Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
No holky vy máte dost, takové nákupy, to já teda fakt nechápu
Já jsem furt v tom šicím „procesu“, ale ten nějak nemá konce
.
Suviku, Tobě malý nestojí? My stojíme už 2týdny..teď už nechce ani lozit, jen stát.. Je zajímavé, jak jsou ty děti různé..
Jsme dnes byli na očkování, tak snad se nebudeme moc trápit.. papa
Dajma píše:
No holky vy máte dost, takové nákupy, to já teda fakt nechápu![]()
Já jsem furt v tom šicím „procesu“, ale ten nějak nemá konce
.
Suviku, Tobě malý nestojí? My stojíme už 2týdny..teď už nechce ani lozit, jen stát.. Je zajímavé, jak jsou ty děti různé..
Jsme dnes byli na očkování, tak snad se nebudeme moc trápit.. papa
Dajmo proč by jsme měli jako dost? Tak nám se prostě líbí na dětech pěknéa praktické plenky, ne jen čč.
Viking píše:
já se tady vždycky nasměju…
Cizi nestesti vzdycky potesi, vid? ![]()
Baba píše:Viking píše:Cizi nestesti vzdycky potesi, vid?
já se tady vždycky nasměju…
Babo jaké pak neštěstí, no není to krása když má dítě na zadečku krásnou plenku? Já budu raději nakupovat krásne plenečky, než abych jí nakupovla hadry, těch má i tak dost. ![]()
Já taky hadry nenakupuju, to obstará moje mamka - někdy je k nezastavení.
Neno, já třeba nereagovala, protože se na ten tvůj odkaz raději nedívám. ![]()
Suvi, teď mi přišel mail, psala jsem minulý týden do USA o poštovné - mají tam 12 kopretinek onesize a i s poštovným vyjde jedna na 316,–. Tak kdyby na tebe u té paní žádné nezbyly… ![]()
Hadry taky nekupuju, zlata moje maminka, kdo myslite ze uspokojuje dalsi moji uchylku - vlnaky a vubec veci od BI? Ja taky bejvala normalni… ![]()
Baba, dostalas SZ?
NeNa prosím tě, nevím zda to tady už proběhlo, ale jak staré máš dítko? Podle fotky bych řekla tak něco okolo 5ti měsíců?
Halu prosím tě a nevíš ten odkaz, to zas někde zapadlo v zapomnění… A to je 12 plenek stejné barvy nebo se dá vybrat (kouknu pak na odkaz). Tak třeba bych se domluvila s Čiči co čiči? No uvidím, hrotit to nebudu, kdyžtak ještě počkám co Achdarkova kamarádka, ale nepředpokládám, že bude chtít tahat kufr plnej plenek
.
Dajmo ne nestojí, prosím tě teď nedávno začal lozit.
Tak to já ujíždím i na hadrech ![]()
Můj chlap by mohl vyprávět, se divím, že mi to ještě toleruje, dokud jsem nakupovala na MMB, tak se to ještě dalo, ale pak jsem se podívala na kolekci Nextu a od né doby jsme v pr ![]()
Jsem zvědavá, co bude říkat, až mi začnou chodit i šátky ve velkém ![]()
Tak jsem se s chutí začetla do této diskuze. A dobrovolně se přiznávám, že jsem trochu ouchylná na látkovky. No možná je to těma hormonama nebo čím…
I manžel si ze mě dělá srandu a občas mi nějakou pořídí, co chci a i je používá (teda s různejma připomínkama
). Plenek nemám nějaký šílený množství, ale když si pořídím novou, tak mě to fakt potěší a z přebalování mám radost. Jo za chvíli se jedu vyzvednput novou Itti Bitti a TB ![]()
Jéééééé tak tři měsíce jo? No ELi je 5 měsíců pryč, jinak to mám v netříku, vidíš je? Jestli ne tak si povol zobrazování podpisů, je to vždy na danou diskuzí.
Takovej krasnej a nesmirne vtipnej prispevek sem napsala a vypadla tu elektrina…
NeNo, jj, dostala a resim, jak ty prachy poslat, v internetovem bankovnictvi vypada formular pro posilani do ciziny dost hruzostrasne. Nemate s tim nekdo zkusenosti? Neni treba lepsi nejaka poukazka?
Ach tak, tak uz to Katy vidim, dik.
Baba,neplas, mam ucet v Cechach.
Babo tak já ti moc asi neporadím, ale Halucinka posílala přes Paypal, já tomu fakt prd rozumím. ![]()