Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
24.1.10 21:57

Hmm, tak já už fakt teda nevím jakou tu kapsu koupit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
24.1.10 22:02

V zimní kapde teď nosím denně, Maty bývá nádherně teplý.
Chodíme ven i ve velkých mrazech, i když venku fučí a Maty je vždy tak kásně teplý, že mu kolikrát až závidím :lol:

Ono je to asi jedno, jestli ta Deluxe nebo Zimní, já brala zimní, protože mi ji v obchodě doporučili a navíc tu deluxku neměli ani skladem.

Já pořád váhám s těma plínkama, zatím jsem vzala na zkoušku 2 zavazovačky od BI.
Projíždím kapsovky a nevím, nevím, já bych brala vše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
24.1.10 22:02
Katy2 píše:
Hmm, tak já už fakt teda nevím jakou tu kapsu koupit. :roll:

A v plinach mas jasno? :mrgreen:
Ja uz to asi vzdavam, jen jestli bude nejaka hromadna objednavka kopretin, tak se pridam. A to bude posledni zachvev moji latkove manie. Pevne doufam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
24.1.10 22:04

PajaD, manžel nechce další dítko? To chce čas, věřím, že casem si dá říct.
Já bych chtěkla do 30 let stihnout ještě další dvě děti a na stará kolena možná další, takže bych klidně brala i 4 děti :oops:
Kdo to ale bude živit, to netuším :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
24.1.10 22:05

Babo, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Cappy - ja bych taky brala vsechno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
24.1.10 22:10
Achdarek píše:Cappy - ja bych taky brala vsechno :-)

To bysme si mely nekam vyvesit jako nase motto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
24.1.10 22:11
Cappy píše:
Já bych chtěkla do 30 let stihnout ještě další dvě děti a na stará kolena možná další, takže bych klidně brala i 4 děti :oops:
Kdo to ale bude živit, to netuším :think:

U nás je to tak, že já chci 3 a manžel 4. :-) Důvodem je ,aby si mohl sestavit svůj vlastní herní tým a koučovat ho:-) Já si teď nákup plenek zdůvodňuji tím, že je využiji i u třetího dítka. Ale jak to budu zdůvodňovat u třetího???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
24.1.10 22:16
Cappy píše:
Kdo to ale bude živit, to netuším :think:

Cappy, u nás je asi problém v tom, že obou nám už je přes 30 (mně 32 a manželovi 36). Hold jsme začali pozdě.
Zajímavé je, že oba jsme ze tří dětí a každý máme jiný názor. Já bych ty tři brala hned a manželovi stačí jedno :roll: .

Baba píše:
Achdarek píše:Cappy - ja bych taky brala vsechno :-)
To bysme si mely nekam vyvesit jako nase motto.

Souhlas :lol: :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
24.1.10 22:18
Achdarek píše:U nás je to tak, že já chci 3 a manžel 4. :-) Důvodem je ,aby si mohl sestavit svůj vlastní herní tým a koučovat ho:-) Já si teď nákup plenek zdůvodňuji tím, že je využiji i u třetího dítka. Ale jak to budu zdůvodňovat u třetího???

Že manžel chce čtvrté :lol: :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
24.1.10 22:22

PájaD, nikdy není pozdě, co já bych za to dala, kdyby mi bylo o pár let víc.
My jsme začali hrozně brzy a mě neuvěřitelně mrzí, že další dítě si budeme moc pořídit až tak za 5 let :-(
Maty bude mít od ostatních sourozenců moc velký věkový rozestup :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
24.1.10 22:30
PájaD píše:

Cappy, u nás je asi problém v tom, že obou nám už je přes 30 (mně 32 a manželovi 36). Hold jsme začali pozdě.

No, nám s manželem letos bude 35 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
24.1.10 22:32

Cappy, Maty bude mít prostě tu pozici „velkého bráchy“. Manžel jím právě je a musím říci, že mezi sebou mají všichni tři bráchové skvělý vztah teď a podle toho, co slýchám za historky, tak měli i jako malí kluci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
24.1.10 22:38
Achdarek píše:
No, nám s manželem letos bude 35 :-)

Musím prostě toho manžu ukecat :wink: a stále mu lichotit, jak je mladý, úžasný, … a vůbec není starý na další dítko. Ale to bude boj :lol: . Ne, že bych se k tomu lichocení musela přemlouvat :mrgreen: :lol: , jenže zlomit to jeho přesvědčení :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
24.1.10 22:51

Koukám, že se řeší počet dětí :-D No já jsem na Matýska kupovala jak divá, vždy jsem si to zdůvodnila, že pro další, chci tak 3, možná i 4. Manžel se moc nevyjadřuje, prý jak si to zařídím, tak to budu mít :mrgreen: I když myslím, že druhé bude klíčové, doufám, že se nezalekne, už to nebude taková flkačka jako jen s jedním :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
25.1.10 08:45
Baba píše:
Katy2 píše:
Hmm, tak já už fakt teda nevím jakou tu kapsu koupit. :roll:
A v plinach mas jasno? :mrgreen:
Ja uz to asi vzdavam, jen jestli bude nejaka hromadna objednavka kopretin, tak se pridam. A to bude posledni zachvev moji latkove manie. Pevne doufam.

Co já vím? Já asi nemám jasno v ničem.
Tak že opět a zase kapsa........ještě chci teda uvést, že my v zimě teda nenosíme, já chci kapsu hlavně na jaro podzim, kdy budeme chodit více ven. A to tak že starší dcera na trojkolce loped a jelikož jí musím držet za vodící tyč, tak nejde vzít kočárek, tak proto manduca a kapsa. Teď když jdeme ven, tak spíš jen na zahradu a to ELi je v kočárku.
Tak teda nevím zda fakt tu zimní. :nevim:
Já si fakt debil, neumím se sama rozhodnout. :cert: :cert: :cert:

Jo a co se týče počtu dítek, tak my už jsem fakt skončili.
Už u Týnky manža říkal, že druhé nechce a to ještě nevěděl jak bude Týna nemocná.
No ale víte jak, Týna je z IVF, tak že jsem bláhově chlapovi tvrdila, že se stejně nemůže nic stát a on tomu věřil, no možná moc nevěřil, ale v dané chvíli to asi nějak neřešil, navíc při mých cyklech jednou za čtvrt roku a ještě k tomu nepravidelně, byla fakt náhoda se trefit. Jo a to si chlap prý pokaždé dával bacha, ale prý za to můžu já bo jsem mu tvrdila, že se stejně nemůže nic stát. :lol:
Ale samozřejmě je rád, že Elišku máme......on měl spíš strach jít do druhého dítěte, prostě se bál aby i druhé nebylo nemocné. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure