Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
A Čiči na kolik by tam vyšla jedna Fuzzi i s poštovným? Nějaké ty jednovelikostní bych pořídila, budem to mít i pro druhé.
Holky ještě s nákupama počkejte, až je vyzkoušíme já a Katy můžem se domluvit, třeba by se nám něco fakt oplatilo vzít zvenku ve větším množství.
Kobliha teda krásně nakynutá, ty květinkový jsou nádherný, kopretinky samo taky, ale ty druhý jsou fakt úžasný… ![]()
Jsem zvědavá až vyzkoušíme, možná čekám až moc, to není dobrý ![]()
Halu, jednovelikostni tam ted pridali, ale je jen jedna, jinak maji hodne ty velikostni, tz jsou prave vyhodne, protoze stoji 14dolacu, ruzove jsou dokonce za 12. S tim jejich postovnym to vychazi na cca 300,– za plenu. Tak nevim. (ja mam teda od Achdarka slibeno, ze bych je mohla poslat jeji kamaradce a ta by je privezla sem do Cech, ale zase nemuzu po ni chtit, aby nam privezla kdovikolik plen. Kdyby nas bylo opravdu hodne, tak bych do toho sla s postovnym. )
Ted jsem zkousela hledat i v nemecku, jestli to nekde nemaji a za to, co se prodava v USA, tak prodavaji v Nemecku, ale v eurech
A ve Finsku je maji jeste drazsi v eurech, no cucim, skoda, ze je ta Amerika za tou velkou louzi ![]()
A Kobliha je krasavice, Mates na ni dlouze na fotkach koukal, asi pocital faldy. Taky byl takto krasne faldikatej, ale posledni dobou je nejakej zizalak. Babo, az se ti ta divcina zacne hybat, to najednou budes mit pocit, ze mas vychrtly dite a pritom bude mit standardni rozmery
Jestli bude teda nějaká hromadná objednávka, můžete se mnou počítat
![]()
Jo jo, Mates mi připomíná sám sebe, když zhubnul v porodnici, to byl fakt chrt nad chrta. Hodím jednu vydařenou fotku, je tam děsně krásnej (a žlutej). POsledně se rozčiloval při oblíkání, tak jsem si na to vzpomněla, byl si podobný jako vejce vejci (jako jak teď zhubnul tím lezením).
Třeba se nám nakonec oplatí vzít 30 Ks z UK, co vy víte
.
Tak já ještě počkám, mám teď objednanou jednu z druhé ruky, tak uvidím. No a pak se třeba domluvíme.
Když mně to nevyjde s tou kamarádkou, tak se taky přidám k hromadné objednávce ![]()
Mně tak štve, že jsem se pro látkování rozhodla tak pozdě. Zrovna teď na Vánoce se kamarádi vrátili z Anglie zpět do Čech. A já blbec si od nich objednala pro Poli šatičky z Nextu:-( A od kamaráda z USA bundy z Gapu. To jsem raději měla chtít nějakou plenu ![]()
čiči taky jsem hledala v Německu nebo v Rakousku. Je to tam fakt docela drahý.
Co se týče oblíbenosti plen. Vzhledem k tomu, že látkuji krátce. TAk se mi zatím líbí úplně všechny. ![]()
Suvi, rozkosne ![]()
Na jednotlive jsem ted koukala na britskem ebay a teda zadna slava. Nejlevnejsi byla za 8 liber (tj krat 30), bez vkladacek a plus jeste postovne, a byla jen bila a velikost jen L a XL. Se z tech fuzzi zcvoknu
Nejvyhodnejsi by bylo nakoupit vsechno, co maji v tom Americkem vyprodeji a jedna prepravni spolecnost prepravuje v takovych tech velkych kontejnerech, tk treba 20kg plinek a pak to tady rozprodat. Kdyby byly fuzzi znamejsi, tak do toho jdu, ale takto bychom asi chodili v kopretinkach i my s manzelem a mozna taky pseci.
čičinka píše:
Suvi, rozkosneNa jednotlive jsem ted koukala na britskem ebay a teda zadna slava. Nejlevnejsi byla za 8 liber (tj krat 30), bez vkladacek a plus jeste postovne, a byla jen bila a velikost jen L a XL. Se z tech fuzzi zcvoknu
Nejvyhodnejsi by bylo nakoupit vsechno, co maji v tom Americkem vyprodeji a jedna prepravni spolecnost prepravuje v takovych tech velkych kontejnerech, tk treba 20kg plinek a pak to tady rozprodat. Kdyby byly fuzzi znamejsi, tak do toho jdu, ale takto bychom asi chodili v kopretinkach i my s manzelem a mozna taky pseci.
Tak je potřeba udělat pořádnou reklamu ![]()
Tak udělejme seznam, kdo toho kolik bude chtít a podle toho se uvidí. Já teda zatím nevím, nejdřív otestuju.
A kolik by jich teda bylo?
Ja tak 8ks, tak napiste i vy, co nejste jeste rozhodnuti, protoze az vyzkousite, tak rozhodnuty budete ![]()
Tak já jsem skromná, mě by stačily 3-4. Asi…ještě jsem zajíce neviděla.
Holky poraďte mimo pleny, upekla jsem muffiny na oslavu a potřebuju, aby byly zítra dobrý, nechci je tedy zakrývat žádným sáčkem, aby neoslizly, ale zas nechci aby vyschly. Myslíte, že když je dám na talíř pod utěrku a pak do chlebníku, že to bude OK?