Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
29.1.10 10:28
Baba píše:
NeNa píše:
Teda Mondi, toto je pro mne novinka! Lacina teda ale neni. Nasla jsem k ni toto http://jabulanappies.co.uk/index.php?…ale to cloveku asi moc nerekne, ze. Nicmene jsem diky tomuto zjistila, ze je jeste mnoho plen, o kterych jsem jaktezivo nslysela, BABO??

ZDE :mavam:

Copa? Ja uz sem nic nedavam, nic nezkousim, nekupuju. :andel:
Prispevky, kde zahlidnu slova - objednavka, novinka, nakup, prodej, budu preskakovat :andel:
A na zadny odkaz v tehle nebezpecne diskuzi uz neklikam :andel: :andel: :andel:

Hej ty mě fakt bavíš, kurnik nechceš přijet na návštěvu k rodině do F-M, fakt bych tě ráááda spatřila na vlastni oči. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
29.1.10 10:41

Hele poraďte mi, jak paltíte tím Paypalem? jsem si teda taky založila účet, ale nepřidala jsem si tam kreditku, páč ta je mužova a zatím ho do toho nechci tahat. Ale je tam i link na debetní kartu, tak když si tam hodím svůj link, budu moct platit i přes debetku? Nechci to dělat tím složitým způsobem, že převádím prachy nejdřív na paypal účet a až pak to oni pošlou do cíle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
29.1.10 10:48

A jak to funguje, když platíte někomu? Koukala jsem do sekce Send money, tam pak stačí vpylnit jen e-mailovou adresu toho, komu to posílám a částku? A když chci platit v jiné měně, tak si to přepočítá podle nějakýho kurzu jo? Prachy navíc se nestrhávají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
29.1.10 10:57

Díky za tipy na obchody.
Suvi, já mám zaregistrovanou svoji kartu. Ale je to pak tak jak píšeš: send money, pak zadáš jen mail a ještě vybereš měnu z nabídky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
29.1.10 10:59

Halu a kartu debetní nebo kreditní? Jde to i s debetní kartou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.1.10 10:59

Ježiš to je tak složité? Kua já ani neumím anglicky, tak že pro mě je to fakt španělská vesnice. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.1.10 11:00

Jo a o jakých kartách to mluvíte? Já mám jen ze spořitelny Maestro, to taky může být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
29.1.10 11:07

Debetní karta je druh bankovní platební karty, která umožňuje majiteli výběr peněz v hotovosti z jeho účtu a placení za zboží a služby v síti obchodních míst vybavených pokladními terminály. Je bankou klientům poskytována jako doplňek k účtu a narozdíl od karty kreditní, u debetní karty banka neposkytuje majiteli karty úvěr na úhradu transakcí učiněných kartou.

Kreditka funguje tak, že platíš vlastně penězi banky a až ke konci měsíce si je banka naráz strhne z tvýho účtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
29.1.10 11:07

Suvi, já ani nevěděla, jaký je mezi tím rozdíl, musela jsem si to vygooglit. :oops: Tak asi debetní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.1.10 11:12

suvi aha, tak že to co mám od spořitelny je asi debetní, že? Normálně s ní všude platím a pohyb na účtě je hned vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
29.1.10 11:13

Suvi, me zas prijde jednodussi poslat si tam nejaky prachy do foroty a pak to prevest. (kysely hrozny - stejne nemam kartu)
Katy. Staci Ti internetove bankovnictvi, kartu nepotrebujes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
29.1.10 11:16

To se tak dělá? Já bych tam zase peníze posílat nechtěla, třeba by mi pak chyběly na běžném účtu. Navíc mi to přijde složité. Mi celá platba trvá asi 2 minuty i s přihlášením a hned se mi ukáže, kolik se mi strhlo v korunách a je to zadarmo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.1.10 11:16

babo no tak to mám taky, tak že pohoda, teď ten účet na Paypal jen zřídit a můůůůůžu se dát do utrácení. :pankac:
Jo holky a vyplatí se třeba v Anglii koupit i nějaké hadříky? Třeba šatičky na holčičku, na léto? Já sice šatičky moc nemusím, ale když má kopu takových krásných plínek, tak ať je můžeme ukazovat. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
29.1.10 11:19

Katy tak třeba Next je tam levnější jak u nás i větší výber. Ale poštovný by tě asi taky nevyšlo nejlevněji. Tam je nejlepší zajet a nakoupit v Primarku, tam mají ceny jako 3 libry apod. za fakt dobrý věci.

Já chci kartou, nechci totiž čekat 2 dny než se to převede, to jsme tam teda vyčetla. Takže si tam zadám debetku a uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
29.1.10 11:21

No Suvi zkus, ale já musela nejdřív ještě v bance povolit transakce na internetu - to nebylo automaticky, přestože už jsem měla internetbanking.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure