Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Babo, tak můžu si je pak taky půjčit na vyzkoušení, až si je Mates Kadivý označkuje?
Suvi, ![]()
No kdyby někdo chtěl vypůjčit fuzzi L, tak se přihlašte.
Já se právě těším, že s těma kapsovkama půjde mnohem líp bezplenkovka, obzvlášť až bude teplo.
Ty kopretinky jsou fakt mor, je nakonec budem mít všechny ![]()
Čiči no právě. Já než ho vysvlíknu a pak zas navlíknu. Navíc jak se válí po břuchu, tak mi vlňáky stejně provlhávají. Ale dvoje Itti jsou málo. Su zvědavá…
Katy napiš mi adresu, ať vím, kam to přeposlat.
čičinka píše:
Suvi,![]()
No kdyby někdo chtěl vypůjčit fuzzi L, tak se přihlašte.
Já se právě těším, že s těma kapsovkama půjde mnohem líp bezplenkovka, obzvlášť až bude teplo.
Ty kopretinky jsou fakt mor, je nakonec budem mít všechny
Taky se mi moc líbí.
Koukala jsem, že Fuzzi bunz dělají i dámské látkové vložky s kopretinami ![]()
Až to bude aktuální, tak si je asi pořídím.
Tak teď jsem koukala, že v prodejně „dítě v šátku“ si lze plenky půjčit na vyzkoušení (http://www.ditevsatku.cz/…ovna-plenek/)
Tak toho asi využiji ![]()
Achdarku zajíímavé.
Jo holky, máte některá Mommy´s touch kapsová plena?
Teď v OV v Bavlnce je mají s 20% slevou.
Katy2 píše:Jo holky, máte některá Mommy´s touch kapsová plena?
Teď v OV v Bavlnce je mají s 20% slevou.
Mam jen AIO, ty jsou super, o kapsovkach sem nic moc dobreho necetla, ale nezkousela sem je. Jinym kapsovkam nez Fuzzibunz a Bum Genius neverim. Vzdycky protekly.
čus baby,
tak bamboo extra jsem taky kdysi měla a byla mooc dobrá
Opravdu savá. Ale ze všech plínek mám nejradši Bamboozles od Tots, to jsou moji miláčci
Líbí se mi jak jsou štíhlounký (narozdíl od BE, ty mi moc štíhlý nepřišly a navíc jsou docela těžký)
Jo, abych nezapomněla, včera jsem byla trochu po nákupech a v Takku jsem narazila na pletený návleky zn. STULPEN, vypadaly absolutně neškrtivě, měly ty lemy krásně volný a ani se mi nezdálo že by kousaly
Asi mrknu po dodavateli ![]()
Hildo, já jsem včera psala do obchodu U Tuleníka, mají tam návleky Alice a ještě nějaké z merino vlny, na fotkách mi přišli docela dlouhé, ale zase ty Alice mám a jsou kraťounké, tak nevím, jak to fotili. ale nikdo se zatím neozval. Takko, to nevím kde je, ale pohledám a kdyžtak se tam půjdu podívat, Matesovi jsem teď koupila dvoje štramplíky, ale je to moc tenké, chce to ještě nějakou vrstvu, máme plovoučky a tak je to studené.
Hilda píše: čus baby,tak bamboo extra jsem taky kdysi měla a byla mooc dobráOpravdu savá. Ale ze všech plínek mám nejradši Bamboozles od Tots, to jsou moji miláčci
Líbí se mi jak jsou štíhlounký (narozdíl od BE, ty mi moc štíhlý nepřišly a navíc jsou docela těžký)
Hmm, je to zajímavé, jak jedno něco chválí a druhá to úplně "zdrbeů.
U nás je totiž přesně naopak, Bamboozles byla moje nákupní chyba, vel. 2 je nám už malá, nasaje snad nejmíň ze všech klahotkových co doma mám.
Vše, co jsi o ní napsala, si myslím já o BE ![]()
Já už ty recenze na pleny nehrotím, protože co vyhovuje jedné, nemusí vyhovovat druhé ![]()
Jo jo, přesně tak to je. Ono taky záleží, v jakým věku dítěte se to používá. Třeba ty Bamboozle jsem dřív tolik nepoužívala, stejně jako třeba Imse biofroté, leželo mi to ve skříni. Dokud malej ležel v kočáru a doma se jen tak plazil tak mi bylo celkem jedno, jak velkej má v plínce zadek, ale teď, co už chodí na nočník a nosí plínky jen na noc a na to jeho usrávání mi bambusky přijdou geniální, páč neni tak moc vidět, že tu plínu vůbec má ![]()
Tady se dite ponekud zritilo, ovsem o to vic vynikne ta plina ![]()
Konec modni vsuvky
No, to teda pěkně děkuju ![]()
Módní vsuvka má za následek, že už čumákuju taky po nějakých krásných barevných AIO ![]()
Jestli se neudržím a něco vezmu, tak mě máte na svědomí, protože by mě můj asi zabil