Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
25.1.10 08:53

Jo holky a hlásím, že jsem se asi znovu zamilovala a to do čč. Tak že momentálně jsou v pračce čč, vkládačky, noční plenky a Itti Bitti co měla v sobotu na oslavě mamčiných narozenin. :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
25.1.10 09:37

Katy, kdyz Te tu vidim, jdu balit, muzes si vybrat barvu Fuzzi M. Svetle/tmave modra, zluta, oranzova, cervena, bila. (modre kopretiny nedam, zitra jedu k nasim, tak musim zafrajerit :twisted: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
25.1.10 09:40

Tak mi odepsali z té Anglie. 5 plínek - 6 liber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
25.1.10 09:42

Koukám tady by se rodilo, co?

My už jsme teda taky komplet. Když jsme měli jen jedno, tak jsem cítila, že nám ještě někdo chybí, ale teď už to dávno necejtim :wink: Spíš mám občas pocit, že by nás chvilku mohlo bejt doma i míň :mrgreen:

A představte si to firemní zázemí, když někdo zavolá, na něco se ptá a v pozadí slyší vřeštící dítě co mě zrovna drží za nohu :roll: Vždycky se musím zamknout do koupelny abych slyšela… Spousta lidí si určitě představuje profi eshop s kanceláří a zaměstnancema a místo toho je tu klasická máma co zrovna vaří oběd nebo meje smráděti prdel :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
25.1.10 09:49

Halu, 5 plínek, 6liber poštovné? Jsem nějak mimo :oops:

Hildo, jo, tak to mám přesně taky, když jede manžel pryč, tak zvedám pevnou linku. Buď vříská Mates, nebo štěkají psi, nejlépe obojí najednou, vlastního slova není slyšet. A to teprve ty lidi musí čučet, když jdou pro osobní odběr a otevřu jim já v teplákách, s Matesem na ruce, v pozadí řvou psi :roll: Ale už budu mít brzo padla, od února bude manžel v kamenném obchodě. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
25.1.10 09:53

Katy, jestli chceš tu kapsu spíš až bude rozumné počasí a sucho, tak by ti možná i sedla ta celoroční. Jako asi v 10 stupních do toho dítě jen v bodýčku a ponožkách nestrčíš, je to vlastně fleecová deka a tenká látka přes ni, ale běžně oblečené dítě, když mu přidáš ponožky, návleky a třeba mikču, tak si myslím, že to bude dostačující. Já ji mám právě taky na to, aby až bude moc teplo na tu bundu.

Jo a koupila jsem si ledvinu Coleman, objem 7l, takže máme kam dát serepetičky, i když bude Mates na zádech. A je fakt šikovná, už aby ten sníh/led slezl, abychom mohli chodit na procházky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
25.1.10 09:57
Baba píše:
Katy, kdyz Te tu vidim, jdu balit, muzes si vybrat barvu Fuzzi M. Svetle/tmave modra, zluta, oranzova, cervena, bila. (modre kopretiny nedam, zitra jedu k nasim, tak musim zafrajerit :twisted: )

Babo mě je to šumák, na barvě mi nezáleži. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
25.1.10 09:58
halucinka píše:
Tak mi odepsali z té Anglie. 5 plínek - 6 liber.

A to je teda hodně nebo málo? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
25.1.10 10:01

cccccccc, tak vezmu prvni co mi prijde do ruky, ale jestli nepujde Elisce k pleti, tak si nestezuj :cert:

A jak tu resite pocet deti… ja nechtela svoje ani jedno, chtela sem do pestounsky pece vetsi ditko, ale partner mel touhu mnozit svoje geny.Ted sem samozrejme rada, deti bych chtela tri, ne nutne vsechny svoje, uvidime.
Psi mame dva a musi mi to stacit, kdybych pritahla dalsiho, tak prarodice klepne pepka. Ale az nekdy budeme mit barak (haha), tak mam povoleno mit psu pet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
25.1.10 10:05

Tak nevím, jestli je to hodně nebo málo, ale i tak se to vyplatí, na jednu plínu něco přes 30 Kč. Ještě tam mrknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
25.1.10 10:07

Babo mě je to fakt jedno, chci hlavně vyzkoušet.

Halu a jaká by teda byla cena při větším počtu? Kdyby se to furt vyplatilo, tak bych šla do toho s tebou, bydlíme od sebe kousek, tak by to šlo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
25.1.10 10:09

Halu, a to jsou ty onesize, 30ks? Udělej rekapitulaci sím, kdyby to nevyšlo z té Ameriky, že bychom přeci jen šli do těchto…Kolik, za kolik a tak. Jsem ichťa a nechce se mi to hledat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
25.1.10 10:11

Katy, já vyberu, co budu chtít a napíšu jim. Paní psala, že to jí mám napsat email a ona mi určí přesné poštovné. Tak kdyžtak pisni a já vznesu dotaz dohromady.
Holky, stačí mi ty Mka, ne? Vzala bych tam i nějakou perfect size, když už. Miky má něco přes 8 kg a přibírá docela pomalu, bude spíše drobek po nás. Vypadá to, že těch 13 kg by mohl mít tak ve dvou letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
25.1.10 10:12

To je ten odkaz, co tu někdo včera hodil.
http://www.stratfordnappies.co.uk/…uzzibunz.htm
Ale nemají tam moc výběr a ty asi Čiči budeš chtít L, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
25.1.10 10:19

Holky, nevadilo by kdybych k Vam obcas zasla na kus reci? Ja jak nejsem v Cechach, tak mam pocit, ze mi slovni zasoba rapidne zkomira, no jo, halt zvatlat celej den na kojence nebo na psa nemuze zustat bez nasledku, ze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure