Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
25.1.10 10:20

NeNa jasně že tu můžeš chodit, tady otevřený vstup všem. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
25.1.10 10:21

A Neno, ty žiješ v Anglii? To bys mi mohla poradit: Je to poštovné 6 liber OK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
25.1.10 10:27

No kdyby to bylo z UK, tak kdo by co chtěl? Já bych si teda musela být jistá, že mu budou ty M.ka, to zjistím až vyzkúšame od Baby (a Matějovi to k pleti půjde???!).

Jestli se pak vyplatí vzít třeba (plácnu) 15-20 plen odtamtud naráz sem na jedno místo a pak si přeposlat po ČR nebo ani ne, pak bysme si to asi každej objednali sám ne?

Když by mu M-byly, tak budu brát čtvery a pak asi dvoje Onesize, sice fialový, ale tak teda bych to nějak přežila no. Ta cena je furt docela dobrá.

A USA by se to teda dopravovalo sem jak? ZAslechlajsem něco o nějaké kamarádce, ale už si to nepamatuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
25.1.10 10:33

Předpokládám, že kamarádka jich ale nebude chtít tahat 30, že? :mrgreen:
Taky váhám nad těma levandulovýma :think: - holky kdo je má nebo viděl v reálu, vypadají moc sladce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
25.1.10 10:36

suvi - tys tu nebyla a matesovi bude sluset vsechno, ale jestli chces, tak si vyber, na postu jdu az odpoledne, se smradochem to nezvladnu, musim pockat na drahou polovicku. tak snad ho nejaka sestricka nezdrzi :mrgreen:
jinak ja bych teda asi vzala 4 onesize, ale jenom kdyby se objednavalo hromadne, individualne na to dlabu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
25.1.10 10:36
halucinka píše:
Předpokládám, že kamarádka jich ale nebude chtít tahat 30, že? :mrgreen:
Taky váhám nad těma levandulovýma :think: - holky kdo je má nebo viděl v reálu, vypadají moc sladce?

levandulove kopretinky? neprijdou mi sladky, chce je vyfotit na ditku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
25.1.10 10:38

Myslim, ze 6£ postovneho do Cech je tak akorat. Ja tam na zaklade Babiny propagace v patek jedny Fuzzi s kopretinama objednala, jeste nedorazily, ale cekam je kazdou chvili, anglicka posta je pomerne briskni. Oni maji na tech strankach jeste dovetek, ze ty Perfect fit nemaj na sklade ve vsech velikostech a barvach, ale maj moznost je kdesi sehnat, prej se staci mailem optat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
25.1.10 10:39

Babo vyfoť.........a taky myslím že levandulové jsou ok i pro kluka.

Tak já teda nevím, koukám že by se toho vzalo více, Halu doporučuji zjisti, kolik by stálo poštovné při 20ti plenkách, bo jak to tak vidím, tak 20 by se určitě nazbíralo.
Já 5, ty 5, Baba 4, to už je 14. A kdo další?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
25.1.10 10:40

Aha, to jsem si nevšimla, tak já to ještě zkusím. Chci ale hlavně ty onesize a ty jsou jen levandulové. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
25.1.10 11:06

Ma v tom trochu prdel, mam je vyprany a nachystany k poslani, narvala sem ji je na jinou Fuzzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
25.1.10 11:11

NO mě se ty levandulové líbí, tak že bych je určitě brala, jen teda teď nevím zda 3 one size a 2 ty M a nebo naopak. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
25.1.10 11:11

No jsou krásné, ale nevím… Suvi, bereš teda taky na Matesa? Já jen ať Miky není sám jako metrosexuál. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
25.1.10 11:12

Jinak jsem tam napsala o to poštovné a taky jestli by měly ty jiné barvy a Lka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
25.1.10 11:14

Halu, mě ty levandulové fakt příjdou OK.
Jako třeba já mám na Elišku světle zelené a světle modré The pop in a vůůbec mi to nepříjde divné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
25.1.10 11:21

Katy, však já taky nosím modrou a nepřijde mi to divné. Ale na chlapech růžová - nehledě na současnou módu, to fakt nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure