Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1994
25.1.10 13:52

Taky mám čtverce nejradši, i když do nich kadí. Používám Imse 100g a dávám je trochu víc naširoko, takže mi je málokdy zkadí. Ale je taky pravda, že už má hovňouse trochu víc dospělácký :mrgreen:

To objednávání nových kousků vám závidím, musím říct, že mě fakt mrzí, že už to máme tak nějak za sebou :cry: Jasně, že mě to taky někdy štvalo, hlavně když byl furt posranej, ale jinak to bylo prostě super, nechápu jak Anička mohla vyrůstat na hnuskách…

A co mě mrzí úplně úplně nejvíc je, že už nikdy nebudu v létě věšet plínečky na vzduch a nebudu je pak nádherně bělonký a voňavoučký skládat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
25.1.10 14:04

Hildo, schovej vybavicku pro vnoucatka, ja Matese balim do ctvercu, ve kterych jsem mela prdku i ja :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
25.1.10 14:12
čičinka píše:
Hildo, schovej vybavicku pro vnoucatka, ja Matese balim do ctvercu, ve kterych jsem mela prdku i ja :wink:

Pod to se hlásím taky :wink: , máme čtverce po mně a mých dvou sourozencích a po manžovi a jeho bratrech + něco se přece jen ještě muselo přikoupit :lol: .
A jak, Hildo, píšeš, ta vůně čerstvě vypraných čtverců sušících se venku je prostě „BOŽSKÁ“. Možná i proto jsem chtěla látkovat, protože jsem si tu vůni pamatovala ještě z dětství, kdy mamča sušila pleny na sluníčku :-D (no, svoje sušící se pleny si teda opravdu nepamatuji, ale po ségře a ještě více po bráchovi, jo :wink: ) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
25.1.10 15:03

Já se taky těším, až budu v létě sušit pleny na zahradě. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
25.1.10 15:07

No já budu v létě sušit na balkoně, teď suší sušička. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
25.1.10 17:30

Tak mi psala paní, že 20 plínek by stálo 24 liber poštovného. Takže se moc nevyplatí brát velký balik a pak si to přeposílat. Akorát s Katy se můžem domluvit a pak si předat. Jiná čísla a velikosti by sehnali, ale za plnou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
25.1.10 18:43

Skoda.
Me se o tech kopretinach furt zda. Des.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
25.1.10 18:58

a co tohle? ale prelitla sem to jen tak letem svetem, ale vypada to dobre
 http://www.babyecomart.com/…ategory.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
25.1.10 20:06

Jenomže to je zase z USA, ne? A tam je právě drahé poštovné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
25.1.10 20:39

No, kdyby se jich objednalo vic, tak by vysla jedna na necele tri stovky i s postovnym. Teda pokud jsem to pocitala dobre, ale snad jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
25.1.10 20:48

Teda Baba, tys mi s tema kopretinama dala…myslim,ze budu muset mit jeste jedny. Asi pustim do sveta BumGenius AIO Organic, kdyby nekdo mel zajem, levne, at mi tu nezaclanej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
25.1.10 20:50

Už se fakt těším, až ty plenky dorazí k nám na prubu! Fialkový se mi začaly zamlouvat, mě se líbí všechny!!! Uáááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
25.1.10 21:15

Ty brdo Suviku, abys fakt nebyla zklamana. :-?
Ve stredu bys je mela mit.

(mela sem hrozny nutkani napsat na balicek mlady pan Kakosak, ale ovladla sem se :twisted: )

NeNo, kopretiny jsou hrozne nakazlivy, vid? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
25.1.10 21:21

No Babo víš jak je to s těma přezdívkama, jak ji jednou někdo použije, už se jí nezbavíme :wink: a být tu na ulici za paní Kakošákovou…no… :mrgreen: :mrgreen: Každopádně bavíš mě :palec: .

No dala jsem na MMB Popolininky, takže stejně něco někde chci koupit, tak uvidíme. Když se nebudou líbit, koupím další Itti, to je jednoduchý. Su ale zvědavá, takže pošťáka budu vyhlížet ve středu celý dopoledne (kdyby věděl co nese :twisted: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
25.1.10 21:27

Babo,to teda jsou! Ja nastesti objevila, ze obecni urad v ramci ochrany zivotniho prostredi proplaci urcitou castku na praci pleny,tak se muzu krapet rozsoupnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure