Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
25.1.10 21:29
suvik píše:
pošťáka budu vyhlížet ve středu celý dopoledne (kdyby věděl co nese :twisted: )

Kdyby to vedel, tak Ti to samozrejme neda, postaci jdou po latkovych plenach jak divy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
25.1.10 21:37
NeNa píše:
Babo,to teda jsou! Ja nastesti objevila, ze obecni urad v ramci ochrany zivotniho prostredi proplaci urcitou castku na praci pleny,tak se muzu krapet rozsoupnout.

To sem nemas vubec co psat. Neni na to tady dost zavistive slintajici smajlik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
25.1.10 23:35

To půjdu naší starostce navrhnout :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
26.1.10 08:23
NeNa píše:
Ja nastesti objevila, ze obecni urad v ramci ochrany zivotniho prostredi proplaci urcitou castku na praci pleny,tak se muzu krapet rozsoupnout.

8-o 8-o 8-o Proč to taky nenapadne někoho tady???!!!
Hlavně, že za malého platíme za odpad stejně jako za nás a přitom vyprodukuje méně odpadu, když není v hnuskách, má domácí ubrousky nebo ekoubrousky, jídlo doma vařené a ve valné většině i z domácích zdrojů (zbytky jdou na kompost), … . Spíše bychom asi měli platit více za vodu :think: :oops: .
Doma topíme plynem nebo dřevem.
No nic, trochu mě to zvedlo ze židle :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
26.1.10 10:25

Pajo, tady ta moznost sice je, ale kdybych se o to nezajimala, tak o tom nic nevim. Samo ze vsude do cloveka cpou plastikace, kdyz jsme byli se zviretem poprvne na kontrole u doktora, tak koukal jak blazen, nikdy tam zadnyho prcka v pracich plenkach nemel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
26.1.10 14:22

Tak jedna další osvěta :dance: :palec: .
Dnes mi přišel domů časopis Family Star a je tam 6-ti stránkový speciál o plenkách. A holky, o látkovkách jsou hnedle 2 stránky. Sice, podle popisu, paní redaktorka pod názvem vkládací pleny popisuje vlastně separačky :-( (nebo, že bych to měla pomotané já :think: :lol: ), tento pojem v článku naopak vůbec není.
Jako negativum ještě uvádí objemný zadeček bránící v pohybu ( tak to neviděla s ohromným zadkem lítat našeho mladého :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ) a při nevhodně zvolených materiálech - přehřívání pohlavních orgánů u chlapců :-? . No jako, že další nevýhodou je praní a sušení, mi bylo jasné hned :twisted: .
Ale jinak si myslím, že docela fajně napsané - jednalo se totiž o popis různých plen - jednorázovky(i včetně ekoplen), látkovky, bezplenková metoda.

NeNo, já jsem byla naopak mile překvapena u naší mudry, že vůbec nehnula ani brvou, když jsem toho našeho kulíška poprvé vybalila z látkovky. Hold, asi, což je potěšující, nejsem u ní první látkující mamina :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
26.1.10 15:29

Tak já jsem na kyčličkách Matýska svlíkla v čekárně, ale strčila jsem ho jen tak do jedné plenky na nvorozence, ať mě nepočurá nebo nepokaká. No a když jsem ho tam pokládala, tak sestřička hned nadšeně na ortopedku, ať se podívá, jak máme krásně složenou plenku. Takže ortopedi mají látkovky určitě rádi.

Pájo, zdalipak uvedli i u papírovek jako nevýhodu přehřívání pohl. orgánů? Skoro bych i tipla, že ne…
Vkládačka je sací vrstva navíc, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
26.1.10 15:33

Jasně v papírovkách se přehřívají víc. Naše dr. byla ráda, že máme látkovky, ta je toho názoru, že jsou zdravější. Byla jsem překvapená a ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
26.1.10 15:38

Tak my u ortopeda taky dostali pochvalu když viděl že jsme v látce. A dětská dr. ta se vždy rozplývá jaké máme krásně pelečky a až uvidí kopretinky, to bude teprve koukat. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
26.1.10 15:45

Jasně :wink: . Zrovna jsme je s Katy objednaly z Anglie a paní hned napsala, že je dneska posílá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
26.1.10 15:48

Suvi no a vzhledem k tomu, že kopretinky už mám objednané, tak mi ty od Babu nemusíš posílat na zkoušku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
26.1.10 15:51

Katy OK OK, doufám, že na mě něco u Angličanky zbyde. kolik jste toho vzaly a co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
26.1.10 15:52

suvi já brala jednu červenou M, jednu modrou M a dvě ty fialkové, a Halucinka brala taky 2 a 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
26.1.10 15:53

JO a paní prý strašně rychlá, hned Halucince odpovídala, tak že snad to bude vše v pohodě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
26.1.10 16:27
Pájo, zdalipak uvedli i u papírovek jako nevýhodu přehřívání pohl. orgánů? Skoro bych i tipla, že ne…
Vkládačka je sací vrstva navíc, ne?

Trefila jsi to :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky