Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4533
2.2.10 10:13

Ecoveru tu mam posledni zbytek a asi uz do nej nepujdu, zacla nam zasmradat pracka! Muj muz je nesmirne tolerantni k vetsine mych experimentu v domacnosti, ale i jeho tolerance ma sve meze…Myslite, ze by pomohlo prohnat v ni naprazdno jen ocet?

Achdarku, Vase Poli je skoro stejne stara jako Zvire, prosimte, kolikrat za noc prebalujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
2.2.10 10:16

NeNa, tak koukám že i ty jsi mi konečně něco k Flipkám napsala, už se na ně fakt moc těším.
Ty prosím tě, furt píšeš o malým zvíře, jak se vlastně jmenuje? Nechceš mi tvrdit že fakt zvíře. :mrgreen:
Já te Ecover vzala na vyzkoušení, a hlavně asi ho vezmu do lázní na to ruční praní.
Jo hele holky, myslíte že fakt musí koupit tem Mio fresh? Že by nestačil jen perkarbonát sodný na tu desinfekci? Asi ne co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
2.2.10 10:16
NeNa píše:
Babo, snazis se mi namluvit, ze uz ti to prislo? Ze ty sis tu plinu nekde pujcila… :lol: Co to prooha Koblize s tema longiesema delas? My takhle v rannem detstvi s holkama nosily na hlave silonky a snazily se vsem namluvit, ze to jsou prece prekrasne dlouhe, do copu spletene vlasy.

To je fotomontaz :mrgreen: , abych podrazdila Katy :mavam:

Mela sem ji objednanou z MMB uz pred tim, nez ses sem prifarila a donutila si me zas utracet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
2.2.10 10:17

Holky mě se něco stalo s emiminem, normálně se mi zmenšilo písmo, je to jen problém na mém přijmači a nebo i u vás? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
2.2.10 10:20

Katy, Qualt maji v Makru nebo byval v Hypernove. Pere dobre, myslim, ze vyhral i nejaky test ekologickych pracich prostredku, kde prave Ecover dopadl dost blbe.
A proc by se zvire nemohlo jmenovat Zvire? Ten zpevak Coldplay ma taky doma Jabko. :twisted:
Skoda ze Koblih nebo Knedla by asi neproslo pres pani Knapovou nebo jak se ta baba jmenuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
2.2.10 10:24
NeNa píše:
Ecoveru tu mam posledni zbytek a asi uz do nej nepujdu, zacla nam zasmradat pracka! Muj muz je nesmirne tolerantni k vetsine mych experimentu v domacnosti, ale i jeho tolerance ma sve meze…Myslite, ze by pomohlo prohnat v ni naprazdno jen ocet?Achdarku, Vase Poli je skoro stejne stara jako Zvire, prosimte, kolikrat za noc prebalujes?

Neno, to je různý. POdle toho jak spí. Většinou jde spát okolo 8-9, vzbudí se okolo půlnoci, nakojím přebalím. A pak vzbubí mezi 4-5, nakojím. BUd hned usne - pak nepřaluji. A nebo je chilku vzhůru a pak přebalím. Já ji ale nechávám hodně bez plenky. Takže hodně čůrá na přeblováku. TAkže noční pleny zatím moc neřeším. Stačí je čč s nějakou vkládačkou:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
2.2.10 10:33

Babo díky, já jsem si taky říkala, že bych to mohla vzít opatrně kys.citronovou. Mám právě pocit, že to protéká po tom fleecu kolem vnitřních stehýnek ven. Plena není nijak moc nacucaná, malej ani v noci nepije, jen k ránu a to už bývá mokrý :-( To se mi nelíbí :cert:
Qualt koupím na ty hambáče a separačky.
Katy, já to mám normální to písmo 8-) a myslím, že perkarbonát by mohl stačit, ne? 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
2.2.10 10:34

Baba: Moc děkuju za odkaz, jdu to vyzkoušet s octem, kyselinu citronovou nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
2.2.10 10:40

Babo pomoc, uz podruhe nam protekly Fuzzky! Co delam spatne? Mejdlem to preci nemuze byt, jsem je zatim prala jen dvakrat, jsou to ty fialovy Onesize, ze by do nich este furt byl moc malej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
2.2.10 10:40

Pastelko já už mám písmo taky normální, nějak jsem si ho nedopatřením asi zmenšila.
Jinak mě hambáč nějak neprotéká, ale todle mi právě dělaly separačky Haipa a teď i separačky s Irmy a fakt nevím proč, protože že bych je nějak hodně mydlila to fakt ne, jen občas když byly pokaděné tak žlučákem. No el teď je už to fuk, bo se mi zalíbily Popoliny viskézové a teď jedeme na nich.

Jo a taky už mám doma Bambino PUL a nějak si nemůžu pomoct, prostě mě moc nepřirostly k srdci, jsou oproti třeba Haipam PULkám strašně nepoddajné, tak fakt nevím, ale Eli evidentně nevadí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
2.2.10 10:53
NeNa píše:
Babo pomoc, uz podruhe nam protekly Fuzzky! Co delam spatne? Mejdlem to preci nemuze byt, jsem je zatim prala jen dvakrat, jsou to ty fialovy Onesize, ze by do nich este furt byl moc malej?

8-o Tak asi jeste vic utahnout, nemas je prece nastaveny na jednicky, ne? To bych spis cekala, ze mu protecou ty Flipky, prijde mi, ze Fuzzi jdou zmensit lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
2.2.10 10:57

Katy, ja mu rikam Zvire skoro furt, navic je to jednodussi, chodime ven i se psem, tak proste tak houknu, zvirata jdem a jde se, nekdy se i muz prida :lol:
K extravaganci popularnich hvezd co se tyce jmen jsme se nepridali, ale co by bilingvni domacnost jsme hledali jmeno, ktere se v obou jazycich pise, a hlavne vyslovuje stejne. Byl to orech, ale nasli jsme. Jak se ovsem dalo cekat, neni to jmeno az tak pouzivane, kuprikladu v roce 2008 se s timto jmenem narodili jen ctyri chudaci. No snad nas za to nebude nenavidet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
2.2.10 11:03
NeNa píše:
kuprikladu v roce 2008 se s timto jmenem narodili jen ctyri chudaci.

A to jako máme hledat ve statistikách jo? :mrgreen: :mrgreen:

Jinak se jdu veřejně přiznat teda (že Babo), že jsem si objednala troje Itti a dvoje vlňáky Stacinator wool wrap, ovšem ještě nejsou ani zaplacený, tak se mi nechtělo psát, aby to nedopadlo jak ty Loveybums :wink:. Fuzzi ke mě nechcou a za českou cenu je odmítám kupovat :-P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
2.2.10 11:08

Vy mi s tema vlnakama davate, uz takhle vam zavidim ty americky, ted musim jit ksakru hledat co to je zac ten Stacinator! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
2.2.10 11:15

Neno tak kterej? Achác, Dagobert, Dilshodbek, Faton, Gelu, Hrvoje, Jasmín, Jing (že byste pak měli i Jang), Koloman (jednoho jsem fakt znala), Mansurbek, Nexhmi, Nuhi, Pando, Pomněn, Tedy, Tong, Xa, žitomír?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure