Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
čičinka píše:
Katy, dyk to píšu celou dobu, že teď ve slizu předpírám pokaděný pleny a jak to jde nádherně. (to já abych alespoň na něco reagovala, tak doháním)
čiči já je jen do toho namočím, nic jiného s tím nedělám, pak jen vytáhnu vykroutím a hodím do kýble. ![]()
JO u nás taky odpruzeno a taky nechápu…jestli to nemá co dělat s pozicí měsíce ![]()
TAky vařím
a sundavám prádlo, věším plíny a přebaluju děcko a tak však to znáte
![]()
Katy, večer vždycky hodím plíny do vany, do vody po koupání Norbíka, aspoň se trochu ušetří za vodu ![]()
Kde je kdo? To všechny máte tolik práce?
Baba ta se asi učí, teda aspoň to psala. No a co ten zbytek?
Já zase bojuji s ELiškou , zase nechce pít mlíko ani čaj, mě s ní fakt jednou trefí, nemáte nějaký fígl jak to do ní dostat? Lžičku nebere.........teda bere, ale jedině se zeleninou.
Už mě dokonce napadlo, že jí snad mé mléko nechutná, asi fatk vyzkouším UM, možná ho bude pít........no na druhou stranu nebylo by to špatné, aspoň bych se mohla přestat dojit. ![]()
Baba se neuci, baba se zase flaka (proc mi zas doprcic nefungujou ti dementni smajlici? )
Katy, to je mi lito, nicmene neporadim, uz sem tak zblba, ze me stejne nic jineho nez nazogastricka sonda pripadne infuze nenapada.
Jeeeeezis zas to dite rve. Ma snad taky otce, ne? Doprcic uz.
Katy, co třeba stříkačkou? Já jsem tak nalejvala vodu do kocoura, když měl zánět močáku a musel se proplachovat… Nepojal ke mě nenávist, tak to asi tak strašný nebylo.
Mě Mates poslední dny nechce pít žádné tekutiny, jen UM ráno a večer… Dnes teda byl ochoten něco vypít z obyčejné skleničky a pak taky brčkem - slámkou, ale jsou to takové pidimnožstvíčka, že uvažuju o té stříkačce ![]()
čiči tak u nás stříkačka fakt nehrozí, ona je tak fikaná že to stejně vypluje ven.
Fak jí asi zasonduji a bude klid. ![]()
Cura nic moc, dopoledne moc ne, pak zpracuje to ranni mliko, to cura hodne, pak zase nic moc a v noci cura vecerni mliko. Nejhorsi je, ze jemu nechutna sladke, takze jsem mu zkousela podstrkavat uz i vodu s trochou sirupu a nezajem.A to jsem se placala po zadech, jak jsem to vymyslela, ze jsem mu od zacatku davala po jidle napit, ze nebudem mit problem s pitim ![]()
Přidávám se do klubu Sahara. Matyldos taky nic nechce. Už jsem koupila druhou flašku na čaj (aby si ji mohl sám držet) a leda houby. Vypije tak do 20 ml, když je dobrej den, tak dá 50. Ale tak furt si říkám, že se rozpije…
Jdu, chce si hrát.
Jen tak pro asmani, vcera jsme sli za tatinkem do noveho obchodu, ja sla do papirnictvi, abych mu koupila obalky a on mezitm namaloval Matesovi tenkym cernym fixem vousy pod nosem
Jenze Mates se mu pri tvorbe mrsknul, takze tam mel misto dvou carek 3. Jako primo nad pusou mu carat kdovi jakym svinstvem, to jsem byla docela dost nastvana, nemluve o tom, kdyby na to mel nejakou reakci… Tatinek se hajil, ze uz to nutkani mel hrozne dlouho a nemohl ho premoct
Zodpovedny to otec ![]()
čiči jsem se pobavila,asi se s manžou nenudíš,co? ![]()
Holky to nic s tím pitím,náš mladej se uráčil rozpít až před rokem.Však oni si řeknou,co potřebují a kdyby potřebovali tekutiny,tak vychlastaj vše,co jim dáš.
Katy-nelámej to přes koleno-asi nemá potřebu jíst a nebo se odstavuje. ![]()
Katy nerostou Eli zoubky,to by bylo taky vysvětlení.My taky nejíme,když ty sviňuchy rostou.Zrovna eď rostou stoličky a já chovám a chovám za chvíli ze mě bude kulturistka,protože prcek váží 11kg ![]()
Efik to je hezké že nemá potřebu jíst, ale pít přeci musí, ne? Jako pro mě za mě ať nejí, ale ať aspoň něco pije. Zuby zatím nikde, tak fakt nevím.
No ale večer jsem jí dala UM a to si s chutí dala, že by jí přestalo chutnat MM?
čičinka píše:
Jen tak pro asmani, vcera jsme sli za tatinkem do noveho obchodu, ja sla do papirnictvi, abych mu koupila obalky a on mezitm namaloval Matesovi tenkym cernym fixem vousy pod nosemJenze Mates se mu pri tvorbe mrsknul, takze tam mel misto dvou carek 3. Jako primo nad pusou mu carat kdovi jakym svinstvem, to jsem byla docela dost nastvana, nemluve o tom, kdyby na to mel nejakou reakci… Tatinek se hajil, ze uz to nutkani mel hrozne dlouho a nemohl ho premoct
Zodpovedny to otec
se divím že něco podobnýho ještě nenapadlo toho mýho chlapa…
![]()
Katy - ani nevíš jak ráda bych ti poradila
![]()