Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
suvik tak já teda nevím, asi by to mělo stačit hodit pod utěrku.
No a vzhledem k tomu, že ELiška dnes dostala od tety 1tis., tak já bych si tak 4 taky vzala. ![]()
Suvi, ja nechavam vsechno, co upecu, v troube a prikrivam uterkou. Pokud je v troube neco jineho, nechavam zavrene v mikrovlnce. Pokud mas chlebnik dostatecne tesnici, klidne muzes nechat tam. Ale jestli to vyschne, to jsem nezkoumala, ja jsem takova, ze sezeru vsechno, i kdyz treba ma manzel pocit, ze to nechutna uplne nejlip, jak by mohlo.
Takze, pliny bud objednat primo u nich, tam to vychazi +2,5 dolace na plinu, v prepoctu cca plina za 300. Takze uspora cca 70,– na pline, no nevim, jestli to stoji za to.
Ted jsem laborovala s kalkulackou na shipito.cz, jenze pak mi doslo, ze musim zaplatit jeste jim, takze to tak vyhodne neni.
Na to fuzzibunz store jim to pocita postovne vzdy po cca 4 plinach, napr za 8 plin je postovne 20 dolacu, za 9 plin uz myslim 27, tak by se to muselo objednat tak, abychom to postovny vyuzili co nejlepe.
Jako me se to i docela oplati, pri osmi kusech s usetrenych 70 je razem pres 500, ale vy, co chcete treba 3ks, tak to nevim, jak se vyplati…
Uz mi z toho jdou oci sejdrem, jdu spat ![]()
Pro snažší rozhodování přidávám tabulku, jak by to vyšlo při různém počtu ks.
Cici, no jo, nekdo pocita ovce, jiny zas faldy. To sem rada, ze se Koblih libi, Suvikuv Mates uz nam totiz dal kosem. Coz je na jednu stranu skoda, je to krasavec, celej Glum. Suvi, hezkej je po Tobe?
Uz sem z tech plen tak zblba, ze ani nevim, jestli bych nejakou vzala. Ale me za par dni otrne, tak asi jo.
No Achdarku, ty brdo, cucim na drat. sis s tim dala praci.
Hele rozhodnete se, zda vam to stoji za to, kdo chcete jen par. Ja mysim, ze se to vyplati tak od 4ks plin, je to jakobyste koupili 3 tady v Cechach a ctvrtou dostali gratis
Babo, Mates rikal, ze zkratka poradna zenska se pozna. A jestli nejake chces.. Jasne ze chces, pokud teda chces, aby mela kobliha prdku v kopretinach az do konce latkovaciho obdobi. Si predstav, az budes prebalovat nekde na hristi, to budete naprosty celebrity (na to se v lete tesim ja
)
Doprodávám výbavu látkových plen, máte zájem ? 1 kalhotky itibiti spap in one růžové vel. L - (cca od půl roku vydrží než přejdete na nočník), + dvě vkádací pleny do kalhotek bitti d´lish, + 2 extra vlozky bitti dĺish. Za tento balíček cena 450kč, cena i s poštovným ![]()
čičinka píše:
No Achdarku, ty brdo, cucim na drat. sis s tim dala praci.
To víš, ještě jsem se neodhodlala uspávat Apolenku jinka než v náručí a zrovna včera jí to usnutí trvalo nějak dlouho ![]()
Jinak počkejme do konce týdne. Kamarádka se ozve, co a jak. Zjistím, kolik by jich mohla přivézt a nějak bychom se o to mohly podělit.
Holky, já bych nejradši ty Fuzzi One size, když už do toho investuju, tak aby se to vyplatilo i na druhé mrně. Přemýšlím o těch z Anglie, vyjdou 319 jedna, ale co s takovým množstvím. Myslíte, že by se pak daly prodat na MMB třeba?
Halu, jako asi by se to prodalo, ani bys na tom nemusela tratit, spíš naopak, ale já bych se fakt bála, že mi to zůstane ležet.
Jinak bych objednala všechny ty fuzzi ve výprodeji a začala obchůdek s látkovkama ![]()
Už mě i napadlo prodávat látkovky a zároveň poskytovat plenkový servis, ale to je asi utopie, plus bych musela mít řidičák, abych to mohla svážet a rozvážet.
O obchůdku s látkovkama, šátkama a EKo drogerií a kosmetikou už jsem taky přemýšlela, že by mě to neuvěřitelně bavilo, ale nevím, nevím, asi bych se neuchytila, konkurence je hrozně veliká ![]()
To jo, musí být těžké teďka začínat. Tak nic, asi do toho nejdu. ![]()
Halucinko no cena je fakt pěkná, za one size, já bych vzala tak 4 ks, ale víc asi fakt ne, už tak mám plenek hafo. ![]()
Jo holky a po dnešní noci v bamboo extra budu asi hambáče prodávat a nakupovat bamboo extra, hlavně se mi na nich líbí to, že Eliška se v nich ráno neprosere až na vlňáky jako v hambáči. Ona mi teď pravidelně začala kadit hned ráno, ani nevím že je vzhůru a když příjdu tak už je pozdě, už je hovno i na vlňáčcích. ![]()
Holky prosím vás, opět a zase jdu otravovat s ochrannou kapsou, jaké máte?
Já byla v Bavlnce a chtěla bych tu deluxe, ale ona se teď dělá jen v černé barvě a mě ta barva moc nesedí, ale zase si říká, že je asi s těch kapes nejlepší, má tu membránu, tak že jí asi fakt neprofoukne. ![]()