Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
22.1.10 19:47
suvik píše:

Babo klidně je půjč Katy, já je koupím na blind, kdyby něco, tak pak něco…

Ok, ale klidne muzem udelat kolecko :mrgreen: Muzes je pak zas poslat dal Katy.

Jestli neni Mates superobeza, tak bych asi vzala ta emka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
22.1.10 19:50

Hmm, to by nás muselo být více aby se to oplatilo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
22.1.10 19:57

Tak mě matete. To si je asi radši teda vyzkúšam a pak pošlu Katy. Čiči ty máš to L-ko jen jedno že, to asi nemůžeš postrádat viď? Poslyš, já mám třeba na Matesa Farmers tepláky velikost 68 stále, ty jsi kdysi psala už dávno, že máte 86, jestli se nepletu. No jemu teda je 68 furt dobrá, tak jako není ten tvůj hoch někde nějak jinak nakynutý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
22.1.10 20:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
22.1.10 20:05

Suvi, já ti jí klidně půjčím :-D Fakt nestojí moje plenková výbavička na jedné kapsovce přeci. Angu ji taky měla půjčenou, ale ani nevyzkoušeli.
Teď ji teda má na sobě, ale v pondělí ti ji můžu poslat, stejně pojedem na poštu se zbožím.
(jsem poštovní královna, už doma lepím i takové ty průhledné obálky na dobírkové složenky a ty oranžové nálepky „dobírka“. :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
22.1.10 20:11

Tak jo, to by bylo super! :hug: Napište mi i co je vaše oblíbená pochutina (Hoegaardena ale posílat nebudu, stačí jak jsem vezla kámošce letadlem Plzeň ve skle, nevím proč jsem nekoupila plechovky a krom dvou jsem všechny samo rozbila, teda v letadle se rozbily a vylily se lidem do kufrů apod. oooo jak jsem se styděla…a to jsem ani ještě nekojila…jedině, jestli ho dělají v plechovce…já to ale nějak nemám ráda, přijde mi to jak víno v krabici).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
22.1.10 20:14

Holky prosím vás nemáte někdo Bamboo extra?
Má dnes jedna přišla s těmí HHS co jsem objednávala, ty HHS byla á 30kč a ta Bamboo extra za 50kč, no a teda krom flíčku na ní nic špatného nevidím. 8-o
jestli někdo máte jak jste s ní spokojené? Hodí se na noc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
22.1.10 20:20

Tak konečně se mohu zaopjit do diskuse, asopoň něčemu rozumím :roll:

Katy, Bamboo Extra je naše noční plenka, nasaje fakt hodně, u nás je rozhodně lepší než Bamboozles nebo Baby Lucy, my jsme spokojeni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
22.1.10 20:22

cappy a co do ní přidávaš za vkládačku? Teda jestli nějakou přidáváš. Já mám na noc dva hambáček, ale dvě plenky na noc jsou fakt málo, když většino peru pleny co tři dny. Jinak Baby lucy Bambusovou jsem na noc už taky zkusila s vkládačkou Perfold a taky dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
22.1.10 20:25

Teda Suvi nechci se vnucovat, ale nebudes mit lepsi, kdyz budes mit na zkousku emka, elka i onesize? Me je to fuk, stejne to budu v pondeli posilat, tak jako tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
22.1.10 20:32

Katy, já doma vkládačky nevedu :oops:
Mám tam jen tu, co byla k pleně + teda ještě jeden čč poskládaný na 1/12 - na to samozřejmě vlňáky, mám jedny speciálně na noc a ty udrží snad vše :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
22.1.10 20:39

Suvi, se budeš muset rozhodnout :lol: Zas když bude L velká, tak je jasný, že potřebujete M.

Katy, bamboo extra mám jako záložní noční plenu, třeba včera jsem Matýska přebalila na noc, a když jsem ho nesla do postýlky, tak čuchám a on se stihnul vykadit, tak měl BE. Já pod tu vkládačku, co je přímov ní dávám dvě tlustý krátký nudle od BI, savost mi přijde stejně dobrá jako u hambáče, jen není doporučeno ji dávat do sušičky, proto jsem dokoupila hambáče a ne BE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
22.1.10 20:57

No počkat, ty máš Babo všechny? Jestli jo, tak pak Čiči nemusíš posílat, já myslela, že L máš jen ty…ale díky moc, jsi hodná. Babo tak jestli bys je postrádala, když je tak miluješ, tak ti budu vděčná, že ani vděčnější nemožu byt víc :-).

Jo Mates včera spal dopoledne, pak se mrmli, tak jdu tam, že ho ještě stihnu vyčůrat, ale plína už mokrá, tak jsem ji takovým rychlým pohybem vytrhla zopza zadku a…se stihl i vykadit, ale takovou hrudu jsem neviděla, ta mi vypadla na zem, no jsem měla záchvat smíchu a on byl patřičně hrdej, jakože to jsem přeci já, Mates Veliký Kadivý :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
22.1.10 21:00

Bude nam cti poskytnout Matesu Velkemu Kadivemu material k posrani :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
22.1.10 21:11

Ó děkuji, vrátí se ti to na dětech :wink: :kytka: