Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
29.1.10 13:31

Jéé a co prodáváš? Jestli něco jo, tak hoď link.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
29.1.10 13:41

Katy, prodávám použité oblečky po Matíkovi, ale fakt jen ty slabší kousky, co si nenechávám na další dítko, takže nic moc..
Nebo to, co nám zkrátka nesedne.
Byly doby, kdy jsem měla nakupovací mánii - nikdy jsem neměla dost a koupila jsem tolik hader, které nám třeba ani vůbec nesedly.
Ale to je riziko objednávání, ujíždím si na Topolinu, Nextu a Cherokee.

Mimochodem, Topolino má moc pěkné věci na holky, ceny OK, materiály super, doporučuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
29.1.10 13:57

Tak já to vidím na ty Longiesky L, určitě by byly i příští zimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
29.1.10 14:09

Ahoj, tak mě teď nakrkli na Bráně, fakt už si nebudu u nich nic objednávat, 27. jsem objednala nočník, tepláčky na bkm a ještě prací gel, dnes koukám, u tepláčků stále napsáno, že se zpracovává, tak píšu mail, nic, volám, nic, teprve teď jsem se dovolala a paní říká, že je asi v té 86 nemají, že už je hledala. Tak fajn, řekla jsem, že je nechci, chtěla jsem si pro to přijít a ona, že jsem se dovolala do Brna do skladu, že to budu mít připravené až v úterý :cert: Ježiš, já bych vraždila, mám tu poslední asi 3 viskozové separačky, chtěla jsem je tam koupit, no mám smolíka :pocitac: A abych tam jela jen kvůli separačkám a pak znovu kvůli tomu dalšímu, to se mi zas nechce, já fakt zuřim. Kdyby to nebyl obchod s nejširším sortimentem, tak prohlásím, že už tam nakupovat nebudu, bohužel tam mívají věci, které jinde ne a za lepší ceny…

Halu, určitě jdi do L, oni mají nahoře ten lem jako tunýlek a je tam i dírka na připadnou gumu, kdyby Mikimu padali, tak tam navlíkneš gumku a je to.

Pastelko, do skladu když dám Matýska, tak se mi ty nožičky stejně nikdy nepovedou utáhnout, tak ty okraje odstávají. Kupodivu mu hovňajzy kolem nohou nelezou a to ani když teď zase nekadí moc pevnou stolici.

Mates se začal při přebalování děsně vzpěčovat, odmítá spolupracovat, takže už se těším na kopretinky, že to s ním bude jednodušší. Když mu dávám svrchňáky, v tom čtverce narovno a na tom ještě separačku, tak je to boj, většinou mi to rozhází a já mu to pak musím rovnat pod zadkem. :roll: Úplně se vzpírá, dělá most, když ho držím za nohy, takže sice nadzdvihne zadek, ale pak si nechce lehnout, opře se nohama o kraj přebalováku a přitom děsně kvičí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
29.1.10 14:12

čiči, tak vidím, že nejsem jediná, kdo má takové zkušenosti s Bránou, já jsem už byla jednou tak naštvaná, že jsem si chtěla udělat výlet do Brna :cert:
Na maily mi neodpovídali, telefon nebrali a měli šílenej bordel ve zboží (co je a co není skladem) :pocitac:

Od té doby se jim snažím vyhnout, jak jen to jde.
Celou objednávku jsem stornovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
29.1.10 14:24

Halu, taky si myslím, že L budou v pohodě. Norbík má 8,5kg a jsou mu ještě dost volné. Myslím, že je budeme mít ještě příští rok a další bez plen jako kamašky. :palec: Jsou dost poddajné. Ty XL budou asi dost velký. No ale Baba by nám mohla poreferovat jak velký je mezi nima velikostní rozdíl :think: Čiči, to je hrozný viď, člověk než si to připraví, tak je model v tahu. Musím mu do ruky vždycky vrazit něco hodně zajímavýho a hrozně ho chválím, že se nechá zamotat a oblíknout :dance: Už to začíná asi chápat, neb je to o dost lepší :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
29.1.10 14:24

Mě jenom zaráží, že udělali tu skladovost a stejně je to na prd, když něco uvádějí skladem a stejně to nemají. Kdyby to neměli jen v té barvě tak neřeknu, ale oni to nemají v žádné z asi 4 nabízených barev, které mají všechny uvedené skladem :roll: No ještě přemýšlím, že bych to zrušila, kdybych zajela do bavlnky, ale chtěla jsem ten nočník… Drát!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
29.1.10 14:28

XL-ka jsou prý snad jen o jeden lem delší, o šířce nic nevím.
Ptala jsem se na ty velikosti ve Sůněti a bylo mi řečeno, že jsou jen o ten lem delší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
29.1.10 14:29

Halu, V bavlnce v Praze longiese urcite maj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
29.1.10 14:43

Holky ja mam Ska a Mka, rozdil mezi nima je na dylku, velikost lemu. Sirka mi prijde stejna. Kdyz je polozim na sebe, tak je to pulka horniho lemu, a pulka v nohavicich. U vetsich velikosti by to asi melo byt stejne, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
29.1.10 14:45

Tak se po nich někde podívám. :zed:
Tak máme upletené vlňáky, docela se povedly. Vypadají pěkně, teď jak budou funkční. Akorát vepředu jsou trochu volnější, ale to asi bude záležet, čím se vycpou, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
29.1.10 14:47

Ještě fotka zepředu.
A Čiči, dnes praktikujeme to samé - šílený záchvat u každého přebalování. Takže už jsem přebalovala dvakrát dítko na břiše a jednou na klíně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
29.1.10 14:50

Halu, jsou nádherný, babička je pašák.
No já ho zatím přeperu, ale štve mě to, není to příjemné ani jednomu z nás…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
29.1.10 14:51

Halu - ty jsou paradni!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
29.1.10 16:06

Zdravím vespolek :) Mám na některou z vás velkou prosbu :), doufám, že nevadí že skáču do diskuze s něčím jiným … Šiju si kalhotkové plenky. Našla jsem na netu střih, ale líbi se mi styl HAIPA-DAIPA , tak jsem ho trochu poupravila. Ušila jsem první z klasického bavlněného froté a zdála se mi hrozně velká. Šla jsem do obchodu s plínkami a tam se to snažila od oka porovnat, jestli to sedí s tím že jeden kousek i koupím. Zdálo se mi, že to sedí, tak jsem ani žádnou plenku nekoupila, jenom svrchňáčky. Teď jsem ušila další z bambusového froté a zdá se mi pro změnu malá :) i když střih je pořád stejný, jen je rozdíl v objemu. Chtěla jsem některou z vás poprosit, jestli máte doma jednovelikostní plenku HAIPA DAIPA jestli byste nebyla ochotná mi na ní změřit nějaké rozměry -pro mě pro kontrolu - podle obrázku. Chci se už do toho pustit, do obchodu to už dneska nestíhám a pak je víkend .. zkrátka mě napadlo, že vás poprosím :) Předem moc děkuju, i když nevím jak se přes net odvděčit …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure