Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
třeba tady jsou jedny sice za 600 ale už XL, to bude mít na dlooouho, aspoň vydrží
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Ta kamarádka si právě koupila taky rovnou XL a malému je jen ohrnula a má je dobrý, jo a ten malý je fakt malý, má s bídou 9,5 kg a je i prťavý. Navíc Eli má L už od 5ti kg a v pohodě. ![]()
No ale Miky má jen něco přes 8 kg, já bych je chtěla spíš na teď, v létě je asi potřebovat nebudem, ne?
No ale vydrží ti i na další zimu. Jako hele Eliška fakt ty longies má od 5ti kg a to má L.
Tady na té fotce měla 2 měsíce a kousek a už jsem jí je dávala, takl že možná ještě ani těch 5 kg neměla
http://img5.rajce.idnes.cz/…PA240849.JPG
No a teď má ty longies takto, to měla 5 měsíců rovných.
http://img5.rajce.idnes.cz/…01788kop.jpg
Hmm a jak tak přemýšlím tak Baba říkala že koupila i jedny XL, co tak Koblihu v nich vyfotit a ukázat? ![]()
Hmm a právě tyto Longies z odkazu z MMB jsem chtěla já koupit.
Pastelko, v šátku nám ještě nikdy vlňáky neprovhly, ale to bude tím, že on Maty v šátku mlc nečůrá. Do kočáru si taky nerad „zadělával“
Katy2 píše:
Jejda holky, tak snad se o ně nepobijete.
Jeste vcera tam byly zeleny elka za 500.
Koblih muzu vyfotit az v nedeli, nemame longies sebou.
Určitě se o ně nepobijem.
Když bych k nim připočetla poštovné, tak by vyšly skoro stejně jako nové.
A já budu zase objednávat, tak klidně vezmu nové, u mě NO PROBLEM.
Klidně je přenechám Halucince
Cappy, s poštovným to fakt není extra výhodné. A nevíte, lze je někde vidět na živo? V Bavlnce nebo v některém obchodě v Praze?
Ty L jsou do 15 kg, ne? To bude mít Miky tak ve třech letech… Já fakt nevím, on je drobek po nás a přibírá pomalu.
Nechápu tyhle lidi, co tam mají na mmb takový ceny, přemýšlím úplně stejně, že když už tak si koupím nový. Kolikrát mám chuť těm ženským napsat. No ale když to někdo koupí
. Teď jsem třeba koukal na body z Nextu, měla tam jedna 4 body za 250,–, nošený, z UK vyjdou 5 za 360,– a nový…
Halu v Bavlnce v Ostravě je mají, jen teda nevím jaké velikosti, mě to L objednávali a do dvou dnů tam bylo.
Halu ty M-ka fuzzi Mikimu budou si myslím. Teď jsem byla v sušárně posbírat a určitě mu sednou. Ty longies nevím, dají se dost natáhnout docela dost i do šířky, Maty je má teď tak akorát ty L-ka, ale ještě vůli mají…u nás příští zimu možnááá, možnááá. Ohrnutý je má ještě dost.
Suvik, ty Longies by měly být úplně nové, nepoužité, i s cedulou (snad).
Jinak ten použitý Next vážně tak moc stojí, dokonce jsem našla i pouřité věci dražší než nové
![]()
Upřímně takové lidi nechápu. Kupují děckám drahé oblečení až z toho vyroste, tak to chtějí prodat za stejnou cenu, aby mohli koupit zase něco dalšího.
Já razím heslo, že když na to nemám,tak to nekupuji.
A po Matym si hodně věcí nechávám na další dítko, kor ten nový Next.
Jsou věci, které si kupuju pořád stejné, ale v jiných velikostech. tak přece nebudu mít doma 4 stejné jinak velké bundy ![]()
Fakt mi to přijd divné, že musí něco prodat, abych mohli něco jiného koupit.
Taky prodávám na MMB a když něco prodám, hádejte, co si za to koupím ![]()