Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
22.1.10 21:12

Babo, tak můžu si je pak taky půjčit na vyzkoušení, až si je Mates Kadivý označkuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
22.1.10 21:16

Suvi, :lol:

No kdyby někdo chtěl vypůjčit fuzzi L, tak se přihlašte.

Já se právě těším, že s těma kapsovkama půjde mnohem líp bezplenkovka, obzvlášť až bude teplo.

Ty kopretinky jsou fakt mor, je nakonec budem mít všechny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
22.1.10 21:19

Čiči no právě. Já než ho vysvlíknu a pak zas navlíknu. Navíc jak se válí po břuchu, tak mi vlňáky stejně provlhávají. Ale dvoje Itti jsou málo. Su zvědavá…

Katy napiš mi adresu, ať vím, kam to přeposlat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
22.1.10 21:20
čičinka píše:
Suvi, :lol:

No kdyby někdo chtěl vypůjčit fuzzi L, tak se přihlašte.

Já se právě těším, že s těma kapsovkama půjde mnohem líp bezplenkovka, obzvlášť až bude teplo.

Ty kopretinky jsou fakt mor, je nakonec budem mít všechny :mrgreen:

Taky se mi moc líbí. :-) Koukala jsem, že Fuzzi bunz dělají i dámské látkové vložky s kopretinami :mrgreen:
Až to bude aktuální, tak si je asi pořídím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
22.1.10 22:30

Tak teď jsem koukala, že v prodejně „dítě v šátku“ si lze plenky půjčit na vyzkoušení (http://www.ditevsatku.cz/…ovna-plenek/)

Tak toho asi využiji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
23.1.10 08:01

Achdarku zajíímavé.

Jo holky, máte některá Mommy´s touch kapsová plena?
Teď v OV v Bavlnce je mají s 20% slevou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
23.1.10 09:31
Katy2 píše:Jo holky, máte některá Mommy´s touch kapsová plena?
Teď v OV v Bavlnce je mají s 20% slevou.

Mam jen AIO, ty jsou super, o kapsovkach sem nic moc dobreho necetla, ale nezkousela sem je. Jinym kapsovkam nez Fuzzibunz a Bum Genius neverim. Vzdycky protekly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
23.1.10 12:57

čus baby,

tak bamboo extra jsem taky kdysi měla a byla mooc dobrá :wink: Opravdu savá. Ale ze všech plínek mám nejradši Bamboozles od Tots, to jsou moji miláčci :wink: Líbí se mi jak jsou štíhlounký (narozdíl od BE, ty mi moc štíhlý nepřišly a navíc jsou docela těžký)

Jo, abych nezapomněla, včera jsem byla trochu po nákupech a v Takku jsem narazila na pletený návleky zn. STULPEN, vypadaly absolutně neškrtivě, měly ty lemy krásně volný a ani se mi nezdálo že by kousaly :wink: Asi mrknu po dodavateli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
23.1.10 13:02

Hildo, já jsem včera psala do obchodu U Tuleníka, mají tam návleky Alice a ještě nějaké z merino vlny, na fotkách mi přišli docela dlouhé, ale zase ty Alice mám a jsou kraťounké, tak nevím, jak to fotili. ale nikdo se zatím neozval. Takko, to nevím kde je, ale pohledám a kdyžtak se tam půjdu podívat, Matesovi jsem teď koupila dvoje štramplíky, ale je to moc tenké, chce to ještě nějakou vrstvu, máme plovoučky a tak je to studené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
23.1.10 13:43

Nas hippie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
23.1.10 13:49
Hilda píše: čus baby,tak bamboo extra jsem taky kdysi měla a byla mooc dobrá :wink: Opravdu savá. Ale ze všech plínek mám nejradši Bamboozles od Tots, to jsou moji miláčci :wink: Líbí se mi jak jsou štíhlounký (narozdíl od BE, ty mi moc štíhlý nepřišly a navíc jsou docela těžký)

Hmm, je to zajímavé, jak jedno něco chválí a druhá to úplně "zdrbeů.
U nás je totiž přesně naopak, Bamboozles byla moje nákupní chyba, vel. 2 je nám už malá, nasaje snad nejmíň ze všech klahotkových co doma mám.
Vše, co jsi o ní napsala, si myslím já o BE :lol:

Já už ty recenze na pleny nehrotím, protože co vyhovuje jedné, nemusí vyhovovat druhé :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
23.1.10 16:30

Jo jo, přesně tak to je. Ono taky záleží, v jakým věku dítěte se to používá. Třeba ty Bamboozle jsem dřív tolik nepoužívala, stejně jako třeba Imse biofroté, leželo mi to ve skříni. Dokud malej ležel v kočáru a doma se jen tak plazil tak mi bylo celkem jedno, jak velkej má v plínce zadek, ale teď, co už chodí na nočník a nosí plínky jen na noc a na to jeho usrávání mi bambusky přijdou geniální, páč neni tak moc vidět, že tu plínu vůbec má :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
23.1.10 16:45

A kvetinove dite jeste jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
23.1.10 16:47

Tady se dite ponekud zritilo, ovsem o to vic vynikne ta plina :mrgreen:

Konec modni vsuvky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
23.1.10 16:58

No, to teda pěkně děkuju :zed:
Módní vsuvka má za následek, že už čumákuju taky po nějakých krásných barevných AIO :twisted:
Jestli se neudržím a něco vezmu, tak mě máte na svědomí, protože by mě můj asi zabil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure