Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
V zimní kapde teď nosím denně, Maty bývá nádherně teplý.
Chodíme ven i ve velkých mrazech, i když venku fučí a Maty je vždy tak kásně teplý, že mu kolikrát až závidím ![]()
Ono je to asi jedno, jestli ta Deluxe nebo Zimní, já brala zimní, protože mi ji v obchodě doporučili a navíc tu deluxku neměli ani skladem.
Já pořád váhám s těma plínkama, zatím jsem vzala na zkoušku 2 zavazovačky od BI.
Projíždím kapsovky a nevím, nevím, já bych brala vše ![]()
Katy2 píše:
Hmm, tak já už fakt teda nevím jakou tu kapsu koupit.
A v plinach mas jasno? ![]()
Ja uz to asi vzdavam, jen jestli bude nejaka hromadna objednavka kopretin, tak se pridam. A to bude posledni zachvev moji latkove manie. Pevne doufam.
PajaD, manžel nechce další dítko? To chce čas, věřím, že casem si dá říct.
Já bych chtěkla do 30 let stihnout ještě další dvě děti a na stará kolena možná další, takže bych klidně brala i 4 děti ![]()
Kdo to ale bude živit, to netuším ![]()
Achdarek píše:Cappy - ja bych taky brala vsechno
To bysme si mely nekam vyvesit jako nase motto.
Cappy píše:
Já bych chtěkla do 30 let stihnout ještě další dvě děti a na stará kolena možná další, takže bych klidně brala i 4 děti
Kdo to ale bude živit, to netuším
U nás je to tak, že já chci 3 a manžel 4.
Důvodem je ,aby si mohl sestavit svůj vlastní herní tým a koučovat ho:-) Já si teď nákup plenek zdůvodňuji tím, že je využiji i u třetího dítka. Ale jak to budu zdůvodňovat u třetího???
Cappy píše:
Já bych chtěkla do 30 let stihnout ještě další dvě děti a na stará kolena možná další, takže bych klidně brala i 4 děti
Kdo to ale bude živit, to netuším
Cappy, u nás je asi problém v tom, že obou nám už je přes 30 (mně 32 a manželovi 36). Hold jsme začali pozdě.
Zajímavé je, že oba jsme ze tří dětí a každý máme jiný názor. Já bych ty tři brala hned a manželovi stačí jedno
.
Baba píše:Achdarek píše:Cappy - ja bych taky brala vsechnoTo bysme si mely nekam vyvesit jako nase motto.
Souhlas
.
Achdarek píše:U nás je to tak, že já chci 3 a manžel 4.Důvodem je ,aby si mohl sestavit svůj vlastní herní tým a koučovat ho:-) Já si teď nákup plenek zdůvodňuji tím, že je využiji i u třetího dítka. Ale jak to budu zdůvodňovat u třetího???
Že manžel chce čtvrté
.
PájaD, nikdy není pozdě, co já bych za to dala, kdyby mi bylo o pár let víc.
My jsme začali hrozně brzy a mě neuvěřitelně mrzí, že další dítě si budeme moc pořídit až tak za 5 let ![]()
Maty bude mít od ostatních sourozenců moc velký věkový rozestup ![]()
PájaD píše:Cappy, u nás je asi problém v tom, že obou nám už je přes 30 (mně 32 a manželovi 36). Hold jsme začali pozdě.
No, nám s manželem letos bude 35
Cappy, Maty bude mít prostě tu pozici „velkého bráchy“. Manžel jím právě je a musím říci, že mezi sebou mají všichni tři bráchové skvělý vztah teď a podle toho, co slýchám za historky, tak měli i jako malí kluci.
Achdarek píše:
No, nám s manželem letos bude 35
Musím prostě toho manžu ukecat
a stále mu lichotit, jak je mladý, úžasný, … a vůbec není starý na další dítko. Ale to bude boj
. Ne, že bych se k tomu lichocení musela přemlouvat
, jenže zlomit to jeho přesvědčení
.
Koukám, že se řeší počet dětí
No já jsem na Matýska kupovala jak divá, vždy jsem si to zdůvodnila, že pro další, chci tak 3, možná i 4. Manžel se moc nevyjadřuje, prý jak si to zařídím, tak to budu mít
I když myslím, že druhé bude klíčové, doufám, že se nezalekne, už to nebude taková flkačka jako jen s jedním ![]()
Baba píše:Katy2 píše:A v plinach mas jasno?
Hmm, tak já už fakt teda nevím jakou tu kapsu koupit.
Ja uz to asi vzdavam, jen jestli bude nejaka hromadna objednavka kopretin, tak se pridam. A to bude posledni zachvev moji latkove manie. Pevne doufam.
Co já vím? Já asi nemám jasno v ničem.
Tak že opět a zase kapsa........ještě chci teda uvést, že my v zimě teda nenosíme, já chci kapsu hlavně na jaro podzim, kdy budeme chodit více ven. A to tak že starší dcera na trojkolce loped a jelikož jí musím držet za vodící tyč, tak nejde vzít kočárek, tak proto manduca a kapsa. Teď když jdeme ven, tak spíš jen na zahradu a to ELi je v kočárku.
Tak teda nevím zda fakt tu zimní. ![]()
Já si fakt debil, neumím se sama rozhodnout.
![]()
Jo a co se týče počtu dítek, tak my už jsem fakt skončili.
Už u Týnky manža říkal, že druhé nechce a to ještě nevěděl jak bude Týna nemocná.
No ale víte jak, Týna je z IVF, tak že jsem bláhově chlapovi tvrdila, že se stejně nemůže nic stát a on tomu věřil, no možná moc nevěřil, ale v dané chvíli to asi nějak neřešil, navíc při mých cyklech jednou za čtvrt roku a ještě k tomu nepravidelně, byla fakt náhoda se trefit. Jo a to si chlap prý pokaždé dával bacha, ale prý za to můžu já bo jsem mu tvrdila, že se stejně nemůže nic stát. ![]()
Ale samozřejmě je rád, že Elišku máme......on měl spíš strach jít do druhého dítěte, prostě se bál aby i druhé nebylo nemocné. ![]()