Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Achdarek píše:
Přijde mi , že tato diskuse je neskutečně obohacujícíC
Ehm, skutecne? Ja sem teda diky tehle diskuzi ponekud zchudla…
Baba píše:Achdarek píše:Ehm, skutecne? Ja sem teda diky tehle diskuzi ponekud zchudla…
Achdarek píše:Baba píše:Achdarek píše:Ehm, skutecne? Ja sem teda diky tehle diskuzi ponekud zchudla…
![]()
![]()
No Achdarku, byt zrovna Tebou, tak se negebim a soupu nohama… Kvuli komu nakupuje asi 12 lidi vlnaky?
Davova psychoza jak vysita…
(sem si ted neco o tehle psychoze pocetla a priznaky na nas dost presne pasujou)
Cappy, mlady pan je fesak!
(Ja chci smajliky! Proc se mi ty potvory neukazujou? No tak si tam kdyztak nejake vhodne domyslete.)
Dneska jsem zrovna zkoušela spočítat, kolik jsem do tý parády celkem vrazila
Budem si muset udělat ještě hodně dětí, abych to nějak ospravedlnila…
Jo jo, tato diskuze je opravdu nesmírně obohacující, hlavně mě učí jak utrácet peníze a hezky to doma tajit, chlapovi tvrdit, že ty plenky už přeci máme doma dávno, jen on si jich ještě nevšimnul...........no zatím mi to fakt žere. ![]()
Smarja, nemuzu pridavat ani obrazky, co jeeeeeeee?
No nic.
Tak aspon takhle.
ZDRAVIME UK! DIIIIIIKY!
Mimino rika - huuuuhuuu hmmmmm mmmm, hauu heeej heeee gue!
Asi to znamena diky, ale mozna taky tlacila, jdu se podivat.
Babo jak to že ti nejsou přidávat smajlíci?
Jinak Eli opět a zase nežere, ani UM.......mě s ní fakt jednou picne. ![]()
Baba píše:ZDRAVIME UK! DIIIIIIKY!
Asi to znamena diky, ale mozna taky tlacila, jdu se podivat.
Ty jo tobě už přišly?
![]()
Katy2 píše:Baba píše:ZDRAVIME UK! DIIIIIIKY!Ty jo tobě už přišly?
Asi to znamena diky, ale mozna taky tlacila, jdu se podivat.![]()
![]()
Heč
Příspěvek upraven 03.02.10 v 09:26
tak to já touto diskuzí náhodou bohatnu.Ty vlňáky bych stejně koupila u nás a ještě o půlku dráž.takže díky diskuze ![]()
Baba píše:Katy2 píše:Baba píše:ZDRAVIME UK! DIIIIIIKY!Ty jo tobě už přišly?
Asi to znamena diky, ale mozna taky tlacila, jdu se podivat.![]()
![]()
Heč
Příspěvek upraven 03.02.10 v 09:26
Ty jo to jako fakt?
No k nám ještě odpolední pošta nedorazila, tak že možná taky budou, ale pochybuji. ![]()
teda tady to leti ta diskuse
Achdarku jak bude cas poslat penizky tak pis radsi SZ, nejsem si jista, ze bych to v diskusi nasla a stacila precist ![]()
Efik no jen abys nedopadla jak ja a misto kulturistiky z toho nebyla vyhrezla plotynka ![]()
Suvi, Cici s tim pitim vasich ratolesti budte naprosto vklidu. U nas to bylo naprosto totez, jen jsem trpelive nabizela, ale jestli dal v tom veku s bidou 50ml, tak to bylo hodne a myho potu u toho proteklo za ten den daleko vic, ale oni asi mrsky dokad maji MM tak asi zizen nemaji. Nabizet musim dodnes ale vklidu vypije za den i 2-3 hrnky a zmenilo se to u nas nekdy kolem roku, pocitam ze to melo dost co delat s odstavenim.
Katy u vas je to teda skoro zahada bermudskyho trojuhelniku, asi bude kocicka trosku vybirava
jeste bych pochopila, ze uz treba nechce MM, ale kdyz pak nechce ani UM, prece nekdy musi mit hlad ne ![]()
Katy2 píše:
Jo jo, tato diskuze je opravdu nesmírně obohacující, hlavně mě učí jak utrácet peníze a hezky to doma tajit, chlapovi tvrdit, že ty plenky už přeci máme doma dávno, jen on si jich ještě nevšimnul...........no zatím mi to fakt žere.
tak tohle u nas doma moc neklape, kdyz do jiste doby tu byli jen ctvercovky a ted to tu barvama jen hraje ![]()
holky ta Fuzzinka je na způsob Mommys Touch-AIO?
Ten náš smrad mi to snad dělá naschvál.Ne,páníček se nemůže pos..at do počůrané plíny.On se pos. až do čisté.Měl ji asi tak minutu ![]()
Normálně máme v jedné kapsovce konopný fleec a chudáček je z ní tak červený.Asi ji budu muset někde střelit.
Holky neznáte ještě nějakou hezkou plenku? ![]()
Babo, jsem rada, ze cestou nezbloudily,tak at slouzi.
Vcera jsem po precteni prispevku Cappy s udivem zjistila, ze existuje cosi jako dupa. Pocitam, ze to poschazi ze stejneho regionu, jako ty Vase stamprlata, ci co to oblekate detem misto puncochacu?
Zajimalo by me, z ceho to slovo vzniklo, nevite nektera? Nemam cas to hledat, varim,pecu,stelu,jednou rukou hrkam chrastitkem a druhou hazu psovi balon,no a jako by to nestacilo, tak jsem, blbenka,zacla strikovat diteti svetr. Nechapu, co me to napadlo.
Efík píše:
holky ta Fuzzinka je na způsob Mommys Touch-AIO?
No ta MT AIO ma pripinaci a prisitou vkladacku, Fuzzi je kapsovka - vrstva PUL a vrstva fleecu, do toho se da vkladacka.
Nebo jak si to myslela?