Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Hmm no krátka není, Eli teda měřila v 5ti a půl 70cm, ale teda i tak se mi zdá že je má Kobliha dost dlouhé, no možná se to jen tak jeví, kolikrát ji je dole zahýbáš? Já jednou a když je nechám neohrnuté tak má aspoň teplejší nožky. ![]()
JO zapoměla jsem napsat, že jsem dnes byla opět V bavlnce a samozřejmě že jsem tam musela aspoň něco koupit. No a jelikož se mi fakt zalíbily čč, tak jsem si koupila Kikko bambusové, máte je někdo? Jaké jsou?
jo a ještě Tee tree Oil jsem si vzala, nějak už došel, jsem posledně kapala do kýble a ono nic. ![]()
Jo Cappy a tobě bych málem zapoměla poděkovat, dnes balíček došel, ještě jednou moc děkuji, jsem ti opravdu dlužníkem.
![]()
Katy2 píše:
kolikrát ji je dole zahýbáš? Já jednou a když je nechám neohrnuté tak má aspoň teplejší nožky.
Copa ja vim? Nejak to zamuchlam. A na Xelkach sem delala uzel ![]()
Pockej, az se Koblih vzbudi, udelame pro Tebe fotku ve specialnim modelu ![]()
Baba píše:Katy2 píše:Copa ja vim? Nejak to zamuchlam. A na Xelkach sem delala uzel
kolikrát ji je dole zahýbáš? Já jednou a když je nechám neohrnuté tak má aspoň teplejší nožky.
Pockej, az se Koblih vzbudi, udelame pro Tebe fotku ve specialnim modelu
No to už se těším na fotku…ale teda s tím uzlem to je dobrý nápad, to nepotřebuje ani ponožky a aspoň ji je teplo na nožky. ![]()
Babo, super modelka ![]()
Holky, tak to máte teda pěkný čahounky
Norbík má v 11m 72cm
ale my jsme oba taky spíš menší, takže nemá být po kom čára ![]()
Suvi, já taky pořád nemůžu přijít na to, po čem je opruzenej. Začala jsem teď plíny máchat před praním a zdá se mi to lepší. Dneska impregnuju vlňáky a tak je celý den v PULkách a čtverce narovno a opruzení mu zmizelo
takže v PULkách mu to asi nevadí, spíš ten sklad, asi ho to odírá. No jsem jak detektiv, zkouším všechno možný a možná to bude fakt těma zubama, jak říká Čiči, ale přesně…jak to má člověk poznat???
Holky, teď trochu OT, nepoužíváte některá nějaký jednoduchý program na kontrolu domácích výdajů? Takový jako domácí účetnictví? ![]()
Katy, hadej v cem ma Koblih prdel? ![]()
Pastelko, jednoduchy program mame - sesit s tuzkou na lednici. Ale podvadim, pliny tam nepisu ![]()
Babo
já to taky tak dělala, tužku a papír…ale to bylo v době, kdy jsem začala lézt sem a nakoupila jsem nějaký plíny a tak jsem pak radši přestala
Teď bych chtěla začít znovu, ale více sofistikovaně
možná mě to i odradí od nějakých nákupů ![]()
Pastelka píše:
Babojá to taky tak dělala, tužku a papír…ale to bylo v době, kdy jsem začala lézt sem a nakoupila jsem nějaký plíny a tak jsem pak radši přestala
Teď bych chtěla začít znovu, ale více sofistikovaně
![]()
možná mě to i odradí od nějakých nákupů
Jééé no a tak co ty na ně? Kua a neříkej mi že mám vydržet, aspoň náznak, zda jdou dobré, zda to za ty prachy stojí. ![]()
Pastelko, na Slunecnici meli neco takoveho ke stazeni, asi to taky vymenim.
Katy, vydrz… ![]()
Ty jo Babo si fakt děláš srandu ne? To jako nejde říct zda za ty prachy stojí?
![]()
Pastelko tak až něco najdeš, tak ukaž, možná by se mi to taky doma hodilo.
Katy2 píše:
Ty jo Babo si fakt děláš srandu ne? To jako nejde říct zda za ty prachy stojí?![]()
![]()
Hele asi jo, Koblize sem to jen na chvilku nasadila, abych videla, jak to nasi tlustonozce sedi, a pasuje to paradne. Ten material je na omak prijemny, podle toho videa bych cekala neco vic umeleho. Nacpat tam jde ctvercovka i prefold, schnout to bude rychle, myslim, ze treba do tech lazni to budete mit fajn.
Vic uvidime po oznackovani, predpokladam, ze hovnous pujde i na vrsek, ale jen pocurana vlozka se v pohode vymeni.
Toz tak.
Sem zvedava, jakou na to u nas nasadi cenu.