Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
25.1.10 11:25

halu, ale to není růžová, to je fialková, no já nevím, mě to příjde v pohodě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
25.1.10 11:28

Ja taky objednala levandule, navic mam fialovy a cerveny Itti Bitti a myslim si, ze mu ty barvy desne seknou, no snad mi to jednou chlapec neomlati o hlavu…jinak tady pred casem rozjeli kampan proti ruzove, oni to anglani s tou kategorizaci deti dle barev dohnali fakt do extremu, kdyz nekdo nema holku celou v ruzovym, a to i s hrackama a s celym vybavenim pokoje tak je tak trochu za divnyho. Pritom nekdy do 18.stol byla ruzova vyhradne barvou panu a znamkou bohatstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
25.1.10 11:32
NeNa píše:
Ja taky objednala levandule, navic mam fialovy a cerveny Itti Bitti a myslim si, ze mu ty barvy desne seknou, no snad mi to jednou chlapec neomlati o hlavu…jinak tady pred casem rozjeli kampan proti ruzove, oni to anglani s tou kategorizaci deti dle barev dohnali fakt do extremu, kdyz nekdo nema holku celou v ruzovym, a to i s hrackama a s celym vybavenim pokoje tak je tak trochu za divnyho. Pritom nekdy do 18.stol byla ruzova vyhradne barvou panu a znamkou bohatstvi.

NeNa a nechceš hodit foto? Aby se holky co mají chlapečky mohly kouknout? Mě to taky fakt nepříjde divné, že by měli kluci na prdeli fialkovou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
25.1.10 11:33

No tak když myslíte… Já jsem to s tím metrosexuálem myslela trochu ze srandy… A červenou mu dávám ráda, jen růžovou teda ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
25.1.10 11:36

Teda, já nevím, sice ta levandulová je fajn, ale já jich chci víc, ale jen kopretiny, takže já asi nic, počkám, jak se vyjádří Achdárek, jestli by to šlo přes tu kámošku a kdyžtak si objednám z USA individuálně. Akorát jste mě teď děsně nahlodali s těmi onesize, protože co když další dítko nebude cvalda a elka mu budou, až bude bez plín… no do konce ledna to chci mít vyřešné, už se mi o nich i zdá :roll:

Mates se teď tak kvalitně posral, že prosral i BM, takže jsem převlíkala komplet, i jsem ho sprchovala, je nějakej rudej, ale asi spíš od čurání, zase se ozývají ty zuby, tak má tu moč agresivnější…

Katy, jo, zamilovanost do čtverců chápu :mrgreen: Akorát na to kajdění je to blbý, Mates včera snědl celý jogurt odpoledne, pak k večeři kaši se švestkama a asi to nebyla ideální kombinace :think: :lol: Teď máme všechny pulky ve špíně a do pračky je můžu hodit až večer (ježiš já se tak těším, až bude manžel v obchodě, že budu moct prát, kdy budu chtít…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
25.1.10 11:55

čiči tak mě Eli teď fakt pravidelně kadí jednou denně a to ráno, tak že většinou sprchuji a přepírám vlňáčky, už jsem je tak přepírala dva krát a stále i tak drží, jo a normálně suším na radiátoru na ručníku a v pohodě. :mavam: Tak že u nás čtverce v pohodě, bo do nich fakt jen čůrá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
25.1.10 12:09

Tak jsem měla problém vše přečíst :-)

Kamarádka bych jich 30 asi fakt nepřivezla, maximum asi 15 - 20? Nevím, to mi vše dá vědět koncem týdne. Podle toho, jak se jí podařilo zabalit.

čč se mi taky moc líbí. Včera jsem udělala na webu objednávku ingediencí na mýdlový sliz a konečně objednala snapku,abych je mohla zkusit dávat jinka než na rovno.
Poli se totiž rozhodla změnit svou frekvenci vyměšování. Do teď kadila jen jednou za 3-5 dní, teď 3-5× denně:-(

Rúžová pro chlapečky: Tobík ji zásadně odmítá:-) Ale dřív mu bylo úplně jedno, co má na sobě. Ale je fakt, že jsem výbavičku ve velkém zdědila po chlapečkovi:-) Pokud jsem něco kupovala, tak zhruba do roka jsem se snažila kupovat neutrální barvy. Poli to má tedˇ tak napůl. Já moc teda růžovou nemusím. Návštěvy nanosily růžová bodýčka a tepláčky. Ale je fakt, že v kombinaci s tmavě modrou nebo šedivou, to nevypadá špatně. Ale celá v růžovém - to by na mne bylo moc.

NeNo - vítej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
25.1.10 12:54

Ženské se v tom docela dost ztrácím, už pomáli ani nevím, o čem je řeč a za kolik :oops:

Takže pls ještě jednou, které plenky chcete objednávat a za kolik?

Mám v tom fakt guláš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
25.1.10 12:55

Prave dorazily fialkovy kopretiny! Odpustim jim asi i kdyz budou protejkat…nadhera. Prikladam zvire v jedovate fialovejch Itti, tedka chrni tak kopretiny ozkousim az probere. Jinak ja na barvy prdim, mame spoustu podedenyho, jediny co na nej teda necpu jsou volanky. Nesnasim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
25.1.10 12:58

Neno, toho bych se nebala, nam neprotekly ani jednou, a to je zapinalo vic lidi a pokazdy jinak. Zato SWB nebo Ptitka protekly vzdycky.
Ale jsou krasny, vid? :srdce: No to zvire ve fialovy je taky k sezrani :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
25.1.10 13:21

Cappy řeší se tady Fuzzi bunz a to tady odsud
 http://www.stratfordnappies.co.uk/…uzzibunz.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
25.1.10 13:38

Katy, díky, stránku jsem zběžně projela, sice jsem angličtinu nikdy nijak zvlášť v lásce neměla, ale pokud jsem rozuměla dobře, tak akce se týká vícevelikostních FuzzuBunz, načež největší velikost je tam M.
Do toho já asi nepůjdu, protože bych si představovala pro nás spíš L :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
25.1.10 13:40

Katy, Mates v podstate taky kadi dopoledne, vstanem, prebalim, je po jidle, tak pak nekdy, jenze nekdy je to treba za pul hodiny a nekdy az hodinu po svacine, tak fakt nevim. Uz jsem ho i zkousela podrzet nad nocnikem, kdyz mi pri prebalovani prdi a je jasnej, ale akorat jecel :roll: Ale kdyz neni hovnous, tak jsou ctverce super, hlavne mam pocit, ze jak jsou narovno, tak nejvic vetraji, ze to tam neni tak utemovany, jako v kalhotkove plene nebo ve skladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
25.1.10 13:47

cappy jsou tam i ty jednovelikostní, jen teda ty jsou jen v té fialkové barvě.

čiči no čtverce jsou fakt super, ale jak píše, nesmí dítě kadit moc často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
25.1.10 13:50

Katy, jo, těch jednovelikostních jsem si všimla, akorát že mám na výběr jen z jedné barvy :-?
4 stejné fialové pleny ( i když krásné) jsem si nepředstavovala.
Já do toho nepůjdu :-(
Mrzí mě to, ale ee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky