Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
3.2.10 10:01

Nena a ten svetr bude zívířeti na dupu a nebo na tělo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
3.2.10 10:06

Katy,asi bude zalezet, jak bude vytahovaci, pri moji zrucnosti asi dost, tudiz zacne na tele a bude mu viset pres dupu? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
3.2.10 10:16

Efik - Mommy's Touch vypada moc pekne, neznam, ale jdu si o ni neco precist. Taky jsem si nasla ten Suvikuv Stacinator, pekny. Ty jo, ja bych zas utracela! Az vsecky ty pliny projedem, nestalo by za to otevrit ten pujcovaci servis, co tu nekdo kdysi zminoval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
3.2.10 10:17

Quinny, no jo, jenže on je odstavenej :-( A Suvik teď taky končí, zrovna leduje mlíkárnu.

Katy, to je ale vopice, že nechce ani UM. Ale Mates včera taky hrdě odmítnul plnou flašku, co si normálně dává před spaním :roll: Pokud jí chutná masozel, tak bych asi najela na polívčičky, ale zase o to míň sní normoš jídla…

Efi, to mi dělal Mates s jenorázovkama, když začal kadit 6× denně :lol: Proto je v látce, protože jsem se zdravě naštvala a probudil se ve mě škrt, který odmítl vyhazovat úplně čerstvou Alanu, kterou měl na sobě 5minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
3.2.10 10:27
NeNa píše:
Efik - Mommy's Touch vypada moc pekne, neznam, ale jdu si o ni neco precist. Taky jsem si nasla ten Suvikuv Stacinator, pekny. Ty jo, ja bych zas utracela! Az vsecky ty pliny projedem, nestalo by za to otevrit ten pujcovaci servis, co tu nekdo kdysi zminoval?

Ta MT je fajn, sice je cela umela, ale je mekounka, neproteka, rychle schne a vypada dlouho pekne.
Se muzu priznat, vcera mi prisla jedna s kravim vzorem z MMB. Ale tu sem chtela dlouho, mela sem ji dokonce povolenou od sve drahe polovicky.
A na ten Stacinator sekoukat nebudu. Me uz nenachytate.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Efík
3.2.10 10:28

Babo,tak já mám tu kapsovku-sic z druhé ruky,ale je super,protože do ní nacpu všechno.
Holky jak odstavujete?Já ještě ve 13měs kojím tak 2× denně a v noci tak 5×.Je toti hrozně nenažraný.Hlavně,když mu nedám,tak je rachot. :evil:
a ještě,proč končíte takhle brzo?do mě Dr.hustila,že až po roce,ale kdybych skončila dřív,tak by možná nedělal takový rachot,ale on nechce vůbec žádný mlíko.Zkoušeli jsme Sunar,Nutrilon a další pixlu s jiným UM nemíním kupovat.

• Citovat
  • Upravit
28294
3.2.10 10:28
čičinka píše:Efi, to mi dělal Mates s jenorázovkama, když začal kadit 6× denně :lol: Proto je v látce, protože jsem se zdravě naštvala a probudil se ve mě škrt, který odmítl vyhazovat úplně čerstvou Alanu, kterou měl na sobě 5minut.

tak tak, plus v šestinedělí kdy kadil vyloženě jak průtokáč, to už byl úplnej wasting, i 12 plín za den jsem hodila do koše.

Nejraději mám stejně ten pocit, kdy vím, že je třeba hodinu v suché plíně…a je v bavlně, nemusí být v igelitu, to je supr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Efík
3.2.10 10:29

ta fuzka je méně umělá,než MT?

• Citovat
  • Upravit
28294
3.2.10 10:32

Efíku mě to už začínalo připadat závislácký a nechtěla bych odstavovat až to bude pro něj psychickej problém, taky mě nebaví už, jak se mi pořád nalívají prsa, začalo mi to UM připadat pohodlnější, připadám si nějak svobodnější najednou, chtěla bych někdy i druhé a u nás to je běh na delší trať. Chtěla jsem kojit nejdřív aspoň do půl roku, rok byl můj cíl, ale když to bude o dva měsíce dřív, tak se svět nezboří. Moje Mudra by nejraději, abych kojila i po roce věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Efík

používám na malýho od narození látkovky,ale byly doby,kdy jsem to vzdávala,prootže byl pořád mokrej a to se mi nepozdávalo a vadilo to mě víc,než mladýmu.Ale teď,když je ta krize,tak si chrochtám,že nemusíme kupovat plíny. :-P

• Citovat
  • Upravit
60142
Efík píše:
ta fuzka je méně umělá,než MT?

Kdyz uz ty pliny tak cestujou, nemaj Te taky navstivit?

Jinak me ty materialy prijdou dost podobny, ale od MT nevlastnim kapsovku, jen AIO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Efík
3.2.10 10:37

kojila jsem malou jen 3,5měs.a je zdravá,takže ono je asi nejdůležitější těch 6.měs.
To Míša už je závislák jak blázen a teď mu ještě k tomu rostou stoličky,tak nespíme a ještě k tomu vstáváme brzo.
Mě na kojení nejvíc štve,že ho to už nezasytí.Večer už nic nechce jíst jen moje mlíko,takže musí mít hlad a proto se budí takhle často.Zkoušela jsem kaše,zeleninu a UM,ale to nechtěl. :cert:

• Citovat
  • Upravit
Efík
3.2.10 10:41

Babo jsi hodná,ale asi ani ne.Manža by mě zahlušil.Pojedeme na hory a musíme se vybyvit,tak na plíny nezbude.Jsem začla po 13ti letech lyžovat.Byl to masakr ani na to prkýnko u záchoda jsem si nemohla týden sednout.
Tož ale na léto by se mi líbila.Ještě o ní popřemýšlím,ale v létě bude určitě zase jiný favorit,že? :lol:

• Citovat
  • Upravit
28294
3.2.10 10:42
Baba píše:

Kdyz uz ty pliny tak cestujou, nemaj Te taky navstivit?

He, teda Willi Fog proti Babiným fuzzkám hadra :-).

Já jsem teda přešla plně na látkovky až asi ve dvou, třech měsících, musela jsem si na ně zvyknout, taky jsem pořád řešila to mokro. Měla jsem to půl napůl, že bych od nich i odešla, kdyby byly blbý. Ale neodešla. Navíc mě teda nakupování baví :huban: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
3.2.10 10:47

Efi, já jsem plánovala do roka, jenže v 9m už mě vysloveně štvalo, že byl třeba 5× za noc vzhůru, já úplná zombie, ještě občas nemohl zabrat ve své postýlce, tak šel k nám, já se nevyspala, záda boleli, tak jsem stopla noční kojení. Vždycky, když se vzbudil, tak jsem ho uhuškala, dostal jen čaj, ponosila, vrátila do postýlky, když i tam natahoval, tak jsem ho ukecávala, hladila a po 3 nocích se přestal budit. Jenže mlíko šlo do háje, to jsem kojila 3× přes den, jenže najednou ráno tahal a tahal, měl po noci hlad a nic neteklo… Pak začal odmítat večer a kvůli jednomu kojení mi to už přišlo takové na nic. Myslím, že 9m je docela dost, klidně bych kojila třeba do dvou let, ale nesměl by se budit víckrát jak 1× v noci a musela bych přitom moct otěhotnět :mrgreen: Mám dvouletý rodičák a musíme to „stihnout“. Teď spí celou noc, až v 6 ráno se vzbudí, to udělám poslepu mlíko, vysosne ho v postýlce a třeba dnes jsme ještě do 9 spali :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure