Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
2.2.10 11:15
NeNa píše:
Byl to orech, ale nasli jsme. Jak se ovsem dalo cekat, neni to jmeno az tak pouzivane, kuprikladu v roce 2008 se s timto jmenem narodili jen ctyri chudaci. No snad nas za to nebude nenavidet.

Tak to bude Teobald, Arnulf nebo Ehrenfried, pripadne Hervig, Polykarp ci Dorofej.
Tak ktere, NeNo?

Koukam, ze sme mely stejny napad. Ale Suvik je rychlejsi. Nicmene NeNa rikala jmeno, ktere se stejne vyslovuje, jak vyslovis anglicky Zitomir?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
2.2.10 11:20

Fuzzi, jednou protekli, kdyz jsem do nich dala jinou vkládačku, která byla moc úzká.

Katy, ty BM jsou fakt hodně tuhé, už se mi ten sucháč na břiše začal kroutit, jakmile mi přijdou kleště na druky, tak je předělám na drukový gatě.

Víc si nepamatuju, je to se mnou špatný, mozek mám jak důchodce :roll: A musim jít vařit, chjo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
2.2.10 11:21

Když tak koukám na ty jména, co napsala Suvik, tak Tedy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
2.2.10 11:22

Džajtomir :palec: (no to jsem tam nemohla nechat ladem uznej?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
2.2.10 11:23

No kazdopadne se Nena pripravila o spoustu krasnych ceskych jmen - (si kvuli tomu musim zapnout i ty blbe hacky) - Bukeš, Brum, Hrz, Krněj, Nepřej, Nahoša, Protiva, Pruda, Puchla, Sviň…
Více zde http://cuchulaine.blog.cz/…vanska-jmena

Holky, ja chci Truběje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
2.2.10 11:31

Babo, mě jen překvapuje, že se tato jména víc neobjevují v černé kronice, to by byla skoro omluva za všechny zločiny :mrgreen:

Suvi, :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
2.2.10 11:31

Vy me bavite! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ted me pomalu mrzi, ze jsme promrhali takove poklady. usnadnim Vam to, ten nas byl prvni, kteremu se rikalo The Great, a za matku mel Osburgu, coz taky neni jmeno k zahozeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
2.2.10 11:32

Wiki to ví, wiki to ví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
2.2.10 11:40
čičinka píše:
Wiki to ví, wiki to ví :lol:

Baba taky, Baba taky :lol:

K tomu by to zvire krasne slo jako druhe jmeno. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
2.2.10 11:41

Ještěže ta Wiki je co? :-) Jinak by si nás tu Nena podávala ještě hodně dlouho, obzvláště ty, co jsou na historii leví jak turecká šavle (i v české natož v anglo-saské).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
2.2.10 11:44

Babo, Fuzzky ma utazeny na trojku, se mi zdalo, ze ctyrka y mu zastavila krevni obeh. Jeste je snad mozne, ze mel sejdrem pindoura, tak to slo vsechno na jednu stranu. Zkusim si to priste ohlidat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
2.2.10 11:48

Ale mě to tedy nepřijde zas až tak neobvyklé. No v Čechách asi jo, no, ale jinak ne.

U nás se řve, slintá jak bernardýn, teď usnul, já jenom doufám, že mu ty zuby alespoň do roka vylezou.

Určitě si všímate, jak skvěle vařím, a ještě si tu s vámi stíhám povídat :mrgreen: Manžel mě přetrhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
2.2.10 11:53

Čiči já taky vařím :mrgreen: :mrgreen: a sbírám prádlo, stelu postel, vysávám…jsme fakt holky šikovný.

Jinak Mates se zas odprudil, to je horší jak astrologie a hvězdné konstelace, nechápu nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
2.2.10 12:01
čičinka píše:Určitě si všímate, jak skvěle vařím, a ještě si tu s vámi stíhám povídat :mrgreen: Manžel mě přetrhne.

Bohudiky za kantyny :mrgreen: A moje mati i skorotchyne si i po tech letech porad mysli, ze snad zacnu varit a porad me zasobuju kucharkama, hrncema a nevimcimvsimjeste.
Tak kdyz ste vy takovy pilny, tak vypinam kompozu a jdu se ucit. Zdar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
2.2.10 12:02

Katy, dyk to píšu celou dobu, že teď ve slizu předpírám pokaděný pleny a jak to jde nádherně. (to já abych alespoň na něco reagovala, tak doháním :mrgreen: )

Suvi, jo, rudý fleky, nejlépe přesně ohraničené :roll: Ale u nás jsou to jasné zuby, i když před 2 dny, byl ještě v pohodě, jen rudej a teď se odrudil a zase ječí a slintá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure