Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Jsem u OZP. Bonus pro matku a dítě:http://www.ozp.cz/…-az-1500-kc/
Mají tam i další bonusy. Jsme tam pojištění všichni a tak se to docela vyplatí.
Cappy píše:
Pájo, sliz se dá dělat z jakéhokoliv mýdla na praní
Vlňáky impregnuju v lázni přes noc, některé potřebují aspoň dvojnásobnou impregnaci.
Lázeň si doma dělám sama, v lékárně koupím adeps lanae (čistý lanolin) - je to lepší a navíc mnohem levnější než ty produkty od značkových výrobců
Ještě, že jsem sem vlezla, co já se dozvím nových věcí
.
Doma už mám dlouho nepoužitou lanolinovo impregnaci od Ulricha (pořizovala jsem si ji i s vlnou, když jsem před cca 3/4rokem chtěla malému uplést vlňáky na plenky
, dostala jsem se k nim až teď), tak ji konečně upotřebím. Ale je dobré vědět, že se dá v pohodě lanolin koupit v lékárně a za menší peníz
.
Tyjo holky,jsem tu nebyla týden a nemůžu se dočíst.Sice moc nepřispívám svýma názorama,ale čtu poctivě a nestačím se divit.Jsem už měla v košíku Fuzzi-jste mě nakazily,ale hned jsem zase košík vysypala a nebude nic,protože jsem si uvědomila,že prcek má z fleecu opruzený zadek
,ale jinak jsou k zulíbání.
Achdarku-prosím prosím,pokud jsi ještě neobjednala ty vlňáčky,tak bych poprosila Lka modry a pokud nebude modrá,tak nějakou klučičí.x
díky
pokud to dopadne za ty prachy jsem služebníček
někdo z vás se ptal na vlňáky od Anavy-jsou super jen se musí hoodně naimpregnovat.Malý je měl dnes přes noc v nich jen vv a čč a byl jen trošililinku provlhlý.Ale nebylo to mokrý jen takový studenější,takže se osvědčily.
jo,jo to znám manža byl doma půl roku a pak rok makal a pak zase přes rok doma.Ne,že by se mu nechtělo makat,ale po bouračce trpí únavovým syndromem a nějak ten celý den v práci nezvládal.Teď od ledna zase maká,alespoň se navzájem neprudíme a on není šílený zd ětí.
Efík já mám taky vlňáčky Anevy, které jsi dávala na noc? Já mám natahovací a i ty jednovelikostní.
mám ty na druky,ale našla jsem chybku.Jelikož se nadměrně pohybujeme,tak u nožiček jak je gumička a pak ještě kousek látky,tak nám ta látka zalézá dovnitř k plíně,takže je máme imrvére pos.ané.Kdyby tam ta látka nebyla a končila rovnou u gumičky,tak by to bylo lepší.
Katy jaký máš ty zkušenosti?
My natahovací už nenosíme,protože kalhotkovky mi příjdou hodně objemné.Gor,když máme doma golema. ![]()
Hmm, tak my teda zatím nechodíme, ale látka nám do vnitř nezalézá.
No a posrané je taky mívá, ale to je tím že sere furt ještě dost řídce když je skoro jen na MM. ![]()
Tak Loveybums nebudou, někdo mi je vyfouknul
. Kurnik to snad není možné!
Byla jsem na poště a v obchodě, nesnáším poštu a nesnáším fronty u pokladen!!! Domů jsem došla zpocená až na p…
Tak jdu zas brouzdat, třeba něco bjevím, ale už ani nedoufám…
Jinak opruzeniny, jako je možný, že to bude nějakej lezoucí zub, už by bylo načase na další, ale jak to mám poznat, jestli je to zub nebo PUL?
Babo to má ty L fakt tak velké? Kua Eli je podstatně lehčí ale tak velké je teda nemá. ![]()
Kolik měří kobliha?
Jo a ty Xl teda sluší fakt parádně.
suvik píše:
Tak Loveybums nebudou, někdo mi je vyfouknul. Kurnik to snad není možné!
Ja fakt ne. ![]()
Suvi, ze ji to sekne? Vsak vy jeste s Matesem zmenite nazor… No ale zas kdyz jsme videly ty metrosexualni fotky… ![]()
Katy2 píše:
Babo to má ty L fakt tak velké? Kua Eli je podstatně lehčí ale tak velké je teda nemá.
Kolik měří kobliha?
Jo a ty Xl teda sluší fakt parádně.
Koblih neni zrovna cahoun, ve skoro 5 mesicich mela 67 cm. Ona je spis do sirky..... Ty longies ma pres prdel lepsi XL, ale ty nohavice… Asi bude mit kratke tluste nohy po tatinkovi.
No treba bude aspon chytra ![]()