýble a ono nic. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
1.2.10 16:43

Jo Cappy a tobě bych málem zapoměla poděkovat, dnes balíček došel, ještě jednou moc děkuji, jsem ti opravdu dlužníkem. :wink: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
1.2.10 16:47
Katy2 píše:
kolikrát ji je dole zahýbáš? Já jednou a když je nechám neohrnuté tak má aspoň teplejší nožky. :lol:

Copa ja vim? Nejak to zamuchlam. A na Xelkach sem delala uzel :twisted:
Pockej, az se Koblih vzbudi, udelame pro Tebe fotku ve specialnim modelu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
1.2.10 17:03
Baba píše:
Katy2 píše:
kolikrát ji je dole zahýbáš? Já jednou a když je nechám neohrnuté tak má aspoň teplejší nožky. :lol:
Copa ja vim? Nejak to zamuchlam. A na Xelkach sem delala uzel :twisted:
Pockej, az se Koblih vzbudi, udelame pro Tebe fotku ve specialnim modelu :mrgreen:

No to už se těším na fotku…ale teda s tím uzlem to je dobrý nápad, to nepotřebuje ani ponožky a aspoň ji je teplo na nožky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
1.2.10 17:16

Babo, super modelka :mrgreen:
Holky, tak to máte teda pěkný čahounky 8-o Norbík má v 11m 72cm :mrgreen: ale my jsme oba taky spíš menší, takže nemá být po kom čára :think:
Suvi, já taky pořád nemůžu přijít na to, po čem je opruzenej. Začala jsem teď plíny máchat před praním a zdá se mi to lepší. Dneska impregnuju vlňáky a tak je celý den v PULkách a čtverce narovno a opruzení mu zmizelo 8-o takže v PULkách mu to asi nevadí, spíš ten sklad, asi ho to odírá. No jsem jak detektiv, zkouším všechno možný a možná to bude fakt těma zubama, jak říká Čiči, ale přesně…jak to má člověk poznat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
1.2.10 17:35

Holky, teď trochu OT, nepoužíváte některá nějaký jednoduchý program na kontrolu domácích výdajů? Takový jako domácí účetnictví? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
1.2.10 17:41

Katy, hadej v cem ma Koblih prdel? :mrgreen:

Pastelko, jednoduchy program mame - sesit s tuzkou na lednici. Ale podvadim, pliny tam nepisu :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
1.2.10 17:48

Babo :lol: já to taky tak dělala, tužku a papír…ale to bylo v době, kdy jsem začala lézt sem a nakoupila jsem nějaký plíny a tak jsem pak radši přestala :lol: Teď bych chtěla začít znovu, ale více sofistikovaně :lol: :lol: možná mě to i odradí od nějakých nákupů 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
1.2.10 17:51
Pastelka píše:
Babo :lol: já to taky tak dělala, tužku a papír…ale to bylo v době, kdy jsem začala lézt sem a nakoupila jsem nějaký plíny a tak jsem pak radši přestala :lol: Teď bych chtěla začít znovu, ale více sofistikovaně :lol: :lol: možná mě to i odradí od nějakých nákupů 8-)

Jééé no a tak co ty na ně? Kua a neříkej mi že mám vydržet, aspoň náznak, zda jdou dobré, zda to za ty prachy stojí. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
1.2.10 17:58

Pastelko, na Slunecnici meli neco takoveho ke stazeni, asi to taky vymenim.

Katy, vydrz… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
1.2.10 18:02

Ty jo Babo si fakt děláš srandu ne? To jako nejde říct zda za ty prachy stojí? :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
1.2.10 18:06

Babo, já jdu něco najít ať máme doma přehled :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
1.2.10 18:09

Pastelko tak až něco najdeš, tak ukaž, možná by se mi to taky doma hodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
1.2.10 18:16
Katy2 píše:
Ty jo Babo si fakt děláš srandu ne? To jako nejde říct zda za ty prachy stojí? :cert: :cert:

:mrgreen:
Hele asi jo, Koblize sem to jen na chvilku nasadila, abych videla, jak to nasi tlustonozce sedi, a pasuje to paradne. Ten material je na omak prijemny, podle toho videa bych cekala neco vic umeleho. Nacpat tam jde ctvercovka i prefold, schnout to bude rychle, myslim, ze treba do tech lazni to budete mit fajn.
Vic uvidime po oznackovani, predpokladam, ze hovnous pujde i na vrsek, ale jen pocurana vlozka se v pohode vymeni.
Toz tak.

Sem zvedava, jakou na to u nas nasadi cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure