Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
24.1.10 19:55

Katy, kde prosimte beres ty ohyzdny smajliky? Posli prosim jednoho s vyplazenym jazykem Achdarkovi. Dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
24.1.10 20:05
Baba píše:
Katy, kde prosimte beres ty ohyzdny smajliky? Posli prosim jednoho s vyplazenym jazykem Achdarkovi. Dik

Myslíš tady toho? http://content.sweetim.com/…00020473.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
24.1.10 20:06

O, tak to Babo pardon…Kdyz uz jsem Vam sem nalezla, nemohla by mi, prosim, nektera z majitelek Itti Bitti prozradit, jak dobre to drzi bobany vetsich robat? Kremzskou hortici co produkuje moje trimesicni zvire to zvlada tak tak, nevim jestli ocekavat zklamani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
24.1.10 20:13
Katy2 píše:
Baba píše:
Katy, kde prosimte beres ty ohyzdny smajliky? Posli prosim jednoho s vyplazenym jazykem Achdarkovi. Dik
Myslíš tady toho? http://content.sweetim.com/…00020473.gif

Jojo, to je presne on, diky. Achdarku?
http://content.sweetim.com/…00020473.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
24.1.10 20:18

No jo, když ty Fuzzi tam mají slevněný jen některý, navíc L-ka nemají, pokud by někdo chtěl. Levnější jsou jen Onesize levandulový kopretinky 315,– a pak M-ka červený a modrý kopretinky 270,–. Chjo, zas hlavně pro holky kurnik a já chtěla mít různě barevný (a to je ještě furt nemám vyzkoušený, no je to možný?!).

Ale nutně potřebuju něco kam můžu dávat čtverce!!! Dvoje Itti jsou sakra málo!

Co jste to ještě? Jo Mates je samozřejmě krásný jak kdy po kom, na hezkých fotkách po mě a na ošklivých po tatínkovi. Takže je hlavně po mě, máme spíše hezký :-).

Jdu to ještě prošmejdit, co tam maj za jiný plenky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
24.1.10 20:21

Hovina a Itti? Když jsou to pyramidy tak dobrý, když je to nálož neforemná obrovská (jako dnes) tlačená silou parní turbíny vseďa na jídelní židličce, vyleze až na body, pozor, pozor, dítě šlo hned pod sprchu (to byla ale spíš vyjímka, takže za mě gut).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
24.1.10 20:22
suvik píše:

Ale nutně potřebuju něco kam můžu dávat čtverce!!! Dvoje Itti jsou sakra málo!

Co tohle?
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
24.1.10 20:23

Suvi, já zas ten design moc neřeším. Druhé bude určitě holčička. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
24.1.10 20:28

Katy ještě k té kapse, já mám zimní, oproti Deluxe nemá jen tu nepropustnou vrtvu.
Od té doby, co ji máme, tak je nosím, kočár už je naleštěný, dneska jsem ho celý oprala, příští týden mu uděláme menší servisní kontrolu a půjde do prodeje :mrgreen:
Ani ta zimní neprofoukne a kdyby náhodou pršelo, tak by sis vzala deštník i u té Deluxe, né? ;-)
Já myslím, že zimní stačí :pankac:

BE jsou super, mám je ráda.

Odolávala jsem tomu pokušení dost dlouho, nedá se to už vydržet, je načase koupit si taky nějakou krásnou plínu, jdu do toho :oops: Čč jsou super, ale chtělo by to prostě i nějakou divočinu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
24.1.10 20:29

Suvik dik. Jestli chcete nekdo ty Flip, tak je maj v akci tady www.fill-your-pants.com. Koupite jedny, druhy jsou zadaco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
24.1.10 20:32
NeNa píše:
Suvik dik. Jestli chcete nekdo ty Flip, tak je maj v akci tady www.fill-your-pants.com. Koupite jedny, druhy jsou zadaco.

Nojo, jenze neposilaj tyhle pliny do zahranici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
24.1.10 20:39

Suvik, kdybys mela zajem, ja ti je klidne poslu. Zatim vsecko co jsem od nich koupila dorazilo do dvou dnu, navic do konce ledna maj postovny po UK zadara.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
24.1.10 20:51

NeNa, tak to já bych teda taky měla o nějaké plenky zájem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
24.1.10 20:56

Katy klidne, dej vedet kolik a ceho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
24.1.10 21:24

Katy, stejně jako Cappy máme taky doma zimní kapsu od MaM a spokojenost. Zatím se mi nestalo, že by byl malej prochladlý (nosíme teď více na zádech). Spíš naopak, je jak vařený brambůrek, když ho vyndám :lol: . A to lezeme ven i v -10°C za děsného fičáku, což je u nás stále a asi bychom se tak za celou zimu nedostali ani ven a toho psa někdo vyvenčit musí :wink: :roll: .

Holky, nákupní horečka tu propukla velice výrazně :lol: . Nejhorší je, že se o mne pokouší také čím dál více :lol: . Ale musím se udržet, máme pár plenek už objednaných. A navíc tomu našemu jedináčkovi to bude bohatě stačit (jestli ještě uštrykuji nějaké vlňáčky :wink: ) neb manžílek druhátko nechce :-? :evil: . To jedině, že bych do kaťat začala navlékat manžu :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure