Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8297
24.1.10 16:07

Ja mam celorocni jako dalsi vrstvu pod mam bundu a az bude hezky, tak abych pres nej mela co prehodit. Je tenka, na jaro, letni vecery a tak to bude prijemne, ale na samostatne noseni v zime urcite ne, maximalne tak na oblecene dite do zimy, kdyz fouka.

Halu, kdyby to bylo treba 20ks, tak by to jeste slo, ale 30 je fakt hodne. Leda me napadlo, kdybys zalozila na baby-cafe diskuzi, tam je latkarek vic, ze by se treba nekdo pridal. Ja budu chtit ty perfect size, chci alespon 8, protoze na jaro leto podzim s nimi ted pocitam jako s hlavni plinou na den. Na maly mimi mi to neprijde idealni, na to bych si poridila tak dve na paradu a zbytek neco, kde bude jistota, ze to neprosrajdi, takze asi zavazovaci disany.

Katy, ona ti prosrajdi hambace? 8-o No ale je vlastne fakt ze BE ma rovny okraj kolem nozek, kdezto hambac je naraseny. Takto narasena je HD pastelka a taky mu to obcas uteklo.
A Mates ted parkrat kadil vecer, kdyz uz byl v hambaci na noc, ukladala jsem do postylky a cenichala a cenichala, az jsem se koukla a byl tam bobek. On ani nekvik, byl by v tom celou noc :roll: Tak ted vim, ze kdyz prdi po koupani, tak musim kontrolovat plinu, jestli nekadil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
24.1.10 16:18

čči jj, jak je ten hambáč nařasený, tak to vždy z něj uteče ven. :cert: No ale určitě si ty hambáče nechám, šak snad nebude celý život srát hned po probuzení. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
24.1.10 17:07

Jo Katy, mám černou. Čiči, možná bych vzala tak 3 ty perfect size, kdyby byla příležitost. Do těch 30 asi fakt nejdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
24.1.10 17:21

Tak já teda asi do té černé půjdu.
Halucinko a nosíš i teď? Teda myslím když nebyly tak velké mrazy, tak jsi nosila?
Jo a ty plenky, já bych taky do nějakých šla, kdyby byla příležitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
24.1.10 17:24

Jojo, naposledy minulý týden, teď v těch mrazech fakt ne, to bych se vysekala rovnou před barákem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
24.1.10 17:27

No a prosím tě, co malému oblíkáš, když je teda normální zima?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
24.1.10 17:55

Když byla normální zima, tak jen bodyčko, tričko nebo mikinku a flísovou bundičku (ne úplně zimní, jen jednu vrstvu fleesu), na nožky štramplíky a pletené návleky, kožené capačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
24.1.10 18:06

Halucinko co jsou to štramplíky?? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
24.1.10 18:08
Hilda píše:

Muhehe, Ty nejses z moravy, vid? Puncochace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
24.1.10 18:11
Hilda píše:

http://content.sweetim.com/…00020468.gif
njn, punčocháče :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
24.1.10 18:54

Holky, obcas Vas ctu a cerpam rady, tak jdu taky se svou trochou do mlyna. Jestli stale premyslite nad nakupem z venku, ja kupovala Fuzzi tady - www.stratfordnappies.co.uk, ted maj docela hezky slevy. Nevim kolik si uctujou postovne do Cech,ale na britske pomery jsou pomerne lacini.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
24.1.10 19:33
NeNa píše:
Holky, obcas Vas ctu a cerpam rady, tak jdu taky se svou trochou do mlyna. Jestli stale premyslite nad nakupem z venku, ja kupovala Fuzzi tady - www.stratfordnappies.co.uk, ted maj docela hezky slevy. Nevim kolik si uctujou postovne do Cech,ale na britske pomery jsou pomerne lacini.

Navrhuji uzivatelce NeNa udelit ban, protoze sem neprozretelne dala odkaz na kterem jsou krasne pliny, ktere jeste nezname :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
24.1.10 19:42

Babo, ty nějaké pleny neznáš ? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
24.1.10 19:50

To vypadá zajímavě, dík za odkaz, já jim tam napíšu. Štramplíky :mrgreen: - já zapomněla. Ale psala jsem pro Katy a ta určitě rozumí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
24.1.10 19:51
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat