Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
1.2.10 18:22
Baba píše:
Katy2 píše:
Ty jo Babo si fakt děláš srandu ne? To jako nejde říct zda za ty prachy stojí? :cert: :cert:

:mrgreen:
Hele asi jo, Koblize sem to jen na chvilku nasadila, abych videla, jak to nasi tlustonozce sedi, a pasuje to paradne. Ten material je na omak prijemny, podle toho videa bych cekala neco vic umeleho. Nacpat tam jde ctvercovka i prefold, schnout to bude rychle, myslim, ze treba do tech lazni to budete mit fajn.
Vic uvidime po oznackovani, predpokladam, ze hovnous pujde i na vrsek, ale jen pocurana vlozka se v pohode vymeni.
Toz tak.

Sem zvedava, jakou na to u nas nasadi cenu.

no hurá, tak aspoň něco jsem s tebe vytáhla :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
1.2.10 18:25

Holky, swaddlebees jsou objednaný :lol: :lol: :lol:

Efik - připsala jsem tě.

Poštovné vyšlo na 45$, takže jedny vycházejí cca na 280Kč. Až se mi to strhne z účtu, tak spočtu přesně.

Na vedení účetnictví mám soubor v excelu. Vedu si tak´už asi 7 let a tak už mám vychytaný mouchy. Každý měsíc jeden list a pak na jednom listu suma za rok. jestli máte někdo zájem, tak mi napište do SZ mail, soubor pošlu pro inspiraci. Zkoušela jsem i nějaké freeware programy, ale moc se mi to neosvědčilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
1.2.10 18:28

Achdarku super, už se na ně moooc těším. :pankac: :pankac: Kolik jich teda je objednáno, 12?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
1.2.10 18:36

Tak jsem vás v rychlosti dočetla, nějak nestíhám :nevim: :nevim:

Jééééééééééééžiš vytopený akvárko… no to musí být na palici. My ho máme doma taky a doufám že nás tahle „radost“ mine… :roll: :roll: :roll: :roll:

Jinak si teda nic moc nepamatuju :roll: :roll: asi vykojený mozek…

Adcharku - už se na ně taky moc těším. Pak mi jenom prosím napiš jak probíhá placení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
1.2.10 18:36

Achdárku, moc díky, už se na ně moc těším :potlesk: jsi šikula :palec:
Tak můžete zkusit třeba www.madatidal.cz to je dobrý, ale je to jen po přihlášení na net. Excel je taky super, tam si vede manža náklady na auto a rekonstrukci baráku, ale já jsem chtěla domácnost komplet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
1.2.10 18:45

Je jich 14. Já si nakonec objednala dvoje :oops: (nějak penízky z pojišťovny utratit musím)
Jinak objednáno za 5 minut 12, dolar roste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
1.2.10 19:15

Super, jsem zvědavá. Taky jsem zvědavá kdy dojdou. Achdarku ty jsi odkud? Pak dej vědět kam chceš co poslat a díky moc!

Pastelko no přesně, třeba Maty měl jednorázovky a byl červenej, jak měl normoš plíny, dobrý…ale…měl to už i obráceně, v hnuskách se zlepšil proti paviánovi, co měl z bavlněnejch. No nechápu. Ono to třeba může být prý i jídlem.

Účetnictví bych taky měla nějak sepisovat, teď se mi toho zas sešlo, to je tak vždycky, žrádlo pro psa, dárek pro synovce, chcem jet na jeden den na hory, plínky že (!) (a kdo za to může?!).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Efík
1.2.10 19:47

Achdarku-vřele díky
taky jsem si vedla účetnictví,ale nějak jsme přestali,protože podnikám a ten příjem je jak kdy.Třeba leden je úplně na ho..
Taky jsem měla mánii na plíny,ale to mě pak rychle přešlo,když jsem viděla,že utratím víc,než vydělám.
Ještě tu byla řeč o Bráně-mám taky s nima š patnou zkušenost-v létě jsem si půjčovala Manducu a dala jsem to vědět dostatečně dopředu,že to potřebuju na čtvrtek.Odepsali mi,že mi to příjde už ve středu a ono nic,tak jsem tam volala a to víte,že mi to přivezli až ve čtvrtek,když už jsme odjížděli.Posledně mě nas..,tak jsem objednávku stornovala. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
51750
1.2.10 20:12

Jo holky, chtěla jsem se zeptat, skladujete některá plenky na mokro? Jestli jo, dáváte něco do té vody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
1.2.10 20:17
Katy2 píše:
Jo holky, chtěla jsem se zeptat, skladujete některá plenky na mokro? Jestli jo, dáváte něco do té vody?

Ja se priznavam. Davala sem tam vinny (nebo mozna jablecny) ocet, ale smrdelo mi to, tak sem se na to vykaslala. Ted tam jen pridam par kapek nejakeho eterickeho oleje, je mi jedno jaky. Tea tree taky moc nedavam, smrdi mi. Nejradsi mam asi matu.
Ale treba u nasich to davam do kyble bez vika, zadny olej tam nedavam a nesmrdi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
1.2.10 20:28

JO Babo a jak to praktiuješ u vašich? To jako než jedeš domů tak plenky vypereš a nebo to necháváš u vašich? Jo a to tam do toho kýble rveš i kopretinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
1.2.10 20:30

Jooo, to jsem chtěla, kakošák posrajdil kopretiny, ale šlo to fakt dobře dolů, skoro samo. To jen malé echo ještě od nás, jak se tu řešil fleece a mýdlo… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
1.2.10 20:36
suvik píše:
Jooo, to jsem chtěla, kakošák posrajdil kopretiny, ale šlo to fakt dobře dolů, skoro samo. To jen malé echo ještě od nás, jak se tu řešil fleece a mýdlo… :wink:

Suvi, to je hodnej, ze je pohnojil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
1.2.10 20:39
Katy2 píše:
JO Babo a jak to praktiuješ u vašich? To jako než jedeš domů tak plenky vypereš a nebo to necháváš u vašich? Jo a to tam do toho kýble rveš i kopretinky?

No mam velky pytel na pliny od od od … No ted nevim, myslim BabyLucy, kazdopadne je pitomej, nejde uplne dovrit, ale na prevoz bud cerstve vypranych nebo i spinavych mokrych plin staci.
Jo, do kyble rvu vsechno, pleny, separacky i perlan. Doma mam dva - na jedno ee a druhe ee zvlast, ale vlastne je to fuk, to sem vyuzila spis driv, kdyz srajdila casteji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
1.2.10 21:39

k té ittibitti akci v Bráně - dnes jsem šla kolem, ptala jsem se, jak je to se skladovou dostupností, a prý dnes naskladnili (teda v Brně); i z webu už těch „60 dní“ zmizlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure